Помиття рота з маслом Сесум: Стародавня аюрведична практика за 100 захворювань!

Неймовірні результати дають полоскання рота з кунжутом маслом – древньою аюрведичною практикою для підтримки здоров’я порожнини рота, очищення токсинів і зміцнення імунітету.

Для цієї процедури вам знадобиться нерафінована кунжутна олія або кокосова олія.

Отже, що відбувається послідовність дій при полоскання рота маслом:
  • Візьміть 1 чайну ложку олії вранці на порожньому животі і промийте рот приблизно 15-20 хвилин. Процедуру не можна здатися досить приємним, тому можна почати з декількох хвилин і довести до 20 хвилин в 2-3 тижні.
  • Промийте ретельно, перемістивши щелепу, як при жуванні. Наприкінці процедури масло необхідно вирізати! (в жодному разі не проковтнути маслом, тому що в момент розсипу вона містить токсини і токсини)
  • Промийте рот теплою солоною водою, очищайте зуби.

Краще це зробити з натуральним зубним порошком (це суміш підходить: 1 ст.л. ложка кокосової олії + 1 ст. ложка соди + 5 крапель петрушки / мір / шавлія мускат / евкаліпт / чайне дерево). Полоскання масла можна робити щодня (щось робити це 3 рази на день – головне, на порожньому шлунку!) Що змити вершкове масло дасть вам:
  • зміцнює здоров'я порожнини рота (полоскання бореться карієсом, запобігає пародонтичному захворювання, усуває кровоточивість ясен і неприємний запах, відбілює зуби);
  • впоратися з екземою, прищами та іншими захворюваннями шкіри;
  • ви можете проти бронхіту, гаймориту;
  • Постраждати від безсоння, головного болю і мігренів;
  • отримати відмінну профілактику тромбозу та артриту;
  • збільшити метаболізм, видалити токсини і поліпшити здоров'я!

Автор: Наталія Дичківська P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8