Кава з медом проти болю в животі

Ефіопія є однією з найбільших країн світу. З точки зору історії кави це перше. Просто перший, без будь-яких «приблизних». й

Крапель світової кавової культури . й

Країна розділена на 3 регіони: більш розвинена північна, центральна частина (у порівнянні з столицею Аддіс-Абеба) і південь від країни, відома своєю екзотичною, але менш розвиненою в плані туристичної інфраструктури.

Я мав можливість познайомитися з цікавим рецептом кави, які люди Ефіопії використовують для болю в животі.

І цей рецепт – національна – я особливо інтерв’ю низки місцевих мешканців, і всі, як одна вимога, що вони знають її з дитинства.

А при переїзді в місто Нінкія до відомого племени Мурсі ми ставимо щось, що зробив шлунок не зовсім комфортним. . й

Ця народна медицина називається «Bunna ke keyamar gar» або в нашій мові – «Coffee з медом».

Рецепт простий: 1 невелика ложка меленої кави для 2 ложок меду (ВОДА НЕ ЗАСТОСУВАТИ!)

Все ретельно перемішати до тих пір, поки ви отримаєте досить обручку темно-коричневого кольору.

Акуратно з'їсти його ложкою як десерт і після години в животі - спокій і спокій.

Крім того, дуже смачний - кавовий порошок злегка виділяє зайву солодкість меду. І через те, що сама кава мелена трохи велика - зачепивши її дрібними частинками, змащують медом - приємно за смаком (один, хто любить росити смажене насіння кави - я розумію.

У рецептурі була незначна відмінність - деякі люди сказали, що потрібно покласти дві ложки меду, хтось стверджує, що це правильно - 2 ложки кави на 2 ложки меду, але в цілому суть не змінюється.

Не знаю, що це про. Я підозрю, що це пов'язано з антисептичними властивостями кави і в'яжучою властивістю меду. Але що різниця? Вона допомогла, і вона допомогла...

Автор: Сергій Ремінний

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: info-expert.com.ua/rus/blog/kofe_s_medom_protiv_boli_v_givote.htm