Винахідка скелетів в шафі: відступають

Чи можна ви подбати про себе? Скільки простіше? Все, що він потребує. Чи може я?

Кількість коментарів під останню статтю дивиться і навіть вражається мене. Поки я зможу освоїти тільки один подвиг - читати їх все. І я урочисто занурився перед моїми товаришами, що цього тижня я поставила біля пари днів і відповідав всім. У той же час я пропоную щось, як ключ до попередньої гри.

Нерідко ти писав: "У валізу сендвічі і плетені. Ці речі пов'язані з доглядом. Я пропоную вам подивитися на ці речі точно протилежно. Цей догляд пов'язаний з сендвічами і ковдрою. Це, коли людина піклується, вони задовольняють свої (і інші) основні фізичні потреби.

Але не з хлібом самотні, дорогі сестри (і тут я безперечно копіюю Дунаєва, яка, нарешті, радості для себе і для нас, приймала відсутню від п'яти обов'язків на Матроні. Русь порталу. На додаток до Bread є решта піраміди Maslow. Але мало робити з обережністю.

Звичайно, в цих валізах з минулого призначення є сімейні сценарії, які були передані вам тим, хто зібрав цей символічний валіз. І він, у свою чергу, може бути пов'язаний зі стадією розвитку колективної сім'ї психіки і розповідає про десятиріччя, в якому були сформовані ці ставлення.

Я люблю цю вправу, вона проста і діагностична. Надаючи різноманітні продукти харчування для думки. Я побачу всі історії про те, що можна зберігати в сімейних сценаріях. Які повідомлення направляються внизу. І як вони заважають життя, і як вони можуть допомогти.

У власній метафоричній валізи здається, що багато трансформації. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Зміст може бути відсортовано, залишаючи найбільш необхідні і цінні. Але адаптуватися до сьогодення.

Наприклад, я часто зустрівся з тим, що мати і бабуся поставляють сімейні реліквії, фотоархів, сімейного кристала в їх валізи. Але він важко подорожувати! Всі ці речі повинні зберігатися в домашніх умовах. Чи є будинок? Такий міцний метафоричний будинок, внутрішній батько гнізда? Не завжди, атлас.

Такі подарунки більше повідомлення: Ми не знаємо, що це зробити.

А потім перед тим, як працювати над собою, ви повинні працювати на спадку. Побудувати будинок, до якого можна повернути або відправити посилку, прозорі валізи та перевезення. Або, якщо ви були зібрані на дорозі тільки самі, подумайте, і не зловживали з водним малюком? Дуже важлива сімейна спадщина. Відхиляючи його, ми починаємо розмножувати скелети в шафах.

У валізу також можна змінити для комфортного рюкзака, взяти найнеобхідніші (такі ж бутерброди і теплий ковдр), але додати інші корисні речі там. Гроші, аудіо-курс в цікавих наук, словник, карта та компас (або навіть навігатор), переносний «чарівний» на сонячних батареях, інструментах для причини життя.

Догляд за не тільки про підживлення і опалення. Без нього, звичайно, ніде. Але лише фізичні переваги роблять подорожі на сцені або евакуацію з зони АТО.

Що про щось більше?

Я маю родичів, які не їсти протягом трьох днів до відвідування. Тексти пісень, а це означає: Ніхто не залишив таблиці живим. Моя сестра називає ці традиційні бенкети «рапа гостинність». Проте, за те, що ми так тонкі, і за те, що «це час одружитися і дітям». Це робиться з великого догляду.

Але це занепокоєння майже тварини. Вішалка (внутрішній, психологічний, любов, прийняття, щастя, достатня кількість внутрішніх ресурсів) у своїх родичах є настільки великим, що ми не знаємо. І вони, переживаючи його постійно, не знаю, як зрозуміти і приймати наші потреби.

Я один з тих людей, які люблять дивитися на сімейні альбоми і попросити про минуле, дізнатися рецепти дивовижних дрібносольних огірків, поділитися враженнями. Сестра окрасить будь-який бенкет з співом і цікавим поглядом на ситуації в сім'ї або в світі. Але замість того, одягаємо майонезний салат. "Діти, дівчата, ти так тонкий!"

Що робити? Також є частиною нашої історії сім'ї. Ми намагаємось, ми цінуємо. А потім ми вимагаємо фотоальбоми і пісні.