Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Tesla хоче зробити свої автомобілі повністю автономними

Незважаючи на те, що компанія Tesla вирішила обмежити свій автопілот, що не означає, що компанія сповільнює темпи розробки програмного забезпечення. Директор і засновник компанії Elon Musk заявив у своєму обліковому записі Twitter, що вимагає команди, що працює на автопілоті, якнайшвидше досягнення повної автономії автомобіля.

В даний час автовиробник шукає «важчих інженерів-кодів», які готові приєднатися до команди. Ви відчуєте, щоб спробувати? Ви не повинні мати досвіду в автомобільній галузі, але приготуєте, щоб поговорити з Мускою людиною під час інтерв'ю, як Команда Autopilot повідомляє безпосередньо до нього. В даний час система Autopilot може паркувати ваш автомобіль і перетворити колесо для вас, але все ще не може повністю контролювати автомобіль без вас. Муск каже, що цей проект дає найвищий пріоритет – після того, як він обіцяє ввести повністю автономний автомобіль протягом трьох років.

«Ми шукаємо інженерів сильного коду. Не потрібно досвіду з автомобілями. Будь ласка, надішліть нам зразок вашого коду або посилання на вашу роботу, м'який твітовий. Потрібні сказати, я буду інтерв'ю у людини. Цей проект дуже важливий для нас. й

«Я розширювала команду автопілота Тесла для прискорення розвитку повністю автономного автомобіля». Якщо ви зацікавлені, відправте резюме на autopilot@teslamotors.com.

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: hi-news.ru