Ехо війни

Я розумію, що сьогодні п'ятниця і сайт розважальний, але матеріал цікавий і інформативний, як кажуть, «згадати».

Шовель спійманий на шолом. Це був російський шолом, який впав в 1941 році до дна траншеї. І часто в шоломі є череп покійного. Іноді шолом є єдиною надії: без металевого об'єкту, навряд чи знайти залишки, якщо ви випадково струнете на них. Немає металу – металодетектор не кільцевий, бійець залишається нерозкритим і несушеним.

Ті пляшки. Ліворуч - скло червона армія фляск

Тут пропускають лицьову кромку, багаторазово змінюючи руки.

Надзвичайно небезпечна річ: якщо ви вдарили лопату, він запалює. Якщо ви отримуєте на вашому одязі, вам потрібно негайно роздягатися. На шкірі, промені. Ви не можете виставити його до того, як він вигорає себе.

Не допускав ворога

У Білому Борі.

Агротехніка

Не про нас.

По річці. Через річку викидають всі улюблені колоди, з яких вдалося полетіти в воду на всій галобурі

На межі лісу, за річкою, пошук експедиційного табору «прочитати»

"Спеціальне обладнання" в таборі

Я холодний. Я шкодую, що я не взяв з собою теплові рукавички, термальні відвали з термокірсачами, термальні вуха на хутрі собак і мобільну сауну для швидкого нагріву тушки довірили мені.

р.

З життя екскаваторів

Як ви бачите світ через кулемет. Ми приїхали хвиля після хвилі по поля від краю лісу, видимого на відстані.

р.

Ведуться роботи по пошуку.

р.

Ранок 5 травня

Наш дитячий будинок

Зимовий край. Ідил. По суті, це близько 5:30 ранку. Не спить...

У таборі.

"Міркове дерево" для сушіння

Червоний прапор піднявся над табором Дем'янської пошукової партії. З молотком і хворим

Будинок целофана є халатом. Нагрівання вогнепальних каміннях, кип'ятіння в польовій кухні річкової води, попередньо випиленої і стягнутої дров, перетягування гарячих каменів на лопатці в прозорому будинку - і миття стільки, скільки можна виходити з відро. Неприємний, холодний, звичайно, але альтернатива сидіти в річці. Поза «69»

"Кухня" на набережній

Ранок.

, Україна

ППШ-41. Вони повинні бути відправлені терористичним органам Чечена, щоб вони були порожніми!

3610Р. 4200Р.

Знайти Зверніть увагу на кількість і якість гвинтівок.

Регулярна робота

Моє взуття.

р.

Шовель - один солдат!

Я думаю, що це непристойна грація!

Особисті предмети загиблих бійців

За мене є колишнього селища.

Поблизу села, посад. Знаходив цей мотострілець і байонет до нього.

7437853

Два темних полонених проникають червоної армії. Поруч - трубка, боєприпаси і гранати, пара монет. Все пролягає на носінні обладнаних дисків до кулемета Degryarev.

Це верхня частина черепа. Містить мозок загиблих солдатів. Не всі будуть любити такий Природність, але це буде важливо для всіх, щоб зрозуміти, що війна, навіть з точки зору її наслідків, не те, що видно в телевізійному та кіно.

У кожній сумці - 6-8 осіб

р.

Я зліва. Право і центр - плоди моєї роботи. В рамках стійких подолання ваг і домішок, я підходжу до тріщини досить великий сучковий пень. Збийте його з двома осями одночасно, а потім просто переверніть його в проході з дерев'яними кличками. Він зігрівся!

Без снігу це набагато холодніше.

р.

Ранок в гавці

р.

Ремонт ГТТ

Херсон

Ремонт родовищ

Що здавалося б, як поле для вас був тампоном.

Дорога.

Залишки загиблих

У таборі з маршами

Це варіння.

Біля зірки.

Ніч на табір. Як ви можете бачити з цієї картини, вночі, вона дрочить.