Підставка на балконі вранці і всмоктуючи ранковий шум двору (со-зелений, з нашого дев'ятого здається, ми живемо в моху), я думаю про нашу здатність створювати і приймати зміни. Товсті, як розташовані щелепи, і повільні - ті, які ледь помітні сьогодні, але так помітні в рік.
Я не відчуваю свого віку. Я ще 23, але скоро 30. У мене є кожен день в подарунок і кожну ніч, як мій перший. Навіть коли нічого не буває, що я хотів би пам'ятати, коли речі дратівливі і люди зміщуються.
На таких кроках, можливо, перше, що робити, щоб залишити себе самостійно. А замість того, щоб приступити до депресивного астралу, просто жити, що день на чайній ложці, від завдання до завдання. Вам необхідно мити чашку – піти і чашку, відчути, як губка піни, відчути температуру води. Вам необхідно написати лист клієнту - сидіти і писати, повільно, практично акуратно, дотримуючись всіх ком і столичних листів, побажаючи в кінці гарного дня, дякую за вашу увагу.
Це методична реалізація простих речей, які допомагають поступово, крок за кроком, повернути себе. Візьміть себе вручну і візьміть вас додому з натовпу.Коли я відчуваю себе поганим, я здаю до кавового магазину на першому поверсі. Нова дівчина, це її перший день на роботі, а замість звичайного сиропу-суниці, зірочок і шкаралупи, вона пише на пінополі мого капучино "Чи щасливі." Я не бачу його як знак, я бачу його як виклик.
Часом ми встигаємо підготуватися до змін, іноді і не. Хоча насправді, це ще не відомо, що краще: жити майбутній захід у вашій голові, готувати і планувати, або кинути себе в це, як збиток, прямо зараз. Тому не буде життя на чистому площині. Немає тестової версії. А автозбереження, як і в текстовому редакторі, так і не: завжди слід підготуватися до того, що світло буде різко.
Головна Я поважаю щиро навчити мене вірити в те, що ви робите, і людина я люблю ніколи не боятися нічого. Не думають про інші, не намагайтеся знайти підтекст. А також - не намагайтеся на вінки з іншої голови, ні лаурелі, ні гілочки.
Головний барометр користі шляху - це внутрішні відчуття.Неважливо, що вам потрібно зробити – з'єднатися з кимось життям, піти в іншу країну, викинути університет, змінити робочі місця або піти під ножем хірурга.
Якщо слово «так» звучить всередині тунця, довіряємо дорогу.Ми впевнені, що ваш одяг, ваш зовнішній вигляд і ваше життя, які ви завжди хотіли. «Тільки з камінням, які правильно закладають, можна побудувати щось гарне. й
Ви можете побороти свій пакет, втратити всі ваші пері, шукати блідо, але якщо ви тримаєте слух так всередині, не соромтеся.Я мав багато моментів в житті, коли я мав зробити важливе рішення. Іноді існує підтримка, часто не існує. Але ще краще – це допомогло навчатися покладатися тільки на себе і тільки самому підрахувати.
Але це чудово, щоб подивитися і переконатися, що вибір був кращим. Не найпростіший, не найкрасивіший, але дійсно ваш, і в кінці приніс вам і тим, хто хоче викликати «навчання».SMS приходить в:
"Будівля квартири!"
Я кажу, "Я кар'єру!"
Тексти пісень, а це означає: А потім всі раптові, що дивляться нам всі разом:
Наш хлопчик народився міцний і здоровий.
І це вся точка.
і початок.
Автор: Ольга Примаченко
P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: gnezdo.by/blog/going-home/