Як я перейшов на сиру їжу

Все почалося в 2004 році. Цей рік був відзначений переходом до важкої категорії. Я змагався в рукопашному бою. З середньою стандартною вагою 85 кг, потім я пропустив 90 і намагався отримати більше ваги. Моя мрія була ваговим знаком в центері. Для того, щоб я вірю, що більший і жирний чоловік, чим сильніше він може удар. З моєю висотою 190 см ця вага не була чимось повністю неба. Я люблю тренажерний зал не менше, ніж їсти пельмені. Так виросла моя маса. Коли я досягла позначки 98 кг, я відчув, як героя пісні Висоцького «Була Пластера»:

Ну, я був здоровим протягом тривалого часу, але я не хочу взяти лику.

Нехай руки стають такими тушками,

Я не даю про це.

Але я думаю, що це набагато масивніше.

Я дійсно відчував масивний і значний. Зараз я можу чесно визнати, що за масовим рекрутингом був виключно психологічний комплекс - Я хотів бути більш важливим, мати більш важливе значення. І я досягла цього. Масивні тушки різання через простір дійсно виглядають ефектно. Шукаю вперед, коли я втратив вагу, багато людей не визнали мене.

Так, перед вирощеним центером було відсутні пара кілограмів. Але якщо перед незначними незручностями, пов'язаними з великою вагою, то при цьому звернулися увагу до себе, то вони обсесивно стояв перед очима і знову постаралися на мене, погладжуючи голову подрібнили. Відсоток до 5-го поверху супроводжувався важким диханням, потовидом був екстремальний, шлунок, який не менше 4 годин був позбавлений їжі, зроблених і затребуваної їжі. Лазнес і апатія стали частими гостями психологічного стану. Це просто для мене, щоб писати про це зараз. Тому що тепер я розумію і усвідомлю його. І тоді я не розумію. В якості звичайного, жити як зазвичай. Але з якоїсь причини я отримаю як мозаїка з жарту - гірше і гірше. Я не думав про вірність мого раціону. Структура життя, баланс калорій. Це не так. Моя голова була зайнята з іншими речами.

Допомогло, від нещасного випадку. Відпочинок. Відпустка, яку я мав в 2010 році, була найдовше в моїй кар'єрі – 2 місяці. Червень і Липень 2010 був позначений для мене морем, сонцем, свіжим виробництвом, яке було взято на гостинний південний ринок і багато ходьби. У мене немає ваги під ноги і не думав, щоб дивитися мій вага.

Я просто насолоджувався життям. Я нарешті зрозумів, що томати можуть запахи. Що таке дозрівання фруктів, які тільки були підібрані з дерева? Що, виходить, може бути довгий час в свіжому повітрі, коли не протипоказані комарів і постійними пуховиками. Я виріс на півночі. Моє рідне місто, де я народилася - Сиктивкар. Столиця Komi Republic. Зима починається в жовтні і закінчується в квітні. Це жарт про нас, що літо було добре, але я був на роботі, що день. Це з свіжих овочів і фруктів тільки картоплі, журавлини і Cloudberry. В цілому не найпростіші умови для життя. А два місяці на морі просто показали, що життя може бути трохи різним. Життя можна насолоджуватися, не в процесі постійного виживання.

Я не ходив в тренажерний зал. Що таке точка сидячи в начинку, коли ви можете бути в свіжому повітрі, плавати і ходити багато. Все, що я зробив – ходьба і плавання. Моя дієта теж змінилася. Борошно зникає майже. Вареники і макарони заміщалися фаршированими перцями і овочами на грилі. Заморожені м'ясні інгредієнти зникають в принципі, завжди на ринку взяли тільки найсвіжіші. У рибі були незначні зміни - лосось і код були замінені гобелями і фламундером.

Звичайно, величезна частина дієти включала свіжі ягоди і фрукти - абрикоси, полуниця, вишні, вишні, яблука, персики, кавуни, дині, я не дістався до місцевих винограду, так як її заливають стиглістю тільки вересня. Я особливо описую дієту в такій деталь, що я не обмежував себе в їжі. Я все ще їсти багато. Якість цих продуктів була різною. Спочатку вони були свіжими і природними. По-друге, майже 70% мого раціону були свіжими фруктами і овочами.

