«Поклоніння, Которя тебе не святий»

Людина, яка має audacity безкоштовно, щоб претендувати на молоду красу з еластичними алетаками, у своє право. Тексти пісень, а це означає: Він скажеш, що природа говорить йому, щоб знайти ідеальний свіжий туш. При цьому однакова природа не говорить вам, щоб врахувати товщину вашого гаманця. Але в цьому випадку у мене є один стан.

浜у 涓 蹇

Створимо цю жінку через всі етапи трансформації з нею. Так само, як вони рекомендують робити, коли ми беремо лейтенанта. У все, щоб підтримати, прогулявшись з ним вогнем і водою, а потім красивим лебедом з білим Мерседесом буде вилучений з бастарта. Якщо ця порада вірна, вірна і дзеркальна, правда?

Наприклад, людина захотіла худеньку красуню з еластичними асами. Він має право. Але не дайте рот відкритим.

Розвиваємо Галате, щоб говорити, ніжники чоловіків. Знайти себе жінку середнього зовнішнього вигляду і віку, можна зайвою вагою. І починайте скульптуру, скульптури, скульптури.

Вранці вона відкриває очі, і ви тут з правими карбами. Вранці в магазині проростають пшеницю або екзотичні лінгоніжки для каші, зважають все на вагах і приносили його до ліжка. Потім він влаштував антицелюлітний масаж під душовою кабіною, розтираючи охолоджувач з твердим рукавом. Я лікував вас до фітнесу, де ви навчаєте себе. Я дивився всі вправи, і ви працюєте її до 7-го поту.

Тоді він пішов в магазин, одягнувшись, купив якісну косметику. Прийміть до відмінної перукарні, візажиста, стиліст. Платна пластикова операція з консистенційним віком, якщо необхідно. А потім, і тільки потім, може людина претендувати цю казково красиву жінку.

Не як споживач, все готове, ви знаєте?

Чи є це логічно? Зроби почуття! І я дивлю, чому чоловіки не пропонують цього, і жінки в кожному кроці?

Чому жінка одружилася з багатим чоловіком, це все готове?

Якщо чоловік здивує красиву жінку, то це норма?

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

English, Українська, Français...