Варення та кальмари з імбиром

Варення з кальмарів з імбиром

Незвичайно смачний, ароматний і корисний!

Цей джем стане справжнім пошуком в холодну зиму і помічником профілактики застудних захворювань.

• 2 склянки очищених і ріжучих кальмарів
  • 2 склянки цукру (можна зменшити до половини)
  • 1 склянка води
  • 2 ст. ложки тертого кореня імбира
Шматочки кальмарів покривають цукром, додають воду і кладуть на вогонь.

Постійно помішуючи, щоб розчинити цукор, довести до кипіння і кип'ятити до м'якості приманки.
Коли кальмар стає м'яким, протріть його через сито.
Натріть імбир на дрібній тертці.
Додайте його до кальмара і варіть до консистенції варення. Запах на кухні цегляне.
Поставте його в чисті банки. Зберігати його в темному, прохолодному місці.

кальмар з імбиромЯ люблю риси для свого чарівного аромату. Я часто додаємо його до м'ясних страв, соусів або просто кладемо лофа в мій чай. Коли я готую щось з квісом, весь будинок наповнений неповторним, чудовим запахом, який навігує і піднімається вгору. А тепер я насолоджуюсь неперевершеним смаком і ароматом приготовлених пастил (або, якщо ви віддаєте перевагу, мармелад).
Препарат дуже простий, а сам процес практично магічний - дуже цікаво дивитися, як колір привидів змінюється від світла - жовтий спочатку до рожевого, потім рубін і красивий коричневий. Магія

Я мав:
  • 600г кальмар (очищений і різати)
  • 450г цукру
  • 1 лимон
  • Імбир
Лимон можна замінити апельсином, а інші спеції можна додати замість імбиру, наприклад кардамону, кориці або гвоздики.
Головне не забувати видалити їх перед розкладанням у форму, якщо ці спеції не заземлюються.

Підготовка: Кріплення добре промивається, можна чистити, очистити, порізати кубиками, додати лимон нарізати на чверті.

Покласти в каструлю, залити воду і варити до м'яких.
Після зчитування найбільшої кількості гельлінгових речовин в кістках я кладаю їх в марлеву сумку, а також зануривши їх в воду з кальмаром.

Готуємо до м'якості кальмара. Вода, лимон.

Додайте цукор і варіть, постійно перемішуючи (краще з дерев'яною ложкою) до загущеного до тих пір, поки риса стає красивим коричневим кольором. Зайдіть 1-1,5 години. Маса повинна стати дуже товстою і залишити слід на дні при проведенні ложки.

Для того, щоб зробити свій час і чекати, поки він дійсно перетворює коричневий, якщо ви хочете отримати туго консистенції. Якщо ви хочете змащувати мармелад на бункері, ви можете видалити його з вогню раніше.

Видаліть з вогню і протріть через сито, краще не метал, або пюре з блендером, хоча при використанні блендера маса втрачає прозорість. У мене був кальмар так варений, що його не потрібно було очищати, маса при варенні стала однорідною.

Додайте тертий імбир, я взяв 1 ст.л., але кількість імбиру можна змінити на свій смак, або можна обійтися без неї.

Заваріть ще 10-15 хвилин.

Поставте гарячу масу в прямокутну форму, охолодіть.
Можна навіть масу з вологою рукою або ложкою. Не хвилюйтеся, якщо ви не можете випрямити його ідеально, оскільки поверхня буде рівним і гладкою знизу.

Буде добре пускати масову підставку на добу - два, принаймні ніч в холодильнику.
Краще різати ножем, збитими в гарячій воді. Коли маса добре охолоджена і стояв хоча б ніч на холодному місці, вона виходить з форми дуже добре, просто цегла з ножем - і вона відмінно очиститься.

Магазин в пергаментному папері, звичайно, якщо є щось для зберігання.
Все, що я люблю поєднання кальмарів з сиром, з будь-яким, навіть з простим сиром. Сьогодні це мій сніданок - це ласощі. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.7dach.ru