Туш вухо в Фінляндії

Звичайно багато чули про рецепт фінських вух з червоної риби, з вершками. Не багато людей спробували цю страву, я думаю. Сьогодні я хочу піднімати вугілля секретності і розповісти вам рецепт в Фінляндії. ЗАМОВИТИ

Вухо в Фінляндії незвичайне, перш за все, тому що його готують з червоної риби (так, наприклад) і крему додають в неї, які, як ви розумієте, не в нашому розумінні традиційного компонента вуха. Але страва виходить незвичайним, смачним, ніжним. Намагатися.

110 ккал на 100г
Інгредієнт:
  • Картопля, 5 шт.
  • - 700г
  • Крем 20% - 500 мл
  • Луки рептилій - 1 голова
  • Морква, 1 шт.
  • Діл - 1 ст.л.
  • Перець чорний горох - 3 шт.
  • Лист Laurel - 2 шт.
  • Сіль за смаком

Підготовка:

1,1 км Виріжте форельну частину. Залишки - голова, черевце, плавники заливають невеликою кількістю води (прикрити рибу на 2-3 см) і варять на невеликому вогні. Швидко перед готовістю додайте сіль, лавровий лист і перець горох. Процідіть відвар.

2,2 км Наріжте картоплю, потріть моркву, подрібніть цибулю. Додайте все це до рибного бульйону і варіть на середньому вогні. Очистити філе частини форелі шкіри і кісток і нарізати невеликими шматочками.

3. У Коли картопля готова, додайте філе і вершки в вухо, проваріть протягом декількох хвилин. Посипаємо зелень і подаємо до столу. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/feed?w=wall-35113021_279667