Трохи важливіше про воду в житті людини

«Це не так в природі, що лікує всі захворювання, але якщо було, це буде вода в її правильному використанні», - сказав доктор Діндр. Як неймовірно правильно він!

Так сталося, що навколо теми споживання води утворилася кілька поширених міфів.

Мій. Щоразу я можу сказати ще один друг, який потрібно пити хоча б 1,5-2 літрів води щодня, очі стають круглими з сюрпризом. І як противага, я чую відповідь, що це дуже велика кількість і, в цілому, вона дуже шкідлива для нирок, вони говорять, вони втомилися і важко для них. Це принципово неправильне припущення. Лікарі кажуть, що нирки здорової людини можуть проходити через до 20 літрів води на добу. Я думаю, що навіть найзручніша «вода» не може впоратися з такою фігурою. Кількість споживаної води може залежати тільки від серйозних захворювань нирок або серця. Якщо ви знаєте, що у вас є такі недуги, то, звичайно, необхідно звернутися до лікаря про надходження води.

Міф два. Досить часто можна почути думку, що якщо ви п'єте багато води, то це не тільки змивають токсини з організму, але разом з ними збере поживні речовини. Частково, це. Але! Вода почне вимити корисними організмами тільки якщо не менше 6 літрів води п'ють в день. Знову ж, я серйозно сумніваю, що хтось буде добровільно витягти таку фігуру, навіть на спекотний день.

Міф три. Дієтичні дівчата часто говорять, що вода викликає відчуття голоду, і з дієтами, це, звичайно, не працює на всіх. Звісно, є якась правда, але знову є коригування. Вішалка викликається тільки питною холодною водою. Якщо ви використовуєте воду при кімнатній температурі, навпаки, вона буде служити своєрідним «наповнювачем» для шлунку, в якому, як всім відомо, немає калорій. Навіть дієтологи рекомендують, якщо ви голодні, пити воду. Нерідко відчуття голоду плутають з спрагою, і вони намагаються його з'їсти, хоча їм потрібно лише пити воду. Так дівчата, отримайте інформацію про зброю!

Формула успіху для тих, хто регулярно обирає питну воду.

Питна вода не шкідлива, але навіть корисна, зрозуміло всім. Але скільки води потрібно пити? Так, зазвичай приймаються фігури - це 1,5-2 літрів води на добу. Якщо вони здаються занадто загальними, то використовуйте просту формулу для розрахунку необхідної кількості води - 30 мл на 1 кг маси. Наприклад, моя вага 47 кг. Відповідно, 47х30=1410 мл води в день слід споживати. Але це мінімум. Не забудьте, що є фактори, які сприяють значному збільшенню цього малюнка. Наприклад, якщо ви збільшили вагу тіла або з активним фізичним навантаженням. Також з віком люди зневоднюються через погіршення нирок, що послаблює спрагу сигналу. Не забудьте, що часто використовуються ліки також допомагають зменшити кількість води в організмі.

Насправді, існує досить кілька чинників, в яких необхідно збільшити кількість споживаної рідини - такі як тепло на вулиці, низька вологість, опалювальний сезон, коли на площині, в лазні / сауні, при грудному вигодовуванні. Не забудьте про такі звички, як любов кави, куріння і спирту - основні "аліції" зневоднення.

Головне питання, що вода пити?

Під час кипіння багато мікроелементів гинуть і залишаються шкідливі солі, тому залишають його на чай або каву. PH неочищеної води тісно відповідає рН крові. Ми знаємо, що питна вода з крану не є варіантом. Але установка водних фільтрів є дуже хорошим рішенням. Або можна використовувати пляшкову воду з магазину. Весна вода також добре, але хто знає, що до цього до вас доходить вода. Ми не беремо ніяких шансів. Крім того, лікарі не радять провозитися з мінеральною водою, особливо з високим вмістом мінеральних солей, оскільки це може призвести до небалансу цих однакових мінералів в самому організмі. І з вуглецевої води в цілому слід виключити з дієти, так як в ній немає унції - вона не поповнює баланс води, крім того, він зневоднює організм.

Питна вода, звичайно, ви можете, як вам подобається, це власний бізнес. Але ось деякі поради, які допоможуть зробити водний прийом набагато здоровіше і більш продуктивним. Якщо ви хочете отримати найбільш з води, рекомендуємо наступні ці прості правила:

Чи не пити воду швидко або ж тендітно - краще в невеликих кістках;

Починайте свій день зі склянкою води вранці на порожньому шлунку – і займіть воду, і «повернути» шлунок на роботу;

Якщо ви граєте в спорті або принаймні робити вправи, споживання води повинна бути збільшена;

- не потрібно «миття» їжі, лікарі категорично не рекомендують пити воду під час їжі, краще пити півгодини до і півгодини після їжі;

Випийте склянку води після прибуття в туалет.

Не пити занадто холодною або занадто гаряча вода – це не корисно.

Якщо ви закінчили читання до цієї точки і переплетені з темою цієї статті, і вирішили все ще зробити звичку регулярно питної води, але в ірмолі ви забуваєте про це протягом дня - ні в якому разі не потрібно "відновити втрати" і зловити. Це не принесе ніяких переваг, а набряк нададуть вам вранці, як зовнішні, так і внутрішні. З наступного дня ви обов'язково почуєте питну воду.

Автор: Альона Бикова

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: http:// Альона Бикова