6 причин забить на уборку

Я захопив очистку, так як я був дитиною. Ми всі пам'ятаємо це: гра в повному гойдалці, а потім приходить моя мама і в нудному голосі: «Це час для очищення іграшок і щітки зубів перед сном. й

Яка радість, яку ми приїжджаємо до руки з смартфоном. Завдяки цій парі ви можете дивитися онлайн трансляцію з простору з телефону, замовити таксі і піца, а зараз також очищати будинок з іншими людьми рук. До речі, набагато більше професіонала з обробки ганчірок і пилососів, ніж у себе (без правопорушення).

Ми збираємо кілька ситуацій, в яких компанія очистить вас, як оригінальний і ніжний.

1,1 км Після вечірки з другом, добре замовити послугу прибирання у вигляді подяки.У той же час це гарантія того, що всі ті, хто залишається не спати вранці, щоб мити посуд і протирати все з підлоги, стін і меблів.

2,2 км Відвідайте маму, особливо потенційний.Ви можете побити її до сліз, розказавши її, як важко тримати будинок, щоб без чутливої жінки руки. Просто швидко поверніть розмову на більш знайомих темах, щоб не вигорнути, говорячи щось схоже: «І сковорідки я сяю чистою Comet!»

3. У Подарунок батькам.Ви пам'ятаєте чудово, як вони вирощували картопля в країні, працювали дві роботи і прекрасно живили без пилососа і пральної машини. Замовити прибирання - дайте їм, нарешті, відчути себе добре збереженим відпочинком. Не забудьте попередити про подарунок - погоджуєтесь, що ви самі здивуєтесь, якщо молода леді з відро і mop трахнув вас.

4. У Ви запрошували дівчину над.Чоловіки і жінки мають різні ідеї про чистоту і порядок. Ви можете довести, що це майже ідеально чистий апартамент, але з точки зору, це все ще мить. Ми розуміємо, що шкарпетки лежуть на акумуляторі (і висихати швидше, і легко дістатися), і посуд промивають не після їжі, але перед ним. Алас, дівчина така ще життя може розбити її серце.

Говорячи дівчину. Якщо вона надішле вам текст казки, "Отримайте друзів" і очищувач є натяком.

5. Умань Чистка є великим подарунком для знайомої матері одного або декількох карапузів- на день народження, Новий рік або так само, як. Вартість подарунка збільшується з кількістю дітей. Тексти пісень, а це означає: І якщо мати вашої дружини, зробити експеримент. Сидіння на фермі на добу або два, не забуваючи тримати будинок в порядку. Я розповідаю вам, як батько близнюків.

6. Жнівень Не забудьте про себе і кохану.- так, щоб ви не випадково скасували до смерті пиловим авальанчем з шафи, і пилососом і ганчем не відволіклися від більш важливих питань підкорення світу. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vc.ru/p/qlean-6-prichin