Що означає бути мамою хлопчика?

Як мати хлопчика:

На початку достатньо дізнатися, де працює травматичний центр дитини, і до того, яка година працює рентгенівський офіс.

Навіть будучи наодинці в машині, завжди звертайте увагу на всі прохідні бетонозмішувачі, трактори, поліцейські автомобілі та інше спеціальне обладнання, а також будівельні роботи, щоб бути готовим висловити свою захоплення або просто приділити увагу цій привабливості.

Відповідайте ідею купівлі ляльки Waldorf, навіть якщо це говорить на своєму сайті, що хлопці грають з ними.

У юному віці, бути готовим до прогулянок досить, щоб стояти поруч з місцем, де прокладений асфальт, проводяться зварювальні роботи або бульдозер.

Змусити себе не шукати в магазині на різних наборах з серії «Вишийте м'яку іграшка» або «Виберіть на ялинку своїми руками».

Підготовлений для того, що ваш чотирирічний, хто ніколи не бачив Star Wars вже знає, що це, і один день розповість вам, що головне в житті Джеді баланс. (Я думаю, Джордж Лукас торкнувся на деякий дуже глибокий чоловічий архетип у своїй сазі.)

Підготовлений для того, що замість ведмедя ваша дитина буде укладено бетонним міксером або пожежним транспортом.

Ви ніколи не знаєте, що повільна, продумана прогулянка в парку. Принаймні до певного віку. (Моя дитина знає, як бігти, а краще по дорогах з автотранспортом.)

Підготовлений для вибору барабанної та електричної гітари замість фортепіано.

Будьте готові стати співрозмовним партнером в боксі, карате та інших бойових мистецтв.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Кредит Юлія Барашківська

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/julia.barashkovskaya/posts/ 10206617025757797