Blogger Девід Кане на особисту ефективність - 'Ваш спосіб життя вже був створений !!!

Blogger David Kane поділилася деякими цікавими відбиттями щодо ефективності робочого графіка, сучасного споживчого суспільства та інших актуальних питань. Його стаття називається “Your Lifestyle Has Вже Been Designed. й

«Я знову в житті. За дев’ять місяців подорожі запрошують місце в машинобудівній галузі та життя.

З Я використовував, щоб мати дуже інший спосіб життя, різкий зсув від 9 до 17 призвело мене, щоб подумати про речі, які я раніше виглядав.

З моменту, коли я пропонував роботу, я став помітно небайдужим з моїми грошима. Не розуміючи, але трохи відходив. Наприклад, я купую дорожчу каву знову.

Ми не говоримо про великі і екстравагантні покупки. Я говорю про невеликі, випадкові, позаконтрольні витрати на речі, які не дуже важливі в житті.

Я думаю, що я завжди зробив це, коли я зробив гарне життя. Але за дев'ять місяців я проїхав, я їхав по гірській кермі, і я очолював дуже інший спосіб життя, без доходу.

Я думаю, що додаткова вартість приводиться до мого почуття зростання. Я знову оплачена професійна, яка мені потрібна для певного рівня володіння. Відбувся цікавий зміст впливу, коли ви викладаєте пару з двадцяти доларів без критичного мислення. Якщо ви знаєте, що витрати будуть досить швидко відновитися.

Немає нічого незвичайного про те, що я роблю. Все інше, здається, що це те ж саме. Я просто повернувся до нормальної психіки споживача після того, як витрачати час від нього.

Один з найдивовижніших відкриттів я зробив за межі моїх поїздок, що коли я подорожую за кордоном, я витрачаю набагато менше місяця (у тому числі країни більш дорогі, ніж Канада), ніж коли я був вдома і працюю. У мене було багато вільного часу, я пішов до найкрасивіших місць у світі, я зустрів нових людей весь час, я не хвилююсь про що-небудь, я провів час незабутній, і він коштує мені менше, ніж мій скромний життя на 9 до 17 розклад в одному з найменш дорогих міст Канади.

Як я отримав більше грошей, коли я проїду. Але чому?

Створення культури споживання зайвих товарів або послуг

Тут на заході, великий бізнес свідомо культивує спосіб життя, орієнтований на зайві витрати. Компанії в усіх галузях промисловості відіграли важливу роль у навчанні суспільства про порушення грошових коштів. Вони сприяють звичку витратних коштів випадково або без важливої потреби.

У документі Корпорації, маркетинговий психолог обговорював одну з методів, які вона використовується для підвищення продажів. Дослідники перевірили, як ефективно збивати дитину підвищує ймовірність того, що батьки купуватимуть затишну іграшка. У магазині, якщо дитина не захопила батьків. На тематичному паркі з’явилася одна з чотирьох відвідувань. Результати дослідження були використані для продажу товарів безпосередньо дітям, заохочуючи їх на покупки з батьків.

Ця одностороння маркетингова кампанія призвела до мільйонів доларів, що входять до складу штучного попиту.

Ви можете маніпулювати покупцями в бажанні – і тому покупка – ваш товар.й Lucy Hughes, когенератор Nag фактор

Це лише один невеликий приклад того, що він збирається дуже довго. Компанія «Великі компанії» здійснила мільйони осіб, які не мають потреби і намагаються незадоволення життям з грошима.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Як багато речей, які ви не використовували минулого року?

Реальна причина Forty-Hour Workweek

Для підтримки такого роду культури великі компанії встановили 40-годинний робочий тиждень як норма. У таких умовах працівники змушені влаштувати життя ввечері і у вихідні дні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Я повернувся до роботи всього кілька днів тому, і я помітив, що багато корисних речей зникли від мого життя: походи, вправа, читання, медитація та додаткове написання.

Усі ці заходи мають одну річ в цілому: вони безкоштовні або дорогі, але вони приймають час.

У мене є багато грошей і набагато менше часу. Це означає, що я став типовим робочим Північноамериканським, що я не бачив кілька місяців тому. В той час як я був за кордоном, я не отримав стільки думки про витрати, ходьба навколо національного парку або читання книги на пляжі протягом години. Тепер про такі речі можна дізнатися з питання, адже ви можете втратити дорогоцінний день!

