Руслан Байрамов: Якщо ви мирні, ви живете своїм життям безперечно.

Руслан Байрамов Він відомий як засновник. Етномір Паркй На 140 га землі в Калузькій області будували кілька десятків сіл, точно копіюючи традиційну архітектуру різних народів. Ведуться великі музичні фестивалі, такі як «Вільд Мінт» «Шлях до себе». Bayramov - російський азербайджанський, як традиційний і інноваційний.

р.

Фото: Дмитро Лебедєв, Коммерсант

Баланс, гармонія, співіснування. Я з Азербайджану, з гір Меншого Кавказу, село Ново-Іванівка. У 1853 році в селі Російських Старих Белієрів.

Керджакі?

Ні, вони називали кержаками в Сибірі. Якщо ми беремо весь Старий рух Белінвера, то вони мають офіційні згоди, секрети та інші речі близько двохсот. Є священики, беспопси, Рогожська церква, Молокани, хрещення, Я мама Молокану. Засновниця селища була моєю великим Моя мама одружилася азербайджанської, мій батько. З точки зору Старих Белієрів вона зробила неправильне. Якщо ми говоримо про «Етномір», то для мене зв'язок культур є природним станом життя. Це генетично написано в мене.

Історія Старих Белієрів – це постійне життя на фронті, розвиток нових земель. Чи є це Молокан?

Не те, що це було про - це їх суть! У моїй картині світу, що складається з різних культур і релігій, російська людина стоїть в центрі. Він міцний, самодостатній, вільний. Старі живителі відіграли роль російської м'якої потужності. Вони здійснили ідеї православних щодо побажань як органів, так і церкви. Хвилі ексоду російських Старих Белієрів – це спроба досягнути згоди з центральним урядом: не доторкнутися до віри, і я буде вашим міцним на околиці. Коли я вперше прийшов до Москви, я перебував культурний удар: Я бачив набагато більше російської в селі. Добре, це зрозуміло. Культура, викине з контексту розвитку центру, здається, замерзнути. Це як творча інтелігенція в Ізраїлі, яка все ще носить куртки Krimple і говорить про мову Москви в 70-х роках. А Старі Белієри зберегли сутність, яка була в Росії в XIX столітті.

І яка російська сутність зробила Старі живинці до Кавказу?

Витримувати, тільки міцні пережили. Вони були гордими, працьовитими, пристрасними людьми. Вони були в переповнених місцях, Так само люди в Іспанії, Франції, Великобританії пливли по морях і підкорили всі континенти. Але вона була різною, більш органічною. Російська людина завжди намагається інтегрувати, вести переговори, приймати і жити культурою інших людей. Не домінувати, але до співіснування. Є три племена в Росії, які подякують Богу, жили в гармонії протягом багатьох років. Слави, Турки, Ugro-Finns. В цілому, лише російська людина може довірити такі території, такі багаті. Бо він має місію. Після розпаду СРСР з'явився сильний нахил до західної ідентичності. Основними інструментами розвитку Росії були забуті: баланс, гармонія та співіснування. І тепер я думаю, що Росія просто запам'ятовує свою місію. Для об’єднання росіян по всьому світу у вигляді інформаційного енергетичного поля Побудовано концепцію нашого фундаменту і Етноміру.

Чи є багато імперських переживань, був Росія різними з інших?

З усіх європейців так. Російська цивілізація менш техногенна. На сьогоднішній день західний світ – це хінтесенція матеріального мислення. У Росії матеріальні товари не домінують. Як тільки ми забуваємо це, починаємо катаклізми. Один приклад - 2007, піковий багатство. У такій ситуації ми втратимо орієнтацію, цілі, значення, адже ми не можемо збирати матеріал заради матеріалу. У мене є Всесвітня без кутів навчання - Я запитую людей, які їх координують систему: мене, сім'я, родичі, країна, нація, Земля, простір? Ви готові поставити себе в кінці? У "Етномірі" повинні працювати люди, які мають щонайменше 51 до 49. Контролер повинен бути за алтрузом.

Один плюс один дорівнює три.Яким був шлях російського бізнесмена у вашій версії?

Я починав з Союзпехацьким кіоском біля м. юнаків у 1992 році. І незважаючи на всі труднощі, я дуже вдячний за цей час, адже все виросло, все розвинене. Ми завжди знайшли спільну землю зі світом та з органами влади.

1992 р. високе кримінальне правопорушення. Ви граєте ці ігри?

