Найближча людина. й

Коли людина говорить мені, "Я люблю себе," Я думаю, що це чудовий комплімент. Ну, нарешті! Коли я був молодий, я сказав: "Ох, я сам себе." Вони підозрювали, що я був поганою дівчиною. Я повинен чистити себе, довести, що я добре. Я люблю його більше, ніж будь-який, тобто більше, ніж сам.

Зараз все стало діаметрично приємним. З любов'ю, де ви повинні любити його більше, ніж самі! Я зробив себе так багато років: так багато нервів на себе витратили, увагу і турботу інвестували в себе, розвивалися корисні якості, знання заповнили голову, потіти в тренажерний зал, так багато часу, зусиль, грошей... За роки, якось став дуже дорогим.

р.

Я близька людина собі. Моя кохана і улюблена. У мене є все життя, і я можу дізнатися цей чоловік навіть в порівнянні з моє життя, і в порівнянні з вічність, немає нічого, щоб виміряти. Так, чиї інтереси я маю на увазі?

Це те ж з дітьми. Також відчувається шкіра, коли ви любите себе менше, ніж у відносинах з дітьми. Бажаєте бути щасливими! Тому що ти занадто багато в житті.

Самолюбителі не рівні самопізнання. Розуміння, прийняття і оцінка себе не так само, як і використання інших для власної вигоди. Я поважаю і побачила мій простір, але я також поважаю і оцінив вашу.

Я люблю безпрограшну взаємодію, ви добре і я добре. Ми робимо все разом. Або ми ведемо переговори, принаймні, на умовах компромісу.

«Що ви любите себе» зазвичай говорить людина, яка спочатку припускає, що він повинен бути коханим більше, що його потреби в відносинах важливіше, і тому висить на іншу людину почуттям провини. Якщо ви сидите на цьому гачку, напишіть втрачено. Вам доведеться виправдати себе багато разів, адаптувати себе і уникнути зіткнень будь-яким способом, щоб бути «добрим» (читати – комфортним). Як довго можна спробувати на горлі з піснею?

Я вірю в вічність, але це життя є нескінченною подорож для мене. А ти?

П.С. Деякі люди відчувають інших, як вони самі. Точніше, за своїми почуттями визначають стан іншої ...

Автор: Лілія Ахремчик

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/ah.lilyly