Любовний трикутник. Він одружений, вона безкоштовно.

Коли два люди люблять один одному, немає третього місця. Але досить часто в зв'язках з двох бур'янів третини і в результаті утворюється простий у формі, але важкий, по суті, геометричний малюнок — любов трикутник.

Можливо, з моменту створення разів, як тільки з'явилася сім'я, його вічний супутник - зрадник зради. Що б прихильники позашкільного інтеркурсу говорять про його переваги («добрий лібідець посилює шлюб»), у решті учасників цієї геометричної фігури (без винятку) досвіду не на всіх радісних емоціях: страждання, напруженість, багаторазові сумніви, біль, розчарування...

Не дозволяйте нікому бути повністю щасливим. Нерідко, надзвичайно жорсткі, рішучі заходи, які вимагають чіткого вибору, допомагають вирішити трикутник.

Хімія або духовна промісність?Питання: «Чому хтось, хто маррі за любов, має коханця або коханка?» - найболючіша і складна. Не один спробував відповісти йому. Навіть біохіміки, які вірять, що любов є хімічним процесом, коли почуття і реакції, як цуценя для струн, орієнтуються на певні сполуки елементів Менделєєва таблиці. Потрапляючи в кров, вони викликають любов ейфорію і політ душі. Психологи стверджують, що людина може любити двох або більше людей одночасно, це цілком нормально.

Виявляється, що нічого не залежить від нас – це хімія. Душа вимагає любові, тіло прагне вижити. Виявляється, коли третя людина стикається з відносинами з парою, любов до полум'я, або, швидше, здатність людини впадати в любов нескінченну кількість разів. За словами психологів, один з партнерів може відчувати себе сублімувати романтичні почуття, а інший – божевільна пристрасть, змішана з сексуальною привабливістю. Один пов'язаний з глибокою звичкою, інший раптовим спалахом почуття. Багато різних любові.

Є два види любовних трикутників: він одружений, вона безкоштовна, або він вільний, вона одружена.

чоловік, дружина, коханкаМожливо, найпоширеніша схема. За статистикою чоловіки часто стають своєрідним центром складних відносин. Виходячи з останнього перепису, який показує, що жінки 10.7 млн більше, ніж чоловіки, цілком зрозуміло, що штовхає жінок в руки одружених джентменів.

Чому жінки беруть участь у шлюбі?

Крім соціальної причини – банальний недолік чоловіків, серед інших можна назвати любов'ю, розрахунком, страхом самотності, прагнення мати воронку, цікавість (як добре, як вони кажуть), заздрість (він має і я повинен мати) і навіть хвилювання мисливця – виграти те, що належить іншим. Психологи називають те, що одружені чоловіки перебувають на ризику знайомств дівчат, які не готові до повноцінних відносин.

Це може бути перед попереднім досвідом, який закінчився стражданням і болем. Алас, якщо жінка зламається внутрішньо, вона готова до життя бути «зимою вишнею» або схожа на героїні з фільму «Аутумний марафон». Трагедія ситуації відчувається, коли жінка усвідомлює, як глибоко всмоктується тампоном.

Чому одружені чоловіки приймають шлях позашкільної гри?

Чоловіки починають додатковіпосередні справи, намагаючись знайти в нових відносинах, які відсутні у старих. Розуміння, вміння чути, відчувати турботу та доброту, просто дізнатися про вашу відчуттість або бути героям-любителям, своєрідним мачо. Є багато факторів.

Деякі люди вважають, що господиня повинна мати «статус». Алас, це різновид успіху. Він є сумнівним аргументом, але багато чоловік захистить його з бродінням.

Відрізняється сексуальна або емоційна сторона життя, що приносить нові кольори або еротичні фантазії. Коли сім'я проходить через стадію любові ейфорії, життя двох надходить в спокійний курс. Одержуємо нудну. В результаті охолодження любовного ступеня у відносинах з юридичною дружиною. Моя дружина вже прочитала книгу. Хочу знову відчути себе крилом.

По-четверте, не варто забувати про те, що його дружина більше не має сучасного вигляду поруч з ним. Вони починають знайомитися з молодими чарівниками, які дають відчуття молоді. Ви відмітили протягом десятиліть.

Ще одна причина, яка тривала протягом багатьох років, перешкоджає відносинам. Коротка зустріч або одноразова дата раптом стає звичкою. Я не буду жити, я шкода кинути.

І, звичайно, елементарна любов, яка може перезавантажити раптово, як хвороба, не запитуючи, якщо ви хочете це або ні. Він має сенс. Хімічна.