Я коли-небудь офіцер поліції. Він працював там протягом двох років, потім пішов в університет, кинути і відразу, в перший рік відкрив свій бізнес. Ми знаємо, що ми не боїмося, і ми знаємо, що ми були в силі. Вони розуміли, що теж. Принципи поліції і принципи мого села, люди з гір, дуже звучать. Ми не заперечували нікого, ми дали всім право бути самі. Але вони не згинаються або розбиваються перед собою.

Виявляється, що люди з підвищеним почуттям барівної здатності вижили в російському бізнесі?

Так, це базова якість. Ви повинні бути чесними з світом. Чому підприємці? Вони знають, що один плюс один дорівнює три. Ви не обдурите на підрядника. Ви створюєте з ним, і кожен отримує порцію значення надлишку. Це суть хорошого бізнесу. Замір внутрішнього правосуддя тут нескінченно важливо. В бізнесі, будучи моральним є прибутковим кожен другий. Наприклад, хімік і біолог може бути безсмертним. Автор не може. Не може бути філософ. Вони говорять про високий рівень. Бізнесмен не може.

Але ви знаєте, що це не так.

Але вона повинна бути! Тому бізнес – велика відповідальність. Є три категорії людей. По-перше, світ кине мене; другий, я 50-50; третій, я кинув світ. Велика кількість людей, які живуть у парадигмі «світа кидає мене». Я народився, і ви повинні годувати мене. Тато повинен, мама, потім світ. Другий теж хороший: не торкаюся мене, і я не зашкодить тебе. Працює в тихому місці. Інші говорять про почуття обов'язки до сім'ї, до країни. Десять зароблених, дев'ять дали. творці, бізнесмени, продюсери, вони живуть в координатній системі.

ФОТО: ІГОР СТОМАХІН/ФОТОКСПРЕС

Ти був Етномір ще? Він прийде до вас.

Бізнес-спільноти спочатку дають можливість формувати світ навколо них. Ви повинні розуміти, приймати, а потім втілювати. Якщо людина має правильну душу - 51 до 49 - він досягається; 50 до 50 - кидає. До 90/10, які святі. Ми можемо зіпсувати, в великій кількості ми забуваємо нашу місію. Моє син і я був в Австралії, і я запитав його, якщо ви можете піти в Сіднею, щоб вивчити. Він сказав, Дад, коли це спокійно, я не щасливий. Це вічний рух російської душі. Якщо ви мирні, ви живете своїм життям безперечно.

До речі, ви є авторитарним лідером?

Ну, я вважаю жорстким, але я гумористичною про загальні форми влади, а також повністю розслабленими. Для мене важлива особисте повідомлення. Хочу подарувати людям команди, які втілюють своєю душею.

Чи може бізнес, як змінить вашу країну?

Втілює місію російського світу. Навіть коли він заперечує його. Самопокриття, відхилення влади, денного та духовного індивідуалізму також є частиною російського світу. Просто амплітуда варіацій значення в нашій душі – гигантик.

Чи потрібен Ваш бізнес? Чи цікаві?

Однією з наших завдань є створення діалогу між бізнесом, суспільством та урядом. Ми будуємо багато точно для завдань уряду і одночасно залишаються вільними. Це баланс між царем і Єрмаком. Єрмак привели до сходу знаряддя 400 чоловіків, гравіфікований сибір. Поклонитися цареві, він пішов якомога більше. Я подарую вам весь світ, але дайте мені право бути вільним у світі. У нас є багато спільних проектів, які ми намагаємось створювати сенси, які близькі до нашої держави. На місцевому суді заявив, що Етномір стає брендом Калузької області. Це велика честь і відповідальність за нас. Ми хочемо, щоб Ethnomir був брендом в країні, і Бог готовий до світу. Що ми здійснюємо російський погляд, який відповідає всім яскравим і саневим силам в будь-якій точці світу.

Ви намагаєтеся голосувати повідомлення, що влада не може голосувати?

Влада робить це весь час, але має безліч інших завдань. Я повинен зібрати податки і сплатити онуку. Я не скажу мене, щоб зробити це погано, для я м'якоть м'якоть, мій дорогий громадянин. Громадянин говорить, що уряд погано виконує свої обов’язки. У нашій картині світу також поганий. Є насправді три моделі. Першим є свінгер, другий чарівник, третій майстер. Шахрайство застряло його, продемонстрував його тут. Не вкрав його магію, але він зробив. Магія - один плюс один рівний три, ідеальна модель. Староводці були такими майстрами. Ділові витрати: хлопці, я створив робочі місця, податки, зарплати. Ресторани, готелі. Чому ви спрощуєте мене? Я часто кажу, хлопці, скажуть "ми", не "так". Ми сто тисячоліть. Ми є урядом, ми є бізнесом. Це відсутність судом. Картина набагато більш багатогранна, ніж подвійне протистояння.

