Видалення або видалення: Що таке різниця?

«Я не хочу кави».
«Я не хочу кави від тебе». Я маю на увазі, це не те, що я не хочу або не схожа на каву. Це те, що ви його пропонуємо. Тексти пісень, а це означає: You're the one I hate і hate. Не кава.

"Я не збираюся купити цей іграшка" - це відмова.
«Що ви запитуєте?»

Яка різниця між відхиленням? Немає компонента оцінки в відмові.

Я просто не зроблю. Я не хочу. Або я не можу. З причин, які не мають нічого спільного з вами. Це не запит або пропозиція - поганий, і це не ви - поганий, тому що ви попросите його. Я, хто відмовляється виконувати запит або приймати пропозицію. І я впізнаю своє право відчути будь-які емоції про мій відмову - розчарування, відродження, гнів, сумності.

Якщо ви відмовляєте, нічого не в моїх відносинах з вами змін. У вас є. Я бачу вас, ваші почуття, я розумію, що вони реакція на мій відмову, я знаю, що моє рішення було причиною неприємного досвіду, я можу розпізнати і симпатизувати з цим досвідом.

Ви не зникнете мені в цій точці. Я не намагаюся ковтати вас за допомогою команди «Ви не повинні думати, як це, і реагувати, як це, але ви повинні – як це!» (повідомлення – ви не маєте права на щось своє, ви як окрема людина не повинна існувати взагалі)

Я не збираюся кудись. Я не демонструю, що ваша реакція на відмову знищує мене – “Як ви?”, «Що ти?», “О, так довго, як ви так, я ніколи не даю вам все!” (повідомлення – якщо ви ризикуєте мати щось своє, ви втратите мене, любов і турботу).

Для дорослого, особливо якщо він не травмований в дитинстві, відхиляючись, набагато простіше боротися з цією ситуацією: в цьому місці я не визнаваю і не підтримую - я знаходжу ще одну, де моя індивідуальність буде лікуватися по-різному. У дитини немає, хто народився – з тими і жити, принаймні до дорослого. І він знаходить себе в горі вибору:

Будь-ласка, з дорослим, отримайте всі свої власні, в тому числі почуття і думки, і перейдемо в режим «санкційне функціонування». Коли я не обирає, що робити, думати або відчувати, як реагувати на це або що, але чекати когось, щоб прийти і сказати, я можу зробити-think-feel-react або ні?

Або вибрати свободу і непідтримка, намагаючись автоматизувати і навчатися впоратися з усім життям якнайшвидше. Як правило, набагато раніше реальної готовності і здатності впоратися з нею. На принципі «не боляче і бажали». Це дає ілюзію міцності і самодостатності. Де визнати, що я хотів і тому що я не даю – болючий, сумний. Неприпустимо, тому що ніхто не може поділитися цими почуттями і підтримувати їх у своєму досвіді.

Як у першому, так і в другому випадку дитина повинна навчитися приховати і відхиляти половину себе як зайвий і небезпечний. І, хто бажає незалежності або того, хто потребує догляду та підтримки.

Підвал двох.

Вимірювання та "світло у вікні"

Це божевільна фіксація для дітей і дітей. Я відразу апологізую тим, хто це може звукоізоляції, але розум в цих випадках зазвичай не навколо кута, ходь десь далеко, далеко.

«Життя для дітей» в наступних версіях:

- згортання гіперпротекції або освіти типу "ідол сім'ї", що проявляється в надмірному по батькові, у бажанні звільнити дитину від найменших труднощів, від нудних і неприємних обов'язків, які можна доповнювати надмірним захопленням для явних талантів і перебільшенням фактичних здібностей, а / або (може бути комбінованим або чергуваним) - домінантним гіперпротектором - надмірною опікою, контроль за домашніми тваринами на кожному кроці, кожна хвилина, кожна думка виростає в цілу систему постійних заборон і пильного спостереження підліткового, іноді досягаючи пост-циту від своєї роботи.

Якщо ви попросите розум повернутися здалеку і подивіться на ситуацію з його допомогою, то це буде дуже швидко зрозуміло: для того, щоб почати жити для кого-небудь, необхідно спочатку визнати, що ця людина не здатна нічого і без зайвих зусиль. Це, перш за все, щоб відхилити все, що він зараз і буде поступово рости і розвиватися в майбутньому, і тільки потім - почати довгострокову привабливість для того, щоб зробити добре, робити хороші і видаючи квитки до щастя. Це покарання для відхилення від цього шляху.

3 хв.

«Я маю це, як я жити з цим? й

Ну, перш за все, щоб дізнатися, що у мене є. Що це не добре або поганий є ознакою особистісної структури, яка була утворена не заради виживання, але виключно для виживання. І що через цю особливість шахти я можу залуцинувати і не завжди правильно зрозуміти дії інших. І взяти на себе власний рахунок щось, що абсолютно нездійсненно мені. Так, вона має сенс перевірити – це дійсно і серйозно, людина тепер послав мене, відхилений або я уявляв, і там щось інше?

Якщо травматичний вплив на надпотужність, а реакція сталася - воно має сенс після попадання почуттів, приходь і апологізації. Для того, що людина отримала те, що йому не призначено. Це, до речі, є хорошим тестом того, що ця людина зацікавлена у вас або тільки в правильній поведінки. Якщо ви важливі, то ви не будете покарані, пропсовані і намагалися виправити на зручну конфігурацію.

І по дорозі. . й

«Якщо я відхилявся, то ви відхиляли мене», «Я маю почуття, і ви повинні подбати про них», то саме така ж спроба виправити конфігурацію іншого, що потрібно. Зніміть травму на прапорі і вал від цього прапора будь-який, хто відмовляється приймати присягу прапора ... варіант, звичайно ... але тільки для тих, хто більш важливий для себе, ніж добре. Травми, після того, як все краще взяти на адресу, до спеціально підготовленої особи.

Я розумію, я знаю, що наркозична травма, як дитина, вона може бути дуже важко переносити ситуації, коли важливі і значущі не дають їм миттєвий позитивний відгук. Ще більш складна ситуація, коли така відповідь не дається миттєво або взагалі. Також буває – не всі, хто бажає, ми можемо бути важливими і необхідними. І не всім, хто хоче бути важливим і необхідним для нас. Хтось відхиляє нас, хтось ми відхиляємо... життя не ідеальний. Коли вони відхиляють нас, це може призвести до нас, коли ми відхиляємось, це може призвести до того, що ми відхиляємось. Але світ, ні наш, ні його, не зроблений з двох нас, і з болем відторгнення, ми можемо пересуватися.

Я розумію, що є ситуації, коли позитивне реагування дійсно потрібно від важливого і значного. прямо зараз. З. І в цьому випадку логічно сказати, що мені важливо. Зараз і так само, як це. Підтримувати себе у підтримці. опублікований

Автор Анна Салукова

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.b17.ru/blog/17800/