Якщо ви не одружені, вам не потрібно.

Як отримати Одружений? І Чому Ви одружилися? —Незрівняно з ліньою особою обговорює ці теми сьогодні. Чому жінка не може одружитися.

Наприклад,

• Жінка хоче одружитися занадто важко і відштовхує чоловіків.
  • Вона працює важко, тому вона не встигає будувати особисте життя.
  • жінка має надмірні вимоги до чоловіка;
  • Він перебуває в домашніх умовах і не може бачити вдома.
  • Або ось причина (Я як це найбільш): Вам не сподобається.

У моєму оточенні є багато жінок, які люблять себе, чудово виглядають, подбати про себе, працювати дуже мало, і не сидіти вдома і не одружений.

Яка причина?

Кожна людина має свої причини.

Але для мене причина не одружена, тому що вона не хоче. Якщо ви не одружені сьогодні, ви не хочете одружитися. Якщо ви вирішили маррі, то це буде до вас. Це закон. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо я не маю діамантів, я не хочу їх.

Повернемося до питання, як одружитися.

Ви живете зараз має велике значення і величезні переваги, навіть якщо несвідомий і несвідомий. І це ваш вибір.

Невідомі причини можуть бути такими:

• Взаємовідносини, особливо якщо ускладнені та конфліктні відносини батьків.
  • Відповідність відчувати біль. Можливо, жінка має досвідчену сепарацію, розчарування, зрада перед, і більше не хоче вводити в відносини.
  • Як дитина, була травма розбиття одного з батьків, і що страх блокує можливість одружитися, заближаючи до кого-небудь ще. Не ризикуйте, щоб хтось знову закривав, а потім втратив їх.
  • Може бути, ми не хочемо, щоб вирости і перебування в нашому будинку батьків з мамою і татом. Ми дуже комфортні дівчата.
Всі ці причини приховані переваги:

• Я не маю відповідальності;
  • Я невинний в очах моєї мами і тато.
  • Я вірний одному з батьків.
  • Я не збираюся ризикувати або вводити в реальні відносини.
  • Захищайте себе від болю, розчарування і зради.
  • Я не хочу нічого змінити в моєму житті, я вже затишна і тепла з матір'ю.

Як отримати шлюб - це питання, оскільки логічно я розумію, що це час для мене, щоб бути 30, 35 років і всі були одружені протягом тривалого часу, і що гірше?

Ось головне, щоб зрозуміти, що ви не гірше, ви просто не хочете одружитися, адже поточна ситуація для вас є більш прибутковою, ніж одружений. Знову ви не можете реалізувати ці переваги, але ваша душа знає ці переваги. Ось чому ви не одружені.

Це можна побачити в поведінці незрівняних жінок:

• Жінка несвідомо обирає неправомірні чоловіки, які не можуть маррі, так звані вічні жінки і підкорювачі жіночих сердець або одружених чоловіків.
  • Її поведінка не розмовляє чоловіка до серйозних відносин;
  • У будь-якому кутку жінка починає повторювати: «Я не хочу одружитися» або «Я не буду одружений», що дуже серйозні внутрішні настрої, які можуть заблокувати будь-яку вигідну можливість одружитися.
  • Жінка нереально вимагає чоловіка, знаючи заздалегідь, що це неможливо, як би сказати: Саме тому я не одружений, князі перенесли.
  • Вони впадуть в самотність, дайте і скажуть, що все без використання, нічого не буде працювати; такі жінки нічого не роблять.
  • Жінки не дивляться себе, смажити, тим самим несвідомо відлякують чоловіків від себе.
  • Деякі люди навантажують себе так багато речей, допомагають родичам, батькам, роботі, що немає часу думати на всіх: Чому я не одружений?
І відповідь проста: Я не хочу! Що важливо реалізувати. Немає інших причин! Він може почати лікування.

До тих пір, як це вигідно для мене, щоб тримати зайву вагу, я буду залишатися з ним, і не дієта допоможе мені. Я зносу окуляри до недоліків зношування окулярів зважити переваги.

І це, коли я зроблю рішення, щоб зняти окуляри. Я знаходжу методи, вправи, сила, час, гроші і почати діяти.

Але що станеться тільки тоді, коли я зроблю рішення, щоб зняти окуляри, а не раніше. Обговорення про те, як чудово це буде без келихів, як некомфортно я з келихами і щосьогодні вони запропонують чудотворний метод відновлення бачення призведе до нічого.

Як одружитися.Я часто спілкуюсь з жінками в навчанні, консультування і подивитися, що вони роблять після тренувань. Я помітив, що незрівняні жінки часто не вправі, не читаючи бюлетень, вони призводять до того ж способу життя. Це добре для них, щоб залишатися незаміжнім. Вони роблять це спокійно і непомітно, але ззовні видно неозброєним оком.

Коли людина стурбована проблемою, вони шукають рішення. І якщо людина не шукає рішення, то він не подбає про це питання, і йому не потрібно рішення до цієї проблеми. Це просто.

Ви знаєте, як нам потрібно щось. Тут найважчіше, щоб відмовитися від внутрішніх переваг і вирішити змінити ситуацію. Користь так солодкі.

Але коли ви помітите собі, що ви не готові приймати рішення і залишитеся з перевагами, то ви більше не будете обтягувати питаннями: як видалити злову око, крона зрівноваженості, правильну погану карма. Ви приймаєте відповідальність за недружбу і продовжуєте жити як ви зробили, але тільки з задоволенням. Знайте свій вибір.

Якщо ви хочете отримати шлюб, ви повинні зробити щось. І це ваша відповідальність.

І це процес, як правило, не швидко, можливо, потрібна професійна допомога. Щоб побачити ті солодкі переваги, які є одними.

Я знову повторю: Користь достатньо!

Побачити, що ви шукаєте у відносинах з чоловіком і чому ви хочете отримати шлюб. Це не питання ні. Якщо ваша внутрішня дитина вирішує втекти від самотності за допомогою чоловіка, то нічого не станеться. Ви не хочете одружитися, ви хочете повернутися до свого дитинства.

Жінки, які готові одружитися, повинні подбати про себе, розкрити її жіночні якості. Вам необхідно стати дорослою, зрілою жінкою, готовою подарувати, не просто взяти. І тут потрібні ресурси: час, енергія і гроші. Вирішуйте, як ви будете діяти – самостійно або за допомогою іншої особи, книги або тренінгу.

Не залишаєте розчину для пізніше. Пам'ятайте, що життя тільки один і час не зупиняється на хвилині. Видання

Автор: Тетяна Дзюцева

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Фото: womancosmo.ru/vyjti-zamuzh/kak-vyjti-zamuzh.html