318
Р Дуже простий Рецепт для лікування нирок
Два кг. цибулю очищають від ваг. Мало нарізати або нарізати на великій тертці. Змішати з двома кг цукру. Згортання протягом двох годин на повільному вогні, помішуючи так, що він не горить! Замість горщика, він відмінно підходить для лангушів в машинці тиску. Виходить 2 - 2,5 л бурштинової маси. Поставити її в банки. Одна на столі - так, щоб не забувати про прийом 1 столову ложку 3 рази на день до їжі, промивається водою. Відпочинок біля холодильника. Все їсти близько трьох тижнів. Після 2-5 днів в аналізі сечі ви побачите пісок і невеликі камені темного кольору. Може бути біль. Я відчував їх трохи. Не зупинятися. Подрібнювачі. У нас були випадки, що волоські горіхи подрібнили і вийшли з піску.
Бажаю Вам усім здоров’ям.
Відображення:
У листопаді 2005 року на тиждень, що страждає від ниркової палички в домашніх умовах (таблетки і ін'єкції не допомогли), відмовлялася госпіталізації. УЗД показали, що камені нирок розмір вишні та піску.
Шукаю рецепти традиційної медицини, що залишилися над матір'ю, які працювали в гомеопаті в Московській лікарні Кремля (мами померли в 1984 році), припинили в одному з найбільш ефективних і простих у використанні.
1,5 роки пропускаються з моменту прийняття цієї чудової «бруги». нирки не хворіють, тому що з сечі з'явилася пісок, близько 3 ст.л., (на мій погляд) при прийомі протягом трьох тижнів лікування. Я дам цю ліки з великим задоволенням. Багато моїх друзів і знайомих, використовуючи цей рецепт, також зцілений. Однак для профілактики рекомендується повторювати курс кожні три роки.
Бажано звернутися до лікаря. УЗД перед вступом і після. опублікований
Автор: Ледкова Галина Іванівна. P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: www.liveinternet.ru/users/ 2425981/post93819017
Бажаю Вам усім здоров’ям.
Відображення:
У листопаді 2005 року на тиждень, що страждає від ниркової палички в домашніх умовах (таблетки і ін'єкції не допомогли), відмовлялася госпіталізації. УЗД показали, що камені нирок розмір вишні та піску.
Шукаю рецепти традиційної медицини, що залишилися над матір'ю, які працювали в гомеопаті в Московській лікарні Кремля (мами померли в 1984 році), припинили в одному з найбільш ефективних і простих у використанні.
1,5 роки пропускаються з моменту прийняття цієї чудової «бруги». нирки не хворіють, тому що з сечі з'явилася пісок, близько 3 ст.л., (на мій погляд) при прийомі протягом трьох тижнів лікування. Я дам цю ліки з великим задоволенням. Багато моїх друзів і знайомих, використовуючи цей рецепт, також зцілений. Однак для профілактики рекомендується повторювати курс кожні три роки.
Бажано звернутися до лікаря. УЗД перед вступом і після. опублікований
Автор: Ледкова Галина Іванівна. P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: www.liveinternet.ru/users/ 2425981/post93819017