На трасі: ігри в автомобілі, літак і поїзд

"Ми збираємося, ми збираємося!" - це все добре в цій пісні, особливо розмаїття настрою подорожуючих тварин і дітей. У житті, на жаль, все не так весело. Подорожі з дітьми, незалежно від того, як чудова мета поїздки, може бути нудним - потім дорожні джеми, після чого черга в аеропорту, на кордоні. Сісти на години в задній частині хорошого автомобіля, в сидіння найшвидшої площини і в відсіку кращих поїздів однаково складно. Щоб пропустити час і затримати дитину допоможе дорожні ігри і весело, завершити з «магнітним валізом».

Моє око - діамантЦя гра може бути відтворена в поїзді і автомобілі, в аеропорту під час очікування рейсу. Спочатку вибираємо колір речей, які ми розглянемо, наприклад, червоний. І ми починаємо гру: мій діамант очей бачить червоний автомобіль. Моя діамантова око бачить червоне яблуко. Ромашка бачить червоною шапкою. Ви можете подивитися на круглі, смугасті речі.

Я зустріюся з мною.Це трохи складна версія "Мій Око є діамантом". Уявіть, що ви їдете в подорож і займіть деякі речі з вами у вашому валізу. Зробіть правило, що ви тільки приймаєте зелені елементи. Тоді ви скажете, "Коли я їду на дорозі, я зустрію мене." Цей елемент повинен відповідати призначеному правила. Діти просять, якщо вони можуть принести апельсин. Помаранчеві не зелені, тому не можна. Чи можу я принести огірок мені? Говорячи, "Ви можете" (замовити огірок зелений). Переможцем є той, хто може з'ясувати правила.
Правила можуть бути як простими (наприклад, що вписується в портфоліо, всі круглі, м'які речі) і складними. Наприклад, ваше ім'я та всі товари починаються з одного листа. Або всі слова іноземного походження.

СловаГраючи в містах є найбільш поширеною версією цього веселощів, і ми всі знаємо, як. Суть слово гри є таким же: винахідливі слова, продовжуючи ланцюг. Перший гравець іменує будь-яке слово, наприклад, Риба, наступний гравець повинен винахідити своє слово з останню літеру слова Риби, тобто з А. Наприклад, кавун. Переміщення переходить на наступну, яка має вийти з словом "Z". ЗОЛА - АЗБУКА - АЛЛАШКА - АНТЕНА і т.д.
Дуже зрозумілий і простий, з впевненістю в словах грають молодші студенти, дошкільники можуть активно брати участь, за умови, що ви вводите правило декількох порад. Діти, які ще не знають, як читати, часто приходять з словом A - apesyan. Завдання дорослого - виправити вчасно, ненав'язливо пояснюючи правила. Ми говоримо мавпи і ми пишемо мавп. Коли дитина думає про слово довго, щоб не уповільнити гру, починайте розраховувати повільно до 10. Якщо слово ніколи не приходить до розуму, гравець пропускає рух.
Під час гри є досить багато цікавих ситуацій, коли ви можете сперечатися, обговорити щось, побачити візерунок: наприклад, що часто слова закінчуються в А, на О. Ви можете підготуватися до даної ситуації і придумати якомога більше слів для цих «справних» бюветів.

Завод, тварина, мінеральніПам'ятайте, коли Льюїс Каррол намагався категоризувати Аліса? Хто ви, рослина, тварина або мінерал? Так ми часто відіграли цей розважальний центр "guess-ku", намотуючи кілометри по різних містах і селах. Правила гри: хост здогадує тварину, рослину або мінералу. Завдання інших - запитати питання, вгадати, що це таке? Слід зазначити, що можливість просити питання прихильників TRIZ (Теорія розвиваючих винахідливих проблем) розглянути дуже важливі навички для розвитку дитини. В першу чергу потрібно активна участь у таких іграх.
Ось один з сценаріїв нашої гри «рослин, тварина, мінерал». 9-річна дитина має дуже складну головоломку.
Чи є рослина, тварина або мінерал? - Це тварина. - Чи це ссавці?
Я.
до Він має чотири ноги.
Ноп. Але є кінцівки.
до Чи має він волосся?
- Так і ні.
до Він живе в поривах?
Ноп.
- Чи є вихованець?
- Так і ні.
до Це дика тварина?
- Так і ні.
- Чи може він літати?
Ноп.
- Чи є це крекінг?
- Час.
до Чи має він розвинений мозок?
Я.
до Це людина!

Це таємниця Сфінкс.

Добре, погано.Про те, що ви хочете поговорити – подія або феномен. Наприклад, це дощ. Що таке? Рослини отримують вологу. Не поливаємо сад. Ви можете натиснути ваші черевики на пудлі. Не промийте машину. Ви можете побачити веселку. У літньому дощі можна мити. Гриби ростуть в дощі. Коли всі хороші варіанти вичерпуються, ми переходимо на пошук поганих наслідків. Дощ. Не прогуляйтеся, занадто вологі і холодні, повені, культури зникають в полях, коли дощ занадто довго, ви можете отримати вологу і холодну, тварин приховують, вони холодні і не побачать їх. Ця гра вчить вас шукати події з різних перспектив.

Сніданки.Ви скажете про те, що слово настає на вашу думку. Дитина повторює своє слово і винаходив самостійно. Повторіть перші два слова, додавши нове слово. Так говорить сноуборд. Якщо ви практикуєте грати часто, ви можете повторити більше 20 слів одночасно. Дуже корисна активність для дітей, так як розвивається пам'ять і увага. Також цікаво грати в сноуборд з сюжетом:
Після того, як час був гігант на горі, в один день він впав в пастку (Діти продовжується), кладуть його в шафу, і тарган зловив очі.

