Юлія Хіпенреітер: Дитина вимагає гаджетів, таких як однокласники – що робити?

У дитини потрібні гаджети, як однокласники – що робити? Чи варто захистити дітей від труднощів? Які наслідки ранньої розробки? «Правмір» продовжує говорити з відомим психологом Юлії Хіппенереітера, до Що робити, якщо в класі є планшет з Інтернетом і дитина запитує для одного? Як підняти дитину по відношенню до всіх гаджетів, телефонів?

до Звісно, необхідно покласти багато енергії в сімейну освіту, щоб дитина була захищена в певній мірі. Навіть дорослий (на мене теж!) іноді має шкоду, що моя телефонна модель не остання, і вона має менше можливостей. І болить.

Я думаю, що батьки повинні підключати це до більш загальної розмови з дітьми. Телефони і таблетки є частиною більшого питання, яке турбує їх: Як виглядає я перед іншими? Що означає «з кимось»? Як відреагувати на когось: мій тато має такий автомобіль, у мене є такий гаджет.

Ви повинні поговорити про ці речі заздалегідь. Ось дитина заливає сльози, і ви сказали йому: «Стоп, це не головне». Головне значення – ваші знання, духовний розвиток. Не пізно! Так, як розповідають 15-17-річному, що вона впала в любов, це не вірно для неї, щоб він був скрабом і спокусником. Занадто пізно.

Я прочитав чудовий дитячий психолог, який проводить ігрову терапію з дівчиною. Психолог дуже прийнятний, теплий, дитина починає довіряти їй і каже: "Коли я виростаю, я збере тебе." Дівчина п'яти років, але вона вже створює людський образ, який вона буде маррі, хоча вона наївно помилиться з гендером. Останній особливо доторкнувшись, як показує, що людина більш важлива для неї.

«Ви не зміцните гаджет, не станете більш цікавими через неї». Це оболонка. Тексти пісень, а це означає: І ви живий, реальний, нехай ваша "червона" буде гірше, але порівнювати життя! Поговоримо про цей хлопчик, який має новий гаджет, чому він відчуває себе, як він сильніший зараз і ви слабкіше? Ви впевнені про це? Порівняти ваші дії, можливо, він дійсно сильніший в щось, але не тому, що він має гаджет. Але якщо він про нього може похвалитися, це його підтримка, стільці.

Алексей Рудаков (людо Юлії Хіпенрейтер, математик):

- Батьки думають, що життя дитини просто і безхмарно. Якщо ви купуєте його на телефон, він буде щасливим. По суті, дитина повинна навчатися протистояти комплексному світу. У світі дітей є багато проблем: немає гаджета, і вони не люблять розумних людей, і є досить конфлікти.

Вам необхідно навчитися відпочивати на роги, щоб мати свою позицію. Починається рано. Якщо ви думаєте, що світ настільки м'який, то ось кілька гаджетів, і ви будете щасливі, це страшно, це втрати. Гроші не дарують щастя, гаджети не дарують щастя.

до Якщо я був викладачем, керівник класу восьмому або дев'ятому класі, я б сказав: Хлопці, кожен з вас має телефон — хтось має сучасний, хтось має можливість, мильний ящик. Давайте зробимо експеримент. І я запитав вас писати:

- Хто найсильніший в класі?

- Хто найбільш поважний?

- Хто сам?

- Хто найрозумніший?

- Хто самий пацієнт?

- Хто ви вважаєте, що більшість?

- Хто найважчий?

- Хто найбільш незалежний мислитель?

Тільки позитивні властивості, не потрібні негативні! І перед кожним пунктом напишіть три або п'ять імен. Запитайте, хто має кращі телефони і хто має гірше. Порівняти.

Ось список класів, і навпаки - вид, смарт, сильний. «Це не так, що у вас немає таких якостей, але тому що ви не покажете ваших кращих якостей, як доброта, хлопці не бачать його ще. й

Вам необхідно звернутися до психолога, подумайте про такий експеримент, можливо, після того, як деякі хлопці будуть вилікуватися з довге для iPhone.

Олексій Рудаков:

до Ці якості повинні бути придбані – самостійність, наполегливість, і витривалість, в кінці.

