Ви хочете гідного чоловіка? Пам'ятайте, що 7 фраз!

Який чоловік хоче бачити поруч з вами? Більшість жінок скажуть про те, що це: цікавий співрозмовник, люблячий, пристрасний ... список йде на. Але щоб отримати щось, ви повинні дати щось. Але питання, що хоче людина? Що він дійсно хоче від вас в поверненні?

«Жінки люблять з вухами», – розповідає відомий казка. Але якщо ви застосовуєте це правило до обраного вами, ви не тільки не зробите помилку, але і значно виграйте. Чоловіки не залежать від того, що вони чують від жінки, які вони люблять.

Твоє слово може зробити чоловіка Богом або... викликати його страждання. Ваші стосунки з ним будуть залежати від цього. Так що сильної половини людства хочуть почути від своїх жінок?

Я пропоную вам деякі з найбільш поширених фраз, які будуть звучати до вашої людини музики. Вони, безумовно, покращать якість ваших відносин.

1,1 км Як ви відчуваєте?Варіанти цієї фрази::

Як допомогти?

Як я можу полегшити стан?

Що ви хочете зараз?

Що б ти щасливий?

Чи можу я зробити щось краще?

Він дійсно хоче, щоб ви подбати про нього. Покупка дає чоловіка відчуття глибини і міцності Ваших відносин. Після того, як ви зрозуміли, що ви піклуєтеся про своє фізичне, моральне та емоційне благополуччя. Ось які люди, які чують ці фрази, говорять:

Я відчуваю, що людина, яка доглядає за, слухала, чула і розуміла.

Я розумію, що вона дійсно піклується про те, як я відчуваю в важкому стані, і вона дійсно хоче допомогти мені.

2,2 км Я забезпечений вами.Варіанти цієї фрази::

Ви вирішуєте цю проблему так легко!

Я люблю тебе... (фіксовано телевізор, налаштовують комп'ютер, забиваючи вішалка, витягнув лляний шнур ...)

Ви відчували свої плечі.

Я не можу зробити це самостійно!

Ви зробили велику роботу для мене.

Коли людина любить вас, він хоче відчути комфорт, комфорт і безпеку поруч з ним. Попри те, що його зусилля не вмирали, ви заохочуєте його продовжувати свої зусилля. Ось як чоловіки відповіли ці слова:

Я зрозуміла, що я створив хорошу базу, на якій будувати багато інших речей і розвивати наші відносини.

"Я зробив більше для неї!"

3. У Я підтримую тебе.Варіанти пошуку:

Я пишаю тебе.

Я вірю в тебе.

Ви можете зробити це!

Я з вами

Я не хочу, що інші думаю, я знаю, що ви краще і я впевнений у собі.

У своїх очах ви в будь-якому випадку красива (сильна, талановита, цілеспрямована...) людина.

«Моя дружина – моя фортеця», – так парафразував відомого художника Євгена Жарікова. Найкраще зображення підтримки важко знайти.

Ваш чоловік повинен знати, що він може розраховувати на вас. Завжди. І коли він бере ризики і коли він заливає шампанське, щоб відсвяткувати.

Але чоловік є втіленням міцності. Чи потрібна допомога?

Ви більш важливі для вашого чоловіка, ніж будь-який інший. А коли ви підтримуєте його, віріть в нього і пишіть його, він стає ще сильніше.

«Послуга дає мені впевненість, що я можу вирішити багато проблем. й

"Я отримав міцність."

«Я готовий витримати жорсткі умови, які я надаю. й

4. У Дайте кудись.Варіанти:

У вас є пікнік!

Давайте грати в теніс (дайвінг, плавати ...)

Походимо на екскурсію.

Перейдіть на фестиваль.

Проживання в домашніх умовах і замовлення вечері.

Ваш чоловік хоче провести час з ним, і не тільки на важливі і корисні речі. Шейк, перемикач, гра, позитивна зарядка емоцій, яку він потребує, як повітря! Відповіді стають Батьківщиною і перетворюються в рутину, якщо моделі «будинку – робота, робота – будинки, вихідні – телевізор».

Так, мають невеликі свята. І не опудала на одному. Якщо він зазвичай бере вас на кафе або ресторани, зробіть прийом. А якщо ви також готуєте блюдо, яке виходить з вашого майстерно або того, що він любить, ви отримаєте двічі!

Що думають чоловіка?

Насолодіться часами, що витрачаються разом, тому освіжаючи наші відносини!

«Успішно, ми маємо особливий секс після цих подій. й

5. Умань Я хочу тебе.Варіанти:

Ви перевертаєте мене!

Коли ви це робите, я втратив контроль.

Зв'язатися з нами

Про нас

Я не розумію свого запаху.

Де ми тривали?

Ваша людина хоче знати, що він ще бажаний вам, хвилює вас, і ви не можете чекати, щоб бути в ліжку з ним. Ви не повинні чекати його, щоб ініціювати секс. Візьміть перший крок! Він знає, скільки ти хочеш. Ви не ризикуєте бути непристойними або нерозривними.

Чоловіки радять цим:

Це робить мене сексуально міцними.

Я тебе!

Я знаю, що мені цікаво, бажано, вона додає тепло до відносин, змушує нас ближче.

6. Жнівень Дякуємо!Варіанти:

Я вдячний!

Я не маю слів...

Я не можу сказати вам, як ви зробили!

Ваша допомога важлива для мене!

Ваша любов дійсно щаслива.

Я дуже рада, що ви думаєте про це.

Величезна кількість чоловіків хоче просту річ: для того, що вони роблять. Він знає тебе. Він хоче допомогти вам. Він має його в крові.

Тому щиро висловити свою подяку йому. Не пропустіть! Це паливо, яке спонукає його продовжити в той же вен:

«Я знаю, що вона оцінить свою роботу і результати. Я вже готовий до зусиль. й

«Дякую мені, що я зроблю свою щасливу, що означає я реальну людину!»

Коли я роблю щось для себе, вона відчуває себе особливим і готовий дати в поверненні.

7. Про нас Я люблю тебе.Варіанти:

Я люблю це, коли ти посміхається.

Я люблю руки.

Я кохаю тебе,

Шукаю вас, коли ви робите.

Я люблю голос.

Я люблю тебе спати в сонці.

Я люблю ваш плутанний вигляд, теж.

Я люблю сорочку, зв'язки і шкарпетки.

Коли ви сказали, "Я люблю..." Ви сказали йому з серцем. І серце відповідає. Він відчуває, що ваше кохання нерозумне і безумовне. Він перестає боятися своєї вразливості і здатний висловити свою любов в поверненні. Чи не те, що ви хочете?

«Жінка, яка може говорити відкрито і сильно про її любов – подарунок долі. й

«Для мене дуже важливі слова. Але якщо ці слова супроводжуються любовним поглядом, а ще краще ніжним дотиком або hug, це просто високий!

Так, якщо ви хочете показати чоловіка, скільки він означає вам, використовуйте всі фрази, зазначені. Нехай ваші мудрі інстинкти розкажуть вам, як і в яких поєднаннях це зробити. Ви станете унікальним і неповторним для нього. опублікований

Автор: Ярослав Самольов П.С. І пам'ятаємо, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Фото: yaroslav-samoylov.com/psihologija-otnoshenij/hotite-dostojnogo-muzhchinu-ryadom-zapomnite-eti-7-fraz.html