У Росії влада завжди в опозиції народу.

Ще один цікавий візерунок. Практично всі хороші ідеї реалізуються не через те, що незважаючи на це. Якщо це було, не буде Росія. Не для нас. Можливо, саме тому є ті, хто втомився і залишає.

Ви кажете все так красиво ... Арен не ви дійсно крок?

Не знаю. Я не думаю, я. Я сподіваюся не... В залежності від того, що ви вносите в неї.

Чи відповідаєте ви?

Інтегрність є однією з основних завдань. Інтегрність, як правило, прохолодний стан розуму. Найголовніше не лежати собі і іншим. Я працюю 16-18 годин на день протягом багатьох років, і я не маю конфлікту між моїм хобі та моєю роботою. Але як чесний, ми з собою і світом, щоб судити.

Дуже важливий тест: Чи є ви самі? Є досвід у всіх духовних школах: якщо зла людина кладе в печеру, він починає знищити себе. Його думки руйнують його. Доброю особою виростає доцільно. Це співвідношення 51 до 49, якщо вам подобається, це там. Чи є ви джерело створення або знищення, об'єднання або поділ?

Чи оплачується ваш етномір?

Довгий субсидований. Чи повернеться гроші? Легко ніколи. Якщо є великий прибуток, ми переінвестуємо його. Для мене важливо, щоб ідея повинна підтримувати себе: достатньо для зарплат, розвитку і будівництва нових етно-купетів.

Але наскільки вразливі ви економно?

Кожен вразливий. Головне, що ми живемо. Відмінність реалістичності і ідеалізму хороша. Я завжди користуюсь загальним почуттям, тому ми спробуємо не запозичувати. Я просто роблю людей. Якщо у вас є все духовне, гарне, яскраве, але ніякої моделі виживання, такий проект стає незаперечним в кожному сенсі. Отже, ми проводимо заходи, орендуємо готелі та робимо цей організм живим. В іншому випадку це буде красива картина, але мертва.

Ви не відчуваєте себе як біла стрілка з вашим підходом?

Ні, ми реально. Наш успіх пропонує, що сьогодні є авангардом. Ми просто розпакуємо ідеї, які ми думаємо. Ми не кидаємо гроші на вітер, ми капіталізуємо на ньому. Ось здогадка. У цьому напрямку розробляються сотні кілометрів до столиці, сто кілометрів до Калуги. Відкриється новий аеропорт. Ethnoworld розвивається більш повільно, ніж я хотів би, але швидше, ніж я думав. Наша робота повинна бути конкретною. Для мене Мати Тереса дуже духовна людина, але неймовірно специфічна. "Чи любиш Бога?" Завтра в чотири ранку, отримайте, проміть, і перейдіть годувати бездомних дітей. Вона не оголошувала любов, але втілила її повсякденною роботою. І попит на правильні цінності набагато більше, ніж ми думаємо.

Що таке Ваше право?

Ми знайомі з усіма. Ми маємо проект за межами релігії та політики. Ведуться екскурсії по парафіях. Коли я боївся: що робити, якщо щось не так? Національний парк. Ви не можете кинути Непалісу з, ви не можете кинути індіанці з. Невинний відсоток населення світу не є російськими, тому що зараз?

Але наша головна історія – російська. До речі, я хотів би запитати вас, щоб включити одну річ в інтерв'ю: кілька російських дозрівань слід змінити. «Хто, де ми не повинні бути змінені до «Хто, де ми». Людина всюди буде відчувати себе погано, якщо він знає, що десь краще. Він буде йти на небо і сказати: «Це добре, де ми не будемо». Доброго дня. Це самогарм.

Ми все ще повинні відмовитися від Emel – нам потрібно говорити про Івана сотні тисяч: він твердий працівник, герой. Васильса Красивий. За моїм побажанням це тенденція сучасної молоді, від якої ми повинні позбутися. Необхідно ввести правильні значення: Я працюю, я зароблю, я гармонію з собою і світом. Ви не можете бути гістеричною, ви не можете панікувати. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. опублікований

Руслан Байрамов.Народився в 1969 році в Азербайджані ССР. Навчався в юридичному факультеті Московського державного університету, під час перебудови він перейшов в бізнес. Засновник торгового центру «Трамплін», творець благодійного фонду «Софія».2006 будує на півночі парку Калуга.

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: rusrep.ru/article/2014/09/04/51-na-49