Не більше порожніх днів.

Ми шукаємо веб для цікавих текстів і ділимося кращими з вами. Іноді в несподіваному місці можна знайти справжнє відображення. Цей текст є відповідь на питання, що відкидається до "Я так нещасливий, що робити з життям?", вказаний на сайті соціальних новин. Користувач ryans01 подарував сліпучу дрібну доповідь на дії. Почати наступні ці поради прямо зараз.

Як ви не встигнете. Я бачу себе, і я знаю, що ви йдете. Я не можу отримати з цього маельстрому самодобрату, розчарування та самовідведення. Якщо ви не розуміли, покажіть вам щось.

Якщо вам подобається, читати його знову пізніше. Але відверто я витратив багато часу, набравши вас все це, і якщо ви не дозволите моїм іскрамам гасити ваш вогонь, добре, це означає, що ви пустили обидва вниз. Не про що ви повинні прочитати це. Ви нічого не знаєте. Але ви маєте право вибрати.

Хто я? Мене ім'я Райана і я жити в Канаді. Я нещодавно переїхав до нового міста для роботи мрії, тому що я пішов з правилами нижче. Але багато моїх успіхів пов'язано з людьми, які набагато крутіше, ніж мене, великі люди з великим серцем. Коли я отримав шанс допомогти іншим, це мій спосіб подякувати їм.

Рулі #1: Немає більш порожніх днів Що таке порожній день? Порожній день, коли ви не зробили нічого, щоб отримати близько до вашої мрії або мети або будь-якого. Це над. Я не говорю, що ви повинні робити есе щоденно, ідея це не так. Що я намагаюся сказати, що ви повинні переконувати себе, ви повинні обіцяти себе, що нова система, яка ви збираєтеся жити, є системою без порожніх днів.

Чи не зробив глухий день, і це 23:58? Написати один вирок. До одного штовхача. Читати сторінку Один. Бо не нулю. Якщо ви споживаєте бурю розчарування, це ваші звички, які зберігають її від підсидування, ваша звична поведінка. Неможливе стати найбільшим подолом продуктивності у всесвіті, коли ви збиваєте. Це відбувається тільки після довгої серії дуже не порожніх днів. Це правило номер один. Не забудьте.

Рул 2. Звертайтесь до свого трьох Ух, що? Три мене? Звуки, як crap, не це? Новини, людина: у вас є три Попереднє, що ви вказували вас і майбутнє. Якщо ви хочете любити і бути коханим, ви повинні спочатку навчитися любити себе, і без цих трьох я не тут.

Дякую за все, що ви зробили. Неперевершено, на користь майбутнього себе, як найближчий друг. Поганий настрій? Стоп за мить і запам'ятовуйте гарне рішення, яке ви приймаєте до дня. Салат і тунець замість Big Mac? Спасибі, старий мені! Не був порожній день, тому що ви писали 200 слів? Спасибі, старий мені! Збережіть гроші, щоб купити круту річ, яку ви хочете? Дякуємо! Далі, для мого майбутнього, я повинен робити постійні вигоди, як мій найкращий друг (до того, що ви думаєте, що ви не маєте кращого друга?)

Так, тепер. Як мінімум два минулі і майбутні самотні.

Набридло, як собака, так і не вдається відключити Інтернет? Я буду накачувати P90X Ab Ripper X за 17 хвилин. Все для вас, майбутнє само. Сповіщення йде і ліжко дуже комфортний? Я збираюся зробити щось для мого найкращого друга, майбутнього I, і запустити 5 км (або 25 м, якщо не нуль). Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Цикл, в якому ви робите щось для кого (майбутнє само) і подякувати кому за всі хороші речі (попереднє само) є запорукою виконання і продуктивності. Я знаю, що я говорю. Тоді ви будете вдячні іншим, які допомогли вам.

