Ехо війни

Я розумію, що сьогодні п'ятниця і сайт розважальний, але матеріал цікавий і інформативний, як кажуть, «згадати».

Ехо війни

Ехо війни

Шовель спійманий на шолом. Це був російський шолом, який впав в 1941 році до дна траншеї. І часто в шоломі є череп покійного. Іноді шолом є єдиною надії: без металевого об'єкту, навряд чи знайти залишки, якщо ви випадково струнете на них. Немає металу – металодетектор не кільцевий, бійець залишається нерозкритим і несушеним.

Ехо війни

Ті пляшки. Ліворуч - скло червона армія фляск

Ехо війни

Тут пропускають лицьову кромку, багаторазово змінюючи руки.

Ехо війни

Надзвичайно небезпечна річ: якщо ви вдарили лопату, він запалює. Якщо ви отримуєте на вашому одязі, вам потрібно негайно роздягатися. На шкірі, промені. Ви не можете виставити його до того, як він вигорає себе.

Ехо війни

Не допускав ворога

Ехо війни

У Білому Борі.

Ехо війни

Агротехніка

Ехо війни

Не про нас.

Ехо війни

По річці. Через річку викидають всі улюблені колоди, з яких вдалося полетіти в воду на всій галобурі

Ехо війни

На межі лісу, за річкою, пошук експедиційного табору «прочитати»

Ехо війни

"Спеціальне обладнання" в таборі

Ехо війни

Я холодний. Я шкодую, що я не взяв з собою теплові рукавички, термальні відвали з термокірсачами, термальні вуха на хутрі собак і мобільну сауну для швидкого нагріву тушки довірили мені.

Ехо війни р.

З життя екскаваторів

Ехо війни

Як ви бачите світ через кулемет. Ми приїхали хвиля після хвилі по поля від краю лісу, видимого на відстані.

Ехо війни р.

Ведуться роботи по пошуку.

Ехо війни р.

Ранок 5 травня

Ехо війни

Наш дитячий будинок

Ехо війни

Зимовий край. Ідил. По суті, це близько 5:30 ранку. Не спить...

Ехо війни

У таборі.

Ехо війни

"Міркове дерево" для сушіння

Ехо війни

Червоний прапор піднявся над табором Дем'янської пошукової партії. З молотком і хворим

Ехо війни

Будинок целофана є халатом. Нагрівання вогнепальних каміннях, кип'ятіння в польовій кухні річкової води, попередньо випиленої і стягнутої дров, перетягування гарячих каменів на лопатці в прозорому будинку - і миття стільки, скільки можна виходити з відро. Неприємний, холодний, звичайно, але альтернатива сидіти в річці. Поза «69»

Ехо війни

"Кухня" на набережній

Ехо війни

Ранок.

Ехо війни , Україна

ППШ-41. Вони повинні бути відправлені терористичним органам Чечена, щоб вони були порожніми!

3610Р. 4200Р.

Знайти Зверніть увагу на кількість і якість гвинтівок.

Ехо війни

Регулярна робота

Ехо війни

Моє взуття.

Ехо війни р.

Шовель - один солдат!

Ехо війни

Я думаю, що це непристойна грація!

Ехо війни

Особисті предмети загиблих бійців

Ехо війни

За мене є колишнього селища.

Ехо війни

Поблизу села, посад. Знаходив цей мотострілець і байонет до нього.

7437853

Два темних полонених проникають червоної армії. Поруч - трубка, боєприпаси і гранати, пара монет. Все пролягає на носінні обладнаних дисків до кулемета Degryarev.

Ехо війни

Це верхня частина черепа. Містить мозок загиблих солдатів. Не всі будуть любити такий Природність, але це буде важливо для всіх, щоб зрозуміти, що війна, навіть з точки зору її наслідків, не те, що видно в телевізійному та кіно.

Ехо війни

У кожній сумці - 6-8 осіб

Ехо війни р.

Я зліва. Право і центр - плоди моєї роботи. В рамках стійких подолання ваг і домішок, я підходжу до тріщини досить великий сучковий пень. Збийте його з двома осями одночасно, а потім просто переверніть його в проході з дерев'яними кличками. Він зігрівся!

Ехо війни

Без снігу це набагато холодніше.

Ехо війни р.

Ранок в гавці

Ехо війни р.

Ремонт ГТТ

Херсон

Ремонт родовищ

Ехо війни

Що здавалося б, як поле для вас був тампоном.

Ехо війни

Дорога.

Ехо війни

Залишки загиблих

Ехо війни

У таборі з маршами

Ехо війни

Це варіння.

Ехо війни

Біля зірки.

Ехо війни

Ніч на табір. Як ви можете бачити з цієї картини, вночі, вона дрочить.