15 натхненних котирування від відомих підприємців

Ви повинні вчитися з кращих. Послухайте поради тільки тих, хто живе, як ви хотіли б. Підбір 15 заяв допоможе вам з цим.

«Що більше кримінальних правопорушень, ніж приїжджати з великою ідеєю, і не заважати її реалізації. й Дональд ТрампАмериканський бізнесмен, мільярдер, власник нерухомості, медіа-могул.

«У бізнес-світі є два види прибутку: готівку та досвід, досвід отримання першого досвіду та готівку. й Harold Генін, Колишній генеральний директор корпорації ITT.

Все можна зробити краще, ніж це було зроблено так далеко.Генрі Форд.Легендарний американський промисловець, засновник Ford.

«Скілька ресурсів є моральним гріхом. й Інгвар ШампрадЗасновник ІКЕА.

«Я не можу платити хороші зарплати, тому що у мене є багато грошей, я маю багато грошей, тому що я оплачую хороші заробітні плати. й Роберт Bosch.Німецький промисловець, інженер і винахідник.

Якщо ви хочете досягти успіху, ваше серце повинно бути в вашому бізнесі, і ваш бізнес повинен бути у вашому серці. й Томас Дж. ВатсонКолишній президент IBM.

«Це не має сенсу найняти розумних людей, а потім розповісти їм, що робити. Ми найняти розумних людей, щоб розповісти нам, що робити.Стів роботи.Засновник та CEO компанії Apple Corporation.

«Крім успіху бізнесу є інноваційними, які в свою чергу народжуються творчості. « » » » » » » » » » » » » » » Джеймс Доброго дняАмериканський науковий співробітник, підприємець, засновник і CEO SAS.

«Відповідність є таким чином, що люди можуть зробити розумні винятки для загальноприйнятих правил. йElting Е. Morisonісторик.

«Добре рішення – результат досвіду. Досвід – результат поганих рішень. « » » » » » » » » » » » » » » Валтер ВрістонАмериканський фінансовий менеджер, керівник Citicorp.

«Це незмінні закони бізнесу: слова, пояснення є поясненнями, обіцянки є обіцянками, і тільки виконання є реальністю. « » » » » » » » » » » » » » »Harold Генін.Колишній генеральний директор корпорації ITT.

«Якщо у мене є тисячі ідей, і тільки одна з них плідна, я задоволена. й Олександр НобельШведський хімік, інженер, головний промисловець.

Він, хто не робить те, що він сказав, і він не робить більше, ніж про що він сказав, ніколи не вийде. йАндрій КарнегіАмериканський підприємець, головний металургійний завод, філантроп, мультимільйонер.

Якщо ви думаєте, що ви можете, ви можете. Але якщо ви думаєте, що ви не можете, то ви не можете. Марія Ка. Аш.Засновник компанії Mary Kay Cosmetics, один з найуспішніших жінок-підприємців ХХ ст.

«Ваш найгірший клієнт – найбагатший джерело знань. й Білл Гейтс, Співзасновник Microsoft, опублікований

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: milliarder.com/blog/2014-12-18-5243