Що означає бути мамою хлопчика?

Як мати хлопчика:

На початку достатньо дізнатися, де працює травматичний центр дитини, і до того, яка година працює рентгенівський офіс.

Навіть будучи наодинці в машині, завжди звертайте увагу на всі прохідні бетонозмішувачі, трактори, поліцейські автомобілі та інше спеціальне обладнання, а також будівельні роботи, щоб бути готовим висловити свою захоплення або просто приділити увагу цій привабливості.

Відповідайте ідею купівлі ляльки Waldorf, навіть якщо це говорить на своєму сайті, що хлопці грають з ними.

У юному віці, бути готовим до прогулянок досить, щоб стояти поруч з місцем, де прокладений асфальт, проводяться зварювальні роботи або бульдозер.

Змусити себе не шукати в магазині на різних наборах з серії «Вишийте м'яку іграшка» або «Виберіть на ялинку своїми руками».

Що означає бути мамою хлопчика?

Підготовлений для того, що ваш чотирирічний, хто ніколи не бачив Star Wars вже знає, що це, і один день розповість вам, що головне в житті Джеді баланс. (Я думаю, Джордж Лукас торкнувся на деякий дуже глибокий чоловічий архетип у своїй сазі.)

Підготовлений для того, що замість ведмедя ваша дитина буде укладено бетонним міксером або пожежним транспортом.

Ви ніколи не знаєте, що повільна, продумана прогулянка в парку. Принаймні до певного віку. (Моя дитина знає, як бігти, а краще по дорогах з автотранспортом.)

Підготовлений для вибору барабанної та електричної гітари замість фортепіано.

Будьте готові стати співрозмовним партнером в боксі, карате та інших бойових мистецтв.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Кредит Юлія Барашківська

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/julia.barashkovskaya/posts/ 10206617025757797