Нагадуємо, що у мене немає ніяких ваги. Я не мірю мій тіло в сантиметрах. Легкість і тонкість, яка з'явилася тільки з свіжим повітрям і засмагою. Як, я просто добре виглядав. Який сюрприз я був, коли я прийшов додому, стояв на масштабі і побачив результат. Я втратив п'ять або сім фунтів. Але масштаби показали фантастичний результат - моя вага знизилася від 98 до 85 кг. Я втратив 13 фунтів без особливих зусиль. Я зробив все, що я хотів зробити. Я знаю, що я зазвичай робити. Трохи більше. На півдні, ніж на півночі. Але я не отримав, я втратив вагу! Це багато ваги! Він був схожим на глухий небо. Звичайно, я зрозумів, що я мав більше аеробних вправ (питання, плавання), але так багато! Я був дуже цікавим. Я почав читати багато літератури на харчування. Після всього, крім втрачених кілограмів, я втратив утруднення дихання, потови і багато інших неприємних моментів, які для їх інтимної фізіології я не описую.

Я не думав про виконання у важких вагах, я думав про те, наскільки легко це було, як добре було і скільки здоровіше я був. Я зрозумів, що всі додаткові фунти, які я перенесли лише шар жиру, який запобігав мені здоровим і щасливим. Це було початок першої фази зміни дієти.

Друга фаза розпочалася у 2012 році. Як експеримент, я вирішив відмовитися від м'яса. «Теорія адекватного травлення академіка Уголева» Вирощування на півночі, життя без м'яса здавалося нереально мені. Якщо хтось сказав мені кілька років тому, що я можу зробити без м'яса, я сміхався на обличчі. Життя без м’яса почав експеримент. У морозильній камері, пакет ковбасних виробів в холодильнику.

Щоразу я готував свою власну їжу, я хотів би виглядати в холодильнику і лебідки на ковбасах і скажімо: «Я прогріваю мій мексиканський (вегетативний) мікс в сковороді сьогодні, але якщо я не, я буду брати тебе хлопці». І хлопці, загорнуті в плівковій оболонці, сказали мені радісно, "Ком на! Якщо ви їдете, ми будемо раді, якщо ви з'їдете. Однак я почав їсти без м'яса. Я був абсолютно шокований! Як це? Ви можете жити без м'яса! Приховати весь фундамент життя! Що про незамінні амінокислоти і всі інші теорії, які я був в курсі хімії та біології? На практиці виявився трохи інший. Процес повного усунення м'яса взяв мене 2 роки. Я маю на увазі, це час, коли я хоча б зрідка занурився в кебабах або качку під медовим соусом.

Тоді він припинив необхідність для мене. Тоді для мене було потрібно шукати знання – чому ми їсти спосіб. А що дає нам у житті? Я покажу вам мій благ зору: як середня людина їсть тільки дає йому проблеми зі здоров'ям. Період. Наше тіло не живе. Він бореться з крапом ми кладемо в нього на регулярній основі.

Я суворий юрист. Теоретичні знання, отримані при навчанні на факультеті хімії та біології СиктСУ часто суперечать практичним результатам, які я отримав. Ось чому я дам поради, які я спробував особисто. Ви повинні знати, що деякі поради слід приймати з очей на фізичному стані. Наприклад, я впевнено не рекомендую, наприклад, відразу після того, як омніпотенція переключатися до Фрукти. Процес переходу повинен бути плавним, поступовим і, головне, невиліковним. Заборонити себе щось, ви будете витрачати більше енергії, ніж в нормальному житті. Крім того, ви отримаєте серйозний емоційний стрес, який не призведе до будь-якого доброго.

В першу чергу потрібно розуміти своє тіло. Його реальними потребами, не нав'язуючи потреби. Я пішов через цей процес протягом тривалого часу, за допомогою пробної та помилок. І тепер, після підведення мого досвіду, я готовий поділитися ним з вами. На даний момент я маю досить велику кількість людей, які приходять до мене за порадами з точки зору правильного харчування. Вони самі лази, щоб читати Ерета або Уголев, застосувати практичний досвід Лапшинова або Валяхметова. Витримати виписки Зеландського або Санвого. Я даю чіткі, пунктуальні, практичні поради. Від А до З.