Рука 3. Занурення мене. Я серйозний. Можливо, у вас є все-таки, гроші, вміння, сила і талант, щоб зробити все, що ви хочете. Але скажемо з якоїсь причини, яку ви ще не зробили. І тепер ви самі заробите неправильне, і не будучи тим, хто хоче бути. Хай, вгору ніс, шамп: саморозвантаження тільки знижує продуктивність. Я намагаюся вийти з мого способу, щоб вчора не був порожній день, але це не вийшло? Що пекло з ним? Я пробачу тебе, старик Я. Я пробачу тебе. Але що про сьогодні? О, сьогодні гонна стане шедевром. Я зроблю своє життя. Для Вас, майбутнє Так, прощення! Використовуйте його. "Я прошу тебе." Скажіть його голосно.

Рука 4. Фізичні вправи і книги Це все. Красивий стандартний поради. Але якщо ви навчитеся щодня, ви дійсно отримуєте смартнера. Коли ви навчаєтеся, ви отримуєте високий від ендорфінів (завдяки ви, тіло). Коли ви навчитеся, ви зрозуміли вашу думку. Коли ви навчаєте, ви робите своє майбутнє величезною перевагою. Вправа є однією з трьох ніжок калі, ви знаєте, що я маю на увазі?

Як для книг, майже кожен, що ви коли-небудь думали про те, що все, що ви коли-небудь відчували, досвідчені, бажали, намагалися зрозуміти, хтось ще вже з'явився. Сім хабітів високоефективних людей. Читати емоційну розвідку. Чому це важливо більше IQ? Читати "З альбому Good to Great." Подумайте повільно... Читати книги, які допоможуть вам зрозуміти. Ознайомитися про навчання з власною вагою і включати їх у свою вправу. Читання як чарівний віск Супер Маріо 3. Прийміть вас на наступний рівень, тільки набагато швидше.

Ваша місія не є нульовими днями, не прощення і не приносить користь для вашого майбутнього себе. Після 24 хвилин ви повинні подати 36 статей і ви не можете відкласти нічого? Так, я даю вам цей час, але... "Я прошу тебе." До чого можна за 24 хвилин і перенести на.

Посилання: Не можна порожні дні. Три мес, подяки і користь. Кованість. Вправи та книги. Бонус: як перетворити не порожні дні в не порожні дні В цілому це проста правда, але важко повністю зрозуміти і застосувати на практиці. Ви думаєте, що ви думаєте. Це не означає, що якщо я думаю, що дерево, то я буде листя навесні. Це означає, що ви думаєте, як ви думаєте, і ідеї, які ви тримаєте в своєму розумі, визначають те, що ви називаєте себе. Ви відкладете все пізніше, і будь-яке завдання викликає страх і занепокоєння. Ви прокрастинатор. Якщо ви не зупините мислення про те, скільки ви хочете конкурувати в 5 км забігу цієї весни і приїхати спочатку? Ви думаєте про це весь час? Чи визначаєте ваші дії та впливають на ваші рішення? Якщо це випадок, ви вже маєте чемпіона, який ви бачите у сні. Мрія вже діє. Подумайте про це, і це буде. Але пам'ятайте, що дія є дитиною думки. Подумайте без дії нічого. У вас віра в те, що ваш розум прагне. Повірити і діяти послідовно.

OK, це пучок красивих слів і всіх, але як це допомагає мені перетворити трохи незрівняний день в дуже незрівняний день??

Ви вірите всі слова, які ви просто читаєте? Ви бачите значення «Ви стаєте те, що ви думаєте»? Як я думаю? Наприклад, коли ви отримуєте будинок і прогулянку по дверима (як швидко ви перетворите на свій ноутбук?) Що ви перетворили його, щоб ви ближче до своєї мрії? Що робити? На зупинці автобуса. На обід Що ви фокусуєте свою наміру? Якщо вам подобається мені кілька років тому, відповідь є «на нічого конкретного» або «на що виловив очей в перший момент». Але не хвилюватися, я шкодую про це.

Тепер ви знаєте правду. Це означає, що ви можете проаналізувати ваші звички, читати книги про те, як люди думають і діяти, і, нарешті, почати змінити вашу поведінку. Ось приклад: Ви відчуваєте неважливо, тому що у вас є кілька порожніх або майже порожніх днів? Подумайте про те, що ви робите і змінити трохи. У будь-якому позитивному напрямку. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: inr.pro/en/article/51124/