Я запакую валізу.«Я запаклюю валізу», «Я кладаю зубну щітку, шкарпетки, дзеркало, гребінець». Задайте свою дитину, щоб повторити все, що ви кладете у валізу. Якщо дитина запам'ятовує все, що ви кладете, нехай йому додати щось від себе. Ця гра як сноуборд, але тематично пов'язана з дорогою.

Троянди морозильніДля будь-якого слова потрібно придумати словом. Наприклад, ви скажете палицю. Дитина є вії або валиком.

ПочатиДуже смішна гра, особливо серед дошкільників. Запитайте свою дитину, щоб вибрати ім'я з кухонного начиння: покер, пластина, виделка, ніж. Тепер скажи, що ви запитуєте, і всі питання повинні відповісти на «Покер». Покарана не сміятися (хоча воно малоймовірно).
до Що таке ім'я?
- Покер.
- І Мама?
- Покер.
до Що на носі?
- Покер.
до Що ви їсти?
- Покер.
Хто твій дідусь?
- Покери.

Кількість.Як дитина, ми підраховуємо стовпи, переправи, корови. Ви можете розраховувати всі ведмеді чоловіки, всі собаки, всі коти, всі вантажівки.

НомериКожен з вас обирає будь-яку кількість від 0 до 9. Завдання: знайти 5 автомобілів з номерами, що містять вибраний номер.

Про насЦе гра, яку ми граємо в машині. Я обирає об'єкт, який можна побачити здалеку, наприклад дерево або знак дороги. Всі пасажири закриють очі і коли вони думають, що ми проходимо дерево, вони відштовхують «здоби!» Хтось закриває перемогу.

Леді направила вам сто рублів.

Ця гра може грати всюди, завжди і в будь-яку погоду. Суть гри полягає в тому, що хост просить питання. Ви не можете сказати так, ви не можете сказати ні, ви не можете вибрати чорний або білий. Вам потрібно пам'ятати казку: «Дух послав вам сто рублів,
Що б ви хочете, купити його.
Чорний, не приймати білий,
Не скажеш так і ні.
Ви йдете на кульку?

"Так!" Дитина шує весело. І -- гра починається над.

Ще один варіант підрахунку:
« » » » » » » » » » » » » » Молода леді послав вам шматочок ковдри Розкажіть вам не сміятися, не повісити лука, "Так" і "не" не сказати, Чорний з білим не носити. Ви збираєтесь на м'яч? При відповіді на питання, не можна сміятися.

Ігровий комплектЗ вами на дорозі, буде приємно мати чарівну валізу або ігрову аптечку, в якій ви одягали всі необхідні предмети, щоб зробити дитину щасливою, і ви спокійно:

1,1 км Папір (ноутбуки, блокноти, альбоми). Це універсальний спосіб прийняти час: папір хороший для малювання, для гри, для запису дитячих досвіду і оповідань, для орігамі.
2. Олівець, маркер, crayon. Дуже корисна річ на дорозі. Олівець малює, вони підраховують, від них можна побудувати щось, а також використовувати для ігор уяви, придумати казки, де персонажі будуть олівці.

3. У Кишеньковий калейдоскоп. Це прохолодно і недорого.

4. У Книги з наклейками за віком. Дитина, яка приваблюється до цієї діяльності, спокійно проводить годину за ним.
5. Умань Накладка планшета.

6. Жнівень Улюблені книжки з малюнками.

7. Про нас Гравець (iphone, ipad) для прослуховування казок, радіопрограм та подкастів. Як показує практика, не всі діти слухаються природою (тобто любителі прослуховування), тому цей варіант підходить для всіх і не завжди.
8. У Пальчаті ляльки пальців (комплекти пальцевих ляльок продаються в Ikea, а також інших магазинах іграшок, на ярмарках). Сьогодні продається так звана «справжня казка на долоні».

9. Навігація Сумка різних тваринних іграшок і маленьких ляльк для ігор. Чим більше символів в сумці, тим цікавіше і різноманітна гра буде, тим довше дитина не буде нудною.

10. Пазли («пошти», куб Рубіка, «Російські нігті»)
11. Ігри – брекети, міні-кузли (наприклад, «Фішінг», де потрібно зловити рибу з невеликим вудилищем), пірамідами.

12. Дірка, степлер, паперові кліпи, скотч, пост-й. До канцелярії дуже привертають діти. На шляху дайте дитині шматочок паперу, степлер і подивіться, що відбувається.
13.00 р. Автомобілі, призи - класичний!
14. Картки для гри «пари» та «семи» (зазвичай зображують тварин). Карткові ігри “Cats – Mouse”, “SET”, “UNO” відмінно займають дошкільки.

15.00 р. Магнітна гра "Дрес ляльки", дизайнер "Magnetix".

16.00 р. Пластика, яка не залишає слідів (в поїзді, площині, але не в машині).

17.00 р. Дорожні версії знаменитих ігор "шкарпетки", "Доміно", "рудит" для старших дітей.

Україна

18 років Чудова гра "Паркінг" в дорожньому варіанті, більш ніж один раз зачаровує наші подорожі. Це гра «пошта», призначення якої полягає у видаленні червоної машини з автостоянки. опублікований

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: letidor.ru/article/67_na_dorojku_igryi_v_mashine_samolete_i_poezde_23598/