Дослідження біології, що я пристрасную в школі (маж, по суті, перейшов на хімі-біл), заміняв пристрасть до вивчення біохімічних процесів. Однак розглянути людину з точки зору скрупульозного аналізу не правильно. Людина - об'єкт Гестальтового підходу. Слід навчатися в комплексі. Саме тому я почав вчитися на глибині психологічних аспектів людини. Психологія спілкування та психології натовпу, яка активно навчалася при роботі в радіо та телебаченні, почала замінювати особисту психологію та гестольну терапію. Він отримав багато досвіду навчання з Леваном Зардалішвілі, Юрієм Кийковим та Жанетом Енді. Постійне дослідження мотивів людської поведінки, його життєві візерунки, постійно підштовхували мене до вивчення зростаючого шару питань. Фізіологія, біохімія, біофізика, психологія та навіть езотерика. Я нічого не соромлюся, бо моя головна вимога до отриманої інформації стала її практичним додатком і ефективністю.

Я шукав, знайшов, вказав і почав шукати. Я спробував більш ніж один метод нормалізації ваги і зберігаючи високий рівень здоров'я.

Один приклад був ілюстративним. Я був запрошений моїм старим другом, тепер високорівневий офіційний. Він бачив, скільки ваги я втратив і хотів, щоб схуднути, а також. Але він пішов в тренажерний зал і відверті білкові коктейлі. Він боявся втратити владу разом з його вагою. Коли люди втрачають вагу, вони думають, що вони втрачають м'язи. Насправді, вони просто втрачають зайвий жир. Вони не мають уявлення, як маленькі м'язи дійсно є. Щоб показати його, я пропонував простий тест, підлокітник. Права на стіл, звільняючи його від бюрократичного і представницького настоянки, ми приклеюємо руки і почали боротьбу. Він занурився і насадив, намагаючись покласти мене, наметове мертве (поважно, що я зважився 25 фунтів менше, ніж він) на столі. Але всі його зусилля були в оману. А потім він прийняв щось в моїй системі.

Так, є щось в моїй системі. Є міцність і здоров'я. Додатковий шар жиру, який ви загорнуті, просто шар жиру. І заважає Ваше здоров’я. Ви не вальс або ущільнення. Вам не потрібно нічого зайвого! Ваше тіло вимагає свободи від зайвих. Ваше тіло є унікальною саморегулярною структурою. Будь ласка, не зупиняйте його від роботи нормально! Наші мозки затопили не так багато жиру, як і з страшними стереотипами, що сучасна культура накладено на нас. Для багатьох Арнольд Шварценгер був стандартом тіла. Чи знаєте ви, хто стандарт був для нього? Бруце Лі! Людина, яка не мала краплі жиру в ньому. Людина, яка може збити чоловіка, який був набагато більший, ніж у масі! Вона сказала, що люди придумали одяг після того, як вони навчилися готувати. З тих пір, як вони захопили своїх органів. Пам'ятайте не менше древньої Греції.

Зовсім досить, але дослідження харчування розкрито для мене весь шар знань, які асоціюються не тільки з вагою. Відкрився весь світ, що називається щастям. Я навчився приймати своє тіло і душу. Я дізнався, щоб зрозуміти свої справжні потреби і бажання. Я позбавлявся від візерунків мислення і блінкерингу. Я повинен стати експертом в здоровому житті, в харчуванні, в належному харчуванні. Крім того, я експерт з бойових мистецтв, який допоміг мені знайти правильний баланс споживання і витрати калорій. На даний момент у мене є велика психологічна практика, я проводжу багато тренінгів не тільки на здоровому способу життя, але й про мотивацію, управління часом і підвищення ефективності персоналу.

Я можу сказати, що питання нормалізації ваги може впливати абсолютно будь-який, незалежно від віку, статі та соціального статусу. Ми хочемо бути здоровими і щасливими. І я маю спосіб досягти цього. опублікований

Автор: Семен Кулешов

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/zdorovyi_kod