Чому ви прихуєте в минулому?

Що ховається від вас довге минуле? Чому він ховається? Якщо ви не завжди пам'ятаєте, що сталося з вами одночасно або іншим, але пам'ятайте, якось, вибірково, тут я пам'ятаю - я не пам'ятаю там, тут я бачив - там я не бачив. Що таке механізм? Чому не можна пам'ятати все, і вже вибрати те, що пам'ятати і які спогади про заборону сьогодні в пам'яті, як старий, смішний фільм?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Таким чином, пам'ять, в поєднанні з свідомістю, працює таким же чином: вибіркові проекти до вас фрагменти спогадів, які вигідно та необхідні для підтримки вашої потужної та сильної соціальної особистості. Збережіть свої звички і наркоманії, зміцніть і, якщо це можливо, розширте довгий список ваших соціальних ролей, в яких ви будете жити десятки життів, відчували свою енергію на них, замість живого, одного, довгого і чарівного.

Дивитися, наприклад, ви можете довго і тихо, або весело, або якось жити тільки і неприпустиме життя, але це буде самостійним, і ваш. Або ви можете поширити своє життя на нескінченній кількості різних життів, які відчуватимуться від часу життя до повного, не дивлячись на те, що ви живете в них протягом півгодини на тиждень.

Які соціальні ролі і життя говорять про це? Подивіться, на роботу ви є співробітником, в домашніх умовах – батьком, дитиною і т.д., водій, і як іноді ці персонажі кардинально відрізняються один від одного. А у всіх туфлях ви живете найповнішим, від і до.

Що ми отримуємо? Замість одного, і заливається до ламки – 156, але фрагментарний і неперевершений. Що вибрати?

Як покласти всі 156 разом? Стоп збирається працювати або водіння? Зайдіть в гермітаж і захопіть себе в едмедя den?

Чому так важко?

Розчин простий і він на поверхні! Зайдіть і користуйтеся ним! І він приховує в одне одне слово: “Все наше життя – це гра!” Замість того, щоб жити кожен з ваших соціальних ролей з повною серйозністю і відданістю, почати лікувати їх як ролі, як гра в театрі, кіно або циркової арени.

Наприклад, сидячи на роботі, завантажені, мозковий накачування, пабічні зморшки, ручна - не виглядають... Так, візьміть цей момент і скажімо собі, «Я клоу!» Так, так, це клоу, просто подивіться на себе ззовні.

Що таке ставлення до життя? Так ви можете подивитися на неї з бокових і, непарно, контролювати його.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: volmir.ru/2_materials/index.php? Елемент_ID=1977