Прихована поезінка в відносинах

Ви відчуваєте втоми і сердитися після розмови з кимось? Начебто, що на чашці кави було цікавою бесідою. Де відчувається почуття втоми, як ніби ви відкинулися до останнього падіння, або гніву, або ж відступу?

Недостатня як прихована отрута, яка отруює стосунки. Важко відрізнити його, але необхідно, бо це єдиний спосіб його протистояти.

Головне повідомлення про девальвацію співрозмовника полягає в тому, що важливо, щоб ви дійсно завершили нецензування. Зацікавити, працювати, хобі, стосунки, навіть думки або почуття можна зі знижкою. І якщо легко розпізнати відкритість, то знецінення часто приховує під маскою світлих питань, або навіть турботливий інтерес.

Наприклад, ви запустили новий цікавий проект, який вас зачаровує, але водночас займає багато зусиль і часу. Ви дуже збуджена і готовий до нескінченної частки з вашими близькими ідеями горіння. Хтось уважно слухає і підтримує вас, просить уточнювати питання, коментарі. А один з ваших родичів, шукаючи життєздатно в обличчі, запитує: "Чи ви не встигли, крім роботи?" Особисте життя, можливо, ні?

І ви прокочували. Яка стара казка? Однак підтекстом цієї фрази є: «Що ви пристрасно про те, що зараз завершена нецензія. Ваше особисте життя є важливим і ви не маєте його. й

Або ви скаржаєтеся на другу, що колега на роботі поводиться неприємно: іржі, відмовляючись поділитися інформацією, непогано ігнорує вас. І відповідача, «Коме, приїжджаємо, всі офіси подібні». Для цього використовуються. По-перше, ви просто пояснили, що ваш дискомфорт не має значення, оскільки більшість людей відчувають його.

Таким чином, ви можете визначити думку, ідею або будь-який творчий вираз. Я все ще не можу забути коментар, написаний другом протягом року тому, щоб мої соціальні медіа повідомлення. «Що мотивує вас писати такі неймовірно довгі повідомлення?» Мені дуже сподобалося, бо я поділився те, що я думав, важливо і цікаво. Знецінення болить: всі затвердження коментарів і “як” я заготів, і я ще пам'ятаю одну дерогативну відповідь.

Можливо, найгірше, коли знецінення стає внутрішньою. Голос, що говорить вам, “Що не завадить!” починає звучати не зовні, а в голову. Я часто чую від клієнтів серцебиття, на мій погляд, заяви, що їх нещаслива любов, крутіння через професійну нереальність або тривожність є нечутливим, з якою вона соромно приїхати. - Але чому ганчі? А тому що в світі набагато гірше страждань: літаки збиті, загиблими загиблими, діти голодують. Якщо всі проблеми світу не в кінцевому підсумку знижуються до особистих страждань фізичних осіб.

Як протидіяти знецінення? Найголовніше правило: зупинка оцінювання себе. Ваші почуття, інтереси, цінності та думки є важливим і мають право на існування. Ця ідея повинна стати аксіом. А потім будівництво зовнішніх кордонів поступово поліпшить себе.

Для того, хто не розуміє ваші почуття, можна сказати прямо: «Ви знаєте, для мене це дійсно неприємна ситуація». Я розумію, що кожен з них зіткнувся з офісом під відкритим небом, але це не полегшує для мене. Часто допомагає звернутися до власного досвіду співрозмовника. Це змушує людину пам'ятати, як вони відчували в подібній ситуації: «Щоб це сталося?» Як ви вийшли з цього? ?

Мами або безглуздими, душа яких болить за ваше незаймане особисте життя, повинна намагатися спокійно пояснити ваші поточні пріоритети. Дуже важливо не виправдати, але щоб пояснити, доповнивши "i": "У випадку, що я зараз займаюся, я дуже цікавий і важливий. Я збираюся закінчити його навіть якщо я не маю часу на будь-який інший в наступні шість місяців. й

Якщо ви розумієте, що шанси конструктивного діалогу з близькими недбалими, вона залишається сміятися або відходити від неприємної теми: «Я чув, що це падіння в моді кар'єри, не зацікавлених в особистому житті!». До речі, як ви відчуваєте в цій погоди?

На жаль, на вашому шляху ви обов'язково познайомитеся з людьми, для яких знецінка інших стала свого роду життя: вони відчувають свою силу і контроль над тим, що відбувається. З таких персонажів краще тримати на максимально можливому відстані: ви не зможете відтворити їх, але ви знову травмуєте і знову.

І знову, це буде легше зробити, якщо ви підтвердите значення власних почуттів, досвіду і думок зсередини як закон. Ви є важливим, всі ваші почуття мають право на існування і бути визнаними, і ваші думки і ідеї є інтерес до вас. Якщо хтось знайшов їх банальним або нудним, нехай вони проходять. Або вони критикують конструктивно, щоб ви слухали свої думки, а не тільки відчували себе безглуздими і безглуздими. Видання

Сценарій Ян Філімонова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.matrony.ru/obestsenivanie-skryityiy-yad-v-otnosheniyah/