Як вбити споживача: досвід людини з грошима

Виноград Хілл жив розкішно, але після того, як він зрозумілий, що речі були дійсно просто споживаючи його життя і час.
Нерідко пристрасть до материалізму розвивається у людини в періоди фінансової дистресії. Але ситуація поліпшилася, є багатство, і ви вже можете купити все. Але це додасть щастя? Досвід людей без фінансових обмежень не говорить.

Грахем Хілл, підприємець, добрий чоловік, жив розкішно, оточив себе з букетом всього, що він здавалося б, але насправді тільки споживав своє життя і час.

Прочитати обрізки з причини:
Жива в студії 39 кв.м. Спить на висувному ліжку, вбудованому в стіну. У мене є 6 сорочок. 10 тарілок для салатів та інших страв. Коли гості приїдуть до мого будинку на вечерю, я збираю складний стіл. Я не маю DVD, і поточна колекція 10% оригінальної.

Я давно прийшов з кінця '90s, коли успішний інтернет-старт перетворився на величезний потік грошей для мене. Тоді я купив гігантський будинок і начинив його з речами, електротехнікою, гаджетами, організували свій флот.

Але, як і раніше, ця доброта приймала своє життя, або більшість з них. Тексти пісень, а це означає: Те, що я споживав, поглинаючи, в кінцевому підсумку споживав мене. Так, я не маю найбільш поширеного життєвого сценарію, адже деякі люди дуже багаті віком 30, але мій сценарій взаємодії з речами є найбільш поширеним.

Ми живемо в кількості товарів, в світі гіпермаркетів, величезних торгових центрів і магазинів зручності. Люди практично будь-якого соціального страту можуть об'єднуватися з речами.
Не показувати, що ці речі роблять нас щасливими. По суті, я бачу протилежну картину.

Позбавляв мене 15 років, щоб позбутися від всіх невідповідних речей, які я був так дилігентно акумулювати і почати жити ширше, фритюрма, краще, з менше.
У 1998 році стартував все. Моя компанія і я продаю нашим консалтинговим компаніям більше грошей, ніж я думав, що я б зробити в моєму житті.

З цією кількістю я купив 4-поверховий будинок. Зроблений можливістю споживати, я купив новий розділовий диван, пара 300 склянок, тонна гаджетів і аудіофіль 5-дисковий CD-плеєр. І, звичайно, чорний Volvo з дистанційним запуском двигуна.

Я почав працювати над новою компанією і не встигла заїхати додому. Так я отримував хлопця назва Савена, який він сказав, що працював помічником Courtney Love. Він став торговим помічником. Його роль було йти на покупки побутової техніки, електроніки та аксесуарів з камерою. Він збирав фотографії речей, які він думав, що я хотів би подивитися на фотографії речей і підібрати ті, які я хотів купити.

Тим не менш, споживчий препарат перестав викликати ейфорію. Я отримав холод на все. Новий Nokia не хвилює мене. Я почав думати про те, чому поліпшення мого життя, що в теорії повинні зробити мене щасливіше, не допомагав, але створив тривогу в голові.

Життя стає більш складною. Так багато тримати очі на. Газон, прибирання, автомобіль, страхування, обслуговування. Збережений мав багато роботи, і ... після того, як я маю персональний торговий помічник? Хто став? Я не хочу найняти їх.

Чим гірше. Я переїхав до Нью-Йорка для роботи і орендував великий будинок, який був хорошим відображенням мене як ІТ-підприємець. Будинку було заповнювати, і було занадто багато часу і зусиль. Я маю свій будинок в Сіетлі. Тепер я повинен подумати про два будинки. Коли я вирішив зупинитися в Нью-Йорку, він прийняв величезну кількість зусиль і багато рейсів назад і вперед, щоб закрити старий будинок і позбутися від всіх речей, які були в ньому.

Очевидно, що я щасливий з грошима, але ці проблеми є загальними для багатьох.

Дослідження, життя будинку в 21 столітті, опублікований в минулому році, показує життя 32 сімей середнього класу. Необхідно подбати про Ваше майно гарантовано викликати вироблення гормону стресу. 75% сімей не змогли паркувати автомобіль в гаражі, оскільки гараж був повним

Наша любов вражає майже кожен аспект життя. Розмір будинків зростає, середня кількість орендарів на будинок зменшується. Понад 60 років простір для однієї людини зросла 3 рази. Я даю що? Щоб зберегти більше речей в ній?
Що ми зберігаємо в коробках, які ми перетягуємо, коли ми рухаємось? Ми не знаємо, поки не відкриті.

Це цікавий тренд, хоча це в Сполучених Штатах. Чи знаєте ви, що згідно з Радою з питань захисту природних ресурсів, виявляється, що 40% їжі американський купує кінець в сміття?
А. Нездатність має наслідки глобального масштабу. Витрата диму можливо через перевиробництво, і вона знищує всю екосистему. iPhones, які Foxconn також відповідають за страшні зміни навколишнього середовища в промислових регіонах Китаю. Дешеве виробництво, наслідки. Чи все це зробити вас щасливим?

Є ще одна точка – соціо-психолог. Спостереження за Galen Bodenhausen, психолог Північно-Західного університету в Іллінойс, нерівномірно пов'язаним споживанням та аномальною антисоціальної поведінки. Споживча психіка однаково негативна для людини, незалежно від рівня їх доходів.

Моє ставлення до життя змінилося після зустрічі Ольги. Я переїхав з її в Барселона. Ми проживали в скромній квартирі, і ми щасливі. Тоді ми зрозуміли, що нам не було нічого в Іспанії. Ми запакували деякі речі, ми приймали унітазу, ми взяли наші ноутбуки, і ми пішли в Бангкок, Буенос-Айрес, Торонто, і багато інших місць. Я тримала роботу, але мій офіс тепер був у рюкзаку. Не пропустіть мій автомобіль і гаджети, залишені в домашніх умовах.

Моя зв'язка з Ольгою закінчилася, але мій життя змінився назавжди. У мене є менше речей, я подорожую світло. Я маю більше часу і більше вільних грошей.

Ми усвідомлюємо, що найкращі речі в житті не є тими, але відносини, досвід і цілі. Вони є продуктами щасливого життя.

Я люблю предмети матеріалу. Я вивчав дизайн, і я люблю гаджети і речі, такі як. АлеМоє враження показує, що на певних точних матеріалах об'єкти наділені емоційними потребами, які ці об'єкти повинні підтримуватися.

Я все ще підприємець і тепер я роблю розумні, компактні будинки. Ці будинки призначені для підтримки нашого життя, а не іншого способу навколо. Так як 39 кв. м я жив у цих будинках не потрібно багато матеріалу, щоб побудувати, вони не вимагають багато технічного обслуговування, вони дозволяють власникам жити більш економічно.

Я добре спати, тому що я не знаю більше ресурсів, ніж я дійсно потрібна. У мене є менше речей, але більше задоволення.Маленький простір, багато життя.Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/jivadom?w=wall-37260386_3909