Іноді кілька причин об'єднатися разом, утворюючи дивний переплетення обставин.

Нагадаємо, відомий любовний трикутник Галина Кузнецова – Іван Бунін – Вера Муромцева. Ми завжди були багато шанувальників Bunin. Але він кохав дружину з реальною, навіть надчутливою любов'ю. Коли він був 56-річною, був письменник Галина Кузнецова, який був не тридцять. Вони швидко припинили приховування своїх відносин.

Автор чесно зізнався своїй коханій, що він «любляє Віру Миколаївну як себе». Звісно, законний чоловік зазнав. Але вона любила чоловіка з присудженням, захоплюючи любов і спробувала її суперника. Я раптом зрозумів, що я не мав права запобігти Яну від любляча, що він хотів. Тексти пісень, а це означає: Якщо це любов буде солодким у душі. Щиро вдячна Вам за те, що ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Одним з виходів з любовного трикутника є поява когось четвертого. Галина Кузнецова вирушила цей шлях.

Параметри відповідіДля чоловіка:

Досить часто чоловіки, будучи центральною фігурою трикутника, досить задоволені їх позицією. Багато людей не хочуть приймати рішення. Багато залежить від господині і дружини.

Для дружини, коли все прозоро:

Якщо вона знає про пороги і пригоди чоловіка, то в цій ситуації важливо допитати. Для багатьох жінок, сімейні поломки немислимі для різних причин. І кожен вибирає свій шлях: щоб закінчити, щоб запевнити, що нічого не буває. Або знайти консолідацію на боці, хоча така помста не найуспішніший вихід з ситуації, або встановити стопу на шляху війни для того, щоб захистити бродіння. Кожен має власні методи.

Головне не втратити слухання – звичайно, можна розрахувати кохану, зустріти і залягати практично до смерті. Але ви точно не досягнете бажаного результату. Навпаки ви можете відштовхувати чоловіка, щоб прийняти рішення, щоб залишити швидше.

Коли дружина виявлена, вона виявлена.

Ситуація, коли чоловік не знає про пригоди скоєного, звичайно, може продовжуватися, але варто пам'ятати про неприпустимий принцип, який секрет стає очевидним. Доброго дня, який загинув мудрість, терпіння, очікування, намагаючись зрозуміти і прощати.

Намагайтеся зробити щось, наприклад, витрачати гроші на себе чоловіка, кохану, почати ремонт, піти на різання та пошиття курсів або майстерні верхової їзди. Після того, як ви заспокоїлися, відчуйте впевненість, збільшіть свою самооцінку, можливо, тоді варто відзначити невелику залізність, щоб довести, що вона не проти пари - чоловіки повинні грати хитрощі. Можливо, відносини дружини стануть законізованими, втрачають інтерес і любов до нього?

Для господині:

Для дружини, але для господині дуже сумнівна. Хто боротися? Для кого, хто відверто заявляє, що він не залишить сім'ї? Це стосунки є просто нормальна любов гра.

Можливо, що в сім'ї ховали леді, наповнить любов. Вона повинна ретельно подумати, спробувати знизити емоції і перетворювати логіку з загальним почуттям, дивлячись на ситуацію ззовні. Ось мрія людина з вибором. Він запитує про час, щоб прийняти рішення і починає замислюватися протягом тривалого часу (разом на десятки років), які віддають перевагу, гасіння між двома жінками, не втрачати (згадайте осінній марафон).

Хто?З одного боку, законний чоловік, свого роду якір, нехай важко, але вже знайомий. З іншого боку, невідомого світу, і ми не знаємо, як це закінчиться. Може бути жінка в любові повинна попросити себе відверто: «Чи мій гордість?» Як показує практика, якщо чоловік дійсно закоханий, він не буде обурюватися сумнівами - він зробить все, щоб бути з жінкою, яка любить. Не зупиняється - не з'явиться спільне майно, ні дружина, ні діти.

У психології любовного трикутника, бока, яка листя часто перемагає. У будь-якому випадку, коли мова йде про те, хто «в відносинах». Єдине право рішення в цій ситуації просто залишити і не брати участь у виконанні сумнівного призу. Ситуація не завжди вигідна. Звичайно, господиня може малювати щасливий квиток. Але де є запорука, що змінив статус вільної жінки і, нарешті, ставши дружиною, вона не знає всіх чарівностей вже на себе. Видання

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: domashniy.ru/