до Ці якості повинні голосувати і принести до свідомості дітей. Є вузькі інтереси в технологіях і засобами зв'язку, але реально жити більш широко. Діти збагачені і збагачуються технологічним прогресом. Тому завдання гуманітарних наук – письменники, художники, драматурги, психологи, педагоги та батьки – розширити світ, свідомість, сфери їх життя!

Олексій Рудаков:

доЩе одна небезпека. Дитина повинна дізнатися, як боротися зі світом, але іноді це занадто важко для нього, він може знайти себе в ситуації, керованому. Вчителі пекти на ньому, нападати його, а потім потрібно захистити його, звичайно.

- Як захистити тебе?

Дитина не повинна бути закрита від труднощів. Світ - це складна річ, вона може бути в дуже складній ситуації, після чого вона повинна бути готова запитати про допомогу. Якщо цей канал знищений контрольом, критикою, жорсткістю поведінки, страхом, що він буде псуватися і судити його батькам, то дитина може бути дійсно небезпекою. Головне - зв'язатися. Якщо дитина втратила контакт, то це погано. Особливо з підлітками. Довіра.

до Якщо загублений контакт, це може бути відновлений таким чином?

до Звичайно, ви можете! Дитина також шукає розуміння. Якщо немає контакту з батьками, він намагається встановити його з родичем, якщо не з родичами, обирає вчителя. Діти шукають контакт, кожен шукає. Що означає, що ви втратите? Звичайно, це погано, якщо він втрачений, але ми повинні спробувати відновити його. Що таке?

доЯк ви відчуваєте про розвиток раннього дитинства? Сьогодні багато мам намагаються заповнювати час дитини якомога простіше, пропонуючи нові та нові класи. Якщо ви не знаєте, що ви не пропустили багато. Чи потрібно заповнювати дитину з розвитком і заняттями весь час?

- Мати, яка намагається зайняти дитину якомога більше не вірить у спонтанні сили її розвитку. Дитина, звичайно, потребує інтелектуальної їжі та зовнішньої інформації. Необхідно познайомитися з географією, з матеріалами, з картинами, кольорами. Але він має уяву, інтерес, здатність і прагнення зробити те, що він хоче - все це дуже важливі речі, вони є частиною його самовизначення. «Я повинен бути» – вираз мого почуття себе.

Коли мама живить дитину з різною діяльністю, вона тягне свої рядки, як символ в ляльковому театрі: «До цього, а потім це!» Він ще не встиг з'ясувати, що він зацікавився, і його материнська енергія вмирає в свою свідомість, він буде сказав - і він буде робити саме те, що вони говорять. Розумний процес і розумові навички, які розвиваються в процесі самостійних досліджень, не кажучи вже про творчість, фантазію, варто виростити зсередини, не з зовнішніх схем.

Ранній розвиток ділиться на дві групи: інформування дитини. (Це така речовина, і є також такі країни, і такі слова) Розваги, ігри. Важливо, скільки мати дозволяє йому бути незалежним - в будь-якій професії, необхідно пам'ятати це.

Як організувати заняття мамою? Чи запитати про дитину? Він каже: "Лок, годинник." Або просто, "Чи це, зробити." Постійно забиваючи час дитини - це спосіб його вивчення пасивності. В результаті дитина не зможе зайняти себе, йому потрібно хтось ще придумати класи, надати інструкції. Він очікує, що зовнішній вигляд у вигляді своєї матері буде вирішуватися і робити багато для нього.

- Deus ex machina.

Олексій Рудаков:

- Я завжди дивлюся, коли я чую, що дитина повинна дізнатися це, і це до школи. Перелік для школи невелика, але невелика. У дитини є багато вчитися. Наприклад, розвиток вашого тіла. Це величезне завдання, яке складається з десятків різних речей – як потрапити в неї, і як її отримати через неї.

- Як підняти паркан, запускати на вузькій дошці? Як зануритися, якщо ви кладете їх неправильно. Як тримати їх з осені? Це оволодіння фізичними законами. І навіть дивитися мами swear на тато також дуже важливо.

до І якщо вони сидять замість того, щоб відкрити книгу і змусити його читати, він може пропустити багато речей.

до Отже, відповідь не велика Розробити без фанатизму.

Природа пластикова і мати повинна бути пластиком з дитиною, не жорстким. Це дуже гарне слово для мами – пластичність!

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: pravmir.ru/yuliya-gippenreyter-kak-izlechit-tosku-po-ayfonu/