Ви живете, як ви заслуговуєте.

Чому деякі люди здорові і інші не є ?

Чому хтось має чудовий чоловік або прекрасна дружина, хороші діти і спокій в сім'ї, і інші не дуже успішними?

Чому хтось щасливий з роботою, він навіть, можливо, робить великий бізнес і фінансовий стан тільки радує, а інший ледь переривається тим, що має і навряд чи задоволений роботою?

Стоп за хвилину, подивіться навколо... Я маю на увазі глобальний погляд, подивіться на ваше життя з вище, і думаю, як ви закінчилися сьогодні в цих обставинах, умовах і ситуаціях. Чому у вас є те, що ви зараз, і є емоційні реакції у вас?

Відповідь проста і проста: Що ви заслуговують.

Не можна скаржитися на це, крім себе. У вас є які партнери, які працюють, такі діти, що здоров'я та кількість грошей, які ви заслуговуєте. Чи зростає протест у грудях?: Так ви сидите в "яскрава правда". До того, як ви вийшли з неї і подивіться на себе з-за кордону, життя не буде змінюватися на краще.

浜у 涓 蹇

Все йде від особистої гідності.

Що таке абстрактне поняття і як його вимірювати?

Ми кладемо цей спосіб: гідність є збереженням внутрішньої зрілості, мудрості (це включає розуміння законів Всесвіту), внутрішньої чистоти. Замір гідності не визначається самим чоловіком. Неприємний: Я гідний, чому я не даваю? Або намагатися взяти, думати, що ви гідні - це безкорисна окупація. Так само, як покупка автомобіля на кредит, а потім збій її після закінчення. Кредит не існує.

Ми входимо в світ, щоб змінити і розвиватися. Якщо людина перестає розвиватися, то Всесвіт привозиться до запасів, щоб жити свого віку і деградів. Індикатор нашого розвитку – відповідь від світу по всьому світу: суспільство, в якому ми знаходимо себе, формування певних обставин і ситуацій, які безпосередньо або непрямо вказують на стан речей в нашому житті, і так далі.

Все в світі - в делікатних відносинах «баланс».

Так званий баланс тут досить строгий і працює за принципом ваг: одна чаша всередині вас, інший зовні. Що і скільки вони містять в собі, буде відповідати певним змінам і в певній кількості в зовнішньому світі (за законодавством системи). Наприклад, людина в пренатальному періоді отримала психотравму, коли його матір хотів би мати аборт, потім він додав несвідомі позови до батька або матері, у своїй молоді він пережив невиправдану любов, яка також залишила його з певними емоціями. Всередині його все не гладко, він отримає те ж саме в житті: несвідоме відторгнення життя в цілому, відпадання від земляного плану, в своєму партнері він знайде, що він не працює з батьками і так далі.

або

Ще одне:

Ви чули теорію голографічного світу? Багато вчених дотримуються цієї теорії. Коротко можна озвучити більш стародавні слова «що над тим, що нижче» (Hermes Trismegistus).

Якщо ви хочете змінити світ навколо вас, ви повинні почати з себе. Бездоганно пити таблетки, змінити партнерів, працювати, сердитися з дітьми, відроджувати брак грошей і так далі.

Для початку варто прийняти обставини, в яких ви знайдете себе – вони показують рівень розвитку і є початковою точкою для картування, де і як рухатися, щоб досягти того, що ви хочете. Щиро вдячність за те, що ви також є індикатором Вашої гідності (читати: мудрість і внутрішня чистота) і це повинно бути, якщо ви хочете рухатися вище.

Ви отримаєте відповідь від світу. Ми зробили роботу, ми отримали результати. В результаті будуть безпосередньо пропорційні зусилля, які ви витрачаєте. І ось міра гідності. Ви, ймовірно, ви будете відчувати себе, як ви зробили багато роботи і отримали трохи... Заходи не визначені людиною. Чи не щасливий результат? Так десь ви слабкі, можливо, через брак знань і ви не закінчили роботу.

Як ви переїжджаєте до кращого життя, використовуючи знання і роботу над собою, ви будете розвивати чутливість і зможете зрозуміти, що вам дійсно потрібно, ваші справжні бажання і можливості, і що потрібно зробити, щоб отримати його (це як матеріал, так і нематеріальні компоненти світу). І ви також зможете зрозуміти, що ви заслуговуєте, що вам все ще потрібно працювати, щоб стати гідним і отримати те, що ви хочете, і що керуючись Всесвітом, коли це вимірюється або що добре в подарунок вам.

Автор: Дар'я Пантюх

Джерело: www.selfcreation.ru/chelovek/zhelaya-izmenit-mir-nachinajte-s-s-s-sebya.html