Останнє, що я хочу зробити, коли я отримую будинок вправо. Це останнє, що я хочу зробити після обіду або перед сном. І так це щоденно.

Очевидно, що існує простий варіант вирішення цієї проблеми: робота менше, так що є більш вільний час.

Я вже переконаний, що я можу створити повноцінний спосіб життя з меншою кількістю доходів, ніж зараз. На жаль, в своїй галузі і більшості інших, це практично неможливо. Ви працюєте на 40-плюсних годин або не працюєте. Я не можу попросити мене нічого після 13:00.

У 19 ст. під час індустріальної революції в Англії був розроблений восьмигодинний робочий день. До цього заводські працівники експлуатували 14-16 годин на добу.

Завдяки передовим технологіям та методами, працівники у всіх галузях мають можливість зробити набагато більше роботи в короткостроковому періоді часу. Це буде логічно очікувати, що це призведе до коротшого робочого дня.

Але 8-годинний робочий день приносить дуже велику користь для великого бізнесу. Перевага не полягає в тому, що протягом цього часу люди роблять величезну кількість речей – середній працівник офісу протягом цих 8 годин займає три години роботи. Але гострий недолік вільного часу штовхає людей, щоб платити більше готовності для зручності, задоволення і будь-яких доступних рад. Перед телевізором тримайте їх перед телевізором. Займається при температурі в автономному режимі.

Ми приїжджаємо в культуру, яку ми розробили, щоб тримати нас втомленими, голодними, позбавляючи наших бажань і сплатили багато для зручності і розваг. І найголовніше, є незадоволення нашої життя, тому ми постійно хочемо, що ми не маємо. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Західні країни, особливо США, будуються на бажанні задоволеності, залежності та непотрібних витрат. Ми витрачаємо гроші, щоб заспокоїти себе, щоб відсвяткувати, вирішувати проблеми, щоб підвищити наш статус, розбити боредом.

Чи можна ви уявити, що це сталося, якщо всі Америка припинили покупку стільки непотрібних речей, які не принесли суттєвих довгострокових переваг до нашого життя?

Економіка згорнеться і ніколи не відновлюється.

Усі проблеми, пов’язані з ожирінням, депресією, забрудненням та корупцією. Це ціна, яка була оплачена, щоб побудувати і підтримувати племінну економіку. Для економії бути здоровим, Америка повинна залишатися нездоровим.

Здорові, щасливі люди не відчувають себе так багато, що вони не мають.

Це означає, що вони не купують стільки ясен, вони не потрібні стільки розваг, і вони не виглядають на рекламних оголошеннях.

Культура восьмигодинного робочого дня є найбільш потужним інструментом великого бізнесу, щоб тримати людей в державі, де відповідь на всі проблеми є купити щось.

Ви можете почути закон Паркінсона: «Робота заповнює час, зведений до нього. й За двадцять хвилин можна зробити дивовижні речі. Але тільки тоді, коли у вас є лише двадцять хвилин, щоб зробити щось. Якщо у вас є весь день, то, ймовірно, займе більше.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Чим більше ми заробляємо, тим більше витрачаємо. Це не так, що ми раптом повинні купувати більше. Ми проводимо все, що ми можемо її дозволити. По суті, це досить важко для людей, щоб уникнути зростання життєвих норм (або принаймні, тримати витрати вниз) при збільшенні доходів.

Я не думаю, що ви повинні сховатися від неглибокої системи і жити в лісах і претендувати, щоб бути глухим, як символ невідповідності, Holden Colefield. Але це добре знати, що великі корпорації хочуть бути. Протягом багатьох років вони працювали над створенням мільйонів ідеального споживача, і вони досягали успіху. Якщо ви не є справжньою аномаллю, то ваш спосіб життя вже давно планується.

Ідеальний клієнт постійно незадоволений, але повний надії, не зацікавлений в серйозному особистісному розвитку, дуже прикріплений до телевізора, працює повний час, заробляє хороший дохід, пов'язує в його запасному часі і просто плаває з потоком.

Помилує мене хто-небудь?

2 тижні тому я б сказав, що це не про мене. Але якщо всі мої тижні були як останні сім днів, відповідь буде самовідповідача. опублікований

Кредит: Девід Кане

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Фотогалереї.org/9315-kto-pridumal-vash-obraz-zhizni-i-kakova-realnaya-prichina-sorokachasovoj-rabochej-nedeli