Зен Ранні пробудження: 10 способів виправити ранковий ритм

Що думають про перед читанням цієї статті: Раннє пробудження не показало впливу соціально-економічного стану людини або продуктивності. З іншого боку, я думаю, що ранній пробудження є дійсно ключовою звичкою, яка має потенціал створити ланцюгову реакцію для зміни та замовлення інших повсякденних заходів. Перед тим як прочитати цю статтю, подумайте про те, що ви хотіли б досягти від прокидання рано. Особисто я люблю себе трохи втомився після тренування, розслабленого від медитації, і впевнено після планування мого дня до сніданку, але ваша мета може бути дуже різною.

З моменту, коли я починав свій рік проекту про продуктивність близько 10 місяців тому, я повільно почав відмовитися від старих звичок, щоб створити традиції прокидання на 5:30 щоденно. Не було легко.

Але в той час я зробив багато відкриттів.

10 способівНайефективніші в обряд ранкової пробудження.Я дізнався про деякі методи в списку з наукових досліджень вчених, але більшість з них випадково з'явилася через пробну і похибку, використовуючи їх випадковим чином в очікуванні, що деякі ідеї будуть працювати. Ваша мета може бути різною від шахти, але я впевнений, що майже всі техніки на моєму списку допоможуть вам цементувати традиції отримання рано. Успіхів!

1,1 км Знайдіть свій "розумний стовп"

Щоранку, просто після моєї тривоги годинник прокине мене в 5:30, я приймаю два фіолетові креатині таблетки, щоб допомогти мені довше. І ось, секрет: етикетка контейнерів з таблеток чітко заявляє, що їх слід приймати лише за півгодини до початку навчання. Після того, як я ковтати їх, вони перетворюються на часовий бомбу, який приводить мене до тренажерного залу. Працює щодня.

Навіть якщо ви не хочете включити тренування в ранковий обряд, ви обов'язково будете мати фіолетову таблетку, яка зніме вас з ліжка вранці. Ось деякі приклади:

• Купити кавову машину з таймером, намотайте її на час, який ви хочете достати, і машина дасть вам чашку свіжої кави вранці.

• Пити велику склянку води перед сном. У вас немає вибору, але щоб отримати і відвідати туалет вранці.

• Не перевірте пошту після 6 п.п. Якщо вам подобається мені, ви будете стрибати з ліжка вранці, щоб побачити, якщо ви отримали щось нове і цікаве.

Ваш розум - це незрівнянний звір, тому іноді ви повинні захопити його, щоб зробити його обійми. Знайдіть ваші фіолетові таблетки є одним з ваших улюблених способів, щоб зробити ваш розум прокидатися щодня.

2,2 км Поверніть себе на успіх.

Коли я інтерв'ю Карла Дуіга, автор влади Хабіта, він розповів про важливість винагороди себе кожного разу, коли ви отримуєте нову звичку. Він використовував приклад отримання використовується для навчання. Якщо ви думаєте, що ви хочете розпочати навчання, мозок думає, що ви обдурите, тому що ви не любите вправ." Вам потрібно навчити мозок, щоб об'єднати вправи з чимось приємним, як скибочка шоколаду, довгий гарячий душ, або 15 хвилин соціальних мереж. Що таке винагорода. Що таке те, що ви нагороджені, і що ви дійсно будете насолоджуватися вашим призом. й

Щоразу ви отримаєте рано, насолодіться тим, що відчуває себе дуже добре. Моя нагорода – чашка кави. Для мене це дійсно хороший заохочування, що дійсно допомогли цементу ранковим обрядом.

3. У Не важко на собі.

Чим важче ви самі собі в процесі введення нової звички, тим ймовірніше ви досягнете успіху.

Наприклад, думають про те, скільки людей намагаються отримати рано. Хтось не виконує належний вечірний обряд, тому дивитися телевізор пізно вночі і прокинувся вичерпний ранок. Без сну вони перетягують ноги в день. Вони відчувають себе гірше, тому що вони прокидають рано.

Варто повторювати: чим більше ви вимагаєте від себе, звикаючи до нових обрядів, тим менш ймовірним є досягнення успіху. Ось ще один приклад: Не відштовхуйте свій годинник сигналізації в 10 разів на ранок; подумайте про те, що ви збираєте ліжко і попросіть себе, чому я відчуваю втомився.

4. У Слідкуйте за вечірнім обрядом

Я думаю, що коли люди звикли до початку, вони часто зосереджені на відмові рано, забуваючи, щоб піти на місце рано. Ці два поняття нерозривно пов'язані як дві сторони однакової монети. Якщо ви не стежите за традицією, що йдете на рано, то наступного ранку ви будете самі забути так рано. Якщо ви середня людина, ваше тіло потребує 8 годин сну щодня. Якщо ви спати менше, вона буде дискурувати вас від настилу нової звички.

На мій погляд, ваш вечірній обряд повинен включати такі заходи:

Розвивайте сигнали, які будуть найближчим часом, щоб перейти до місця.

Допоможіть мозку розслабитися перед сном.

Який ваш ритуал буде складатися до вас. Я даю вам приклад шахти.

• 20.00: Перемикач смартфона та планшета в режимі польоту, вимкнення комп'ютера

• 20.05: Душ або ванна

• 20.30am: Медитація

• 21:00: Написати щоденник з трьох речей, які я вдячний за сьогодні, і запис одного позитивного досвіду я мав цей день.

• 21.15 – 21.30: Читати в ліжку, потім перейдіть до місця

Всі ці рутальні заходи допоможуть мені розслабитися і дати мені сигнал, який я незабаром піде до ліжка.

Хін: Всі лікеї для консолідації звички можна розділити на п'ять категорій: конкретний час доби, конкретне місце, наявність певних людей, і поведінка, яка передує ритуалу себе. Наприклад, якщо ви поставите свій одяг поруч з ліжком у вечірній вечір, щоб ви не виглядали на них вранці, цей ранковий сигнал включає в себе час (6 годин), місце (напівні ліжка) і попередню поведінку (зніміть).

5. Умань У певний час вимкнути всі пристрої.

Одне з з звичок я недавно придбав, що допомогли мені отримати рано, переключивши смартфон і інші пристрої в режим польоту з 20:00 до 8:00 ранку (1,5 години перед сном і 2.5 години після прокидання). Режим польоту вимкнено всі сигнали на пристроях (Wi-Fi, стільниковий, Bluetooth), які оберігають вас від прибуття різних повідомлень, твітів, електронних листів та інших оновлень.

Для того, щоб консолідувати цю традицію у вашому житті, це займе близько двох тижнів (якщо ви вирішили це зробити). Після того, як ви робите це, ви відчуєте неймовірні зміни для кращого. Ось кілька з них:

• Це допоможе вашому мозку розслабитися перед сном, і ви будете впадати набагато швидше.

• Це змусить вас зробити більш цінні речі перед сном і після прокидання (наприклад, ведення записів і планування) замість футилійно перевіряють оновлення соціальних медіа.

• Це знак, який ви будете незабаром піти на сон.

• Це дозволить вам заспокоїти перед сном, тому що ваш телефон і інші пристрої не відволікають вас.

• Не маючи телефону біля вашої подушки, ви не будете відволікатися, які тримати вас вранці.

• Цей обряд змусить вас прийняти питання, які накопичилися, коли у вас є енергія, щоб зробити це, не коли ви просто відкрили очі або падіння ноги з втомою в кінці дня.

Я можу піти, але я думаю, що ви розумієте. Увімкніть свої пристрої в певні часи допоможуть вам краще спати, зробіть вам спокійніше і більше сповіщення перед сном і після прокидання.

6. 2-3 години до сну, обмежити освітлення на синє світло

Задоволення блакитного світла шкідливе для сну. Він звучить дивним, але це.

Блакитне світло було показано для гальмування виробництва мелатонину, позитивного гормону сну. По суті, дослідження виявило, що суб'єкти, які не були піддані синім світильником перед ліжком (вони з УФ-блокування скла за 10 доларів на Amazon) скидання 50% краще і знеболюючим 40% щасливі!

Більшість УФ-випромінювань ви відчуваєте, що йде з вашої електроніки (смартфон або планшет). Як вирішити цю проблему? Знос УФ-блокування окулярів, зупинка використання ваших пристроїв 2-3 години перед сном і вимкнення основного освітлення.

7. Про нас Стоп споживання кофеїну 4-6 годин перед сном

Згідно з адміністрацією продуктів харчування та наркотиків, «кофеїн, при поході, піки в крові через 1 годину і залишається на 4-6 годин». Іншими словами, якщо ви споживаєте кофеїну 4-6 годин перед сном, вона буде бачити в крові, так само як ви намагаєтеся закохати.

Моє правило, що не дозволяє кофеїну порушити сон і ранковий обряд, щоб зупинити вживання кофеїну 6 годин до сну.

8. У Не змушуйте себе.

Це майже неможливо змінити ваші довгострокові звички на ніч, і ця заява особливо підходить для того, щоб розпочати рано.

Чим повільніше ви звикли до обряду, тим більш вдало ви впораєтеся з ним. Наприклад, замість того, щоб прокидати годину раніше, ніж ви вже вчора, отримайте хвилину раніше. Не завадивши себе, ви отримаєте серію маленьких перемог над собою, які допоможуть вам сформувати звичку. Ви не втратите віру в себе і, краще всього, ви обов'язково досягнетеся консолідації ранкового обряду, поступово звикаючи до нього.

Ви не можете використовувати для початку ночівлі. Крім того, якщо ви виконуєте цей обряд протягом багатьох років, ви можете трохи чекати, поки ви звикли до нього.

9. Навігація Зняти можливі перешкоди в дорозі

Коли я інтерв'ю Карла Дуіга, одна з тем, які він доторкнувся, була важливість перешкод, щоб захопити нову звичку. Наприклад, якщо у вас є поїздка в три тижні, це легко зробити план дій заздалегідь. Важко розібратися, як можна прокидати рано під час візиту.

Як ви докладите зусиль для того, щоб записати традиції раннього пробудження, подбайте про можливі перешкоди до мети. Може статися, що у вас буде час, коли ви не хочете прокидати рано на всіх (наприклад, на канікулах), але планування допоможе вам впоратися з ймовірними проблемами.

10. З повагою,

Я думаю, що найбільша помилка люди роблять, коли вони намагаються придбати нову корисну звичку не чесні з собою в процесі.

Я приймаю те, що іноді ви повинні фольгати себе трохи, щоб зробити більше (наприклад, шукайте фіолетові таблетки). Однак, коли ви вводите новий ритуал у ваше життя, важливо бути чесним про ваші долоні і вниз.

Наприклад, причина, що ви відштовхуєте тривогу 6 разів вранці, може бути ваша втома від занадто швидкого зміни способу життя. Або ви можете ускладнити ліжко в певні часи, тому що є речі, які ви просто не можете дозволити собі. Чи є шоу занадто смішний не дивитися? Чи потрібно залишатися на ніч?

З самого початку про себе ви зможете виявити, що зупинка ви збираєтеся до місця, а які зміни вам потрібно зробити у вашому житті, щоб досягти мети. Крім того, чесність допоможе вам з іншої тактики в цій статті.

Все на цьому списку дійсно допомогли мені. Я впевнений, що мої методи допоможуть вам зробити чудові зміни в житті!

Головна: Щоб закріпити ранковий обряд, потрібно знайти свій «пурпурний таблетку», винагородити себе за прокидання рано і не зробити зайвих вимог на себе в процесі, створити вечірний обряд і вимкнути електронні пристрої в певний час, відключати УФ лампу 2-3 години до сну, зупинити використання кофеїну 4-6 годин до сну, не змусити себе і очікувань можливих перешкод заздалегідь, і бути чесним з собою. Подаруйте!

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: blog.mbaconsult.ru/blog/personal/dzen-rannikh-probuzhdeniy-10-sposobov-zakrepleniya-utrennego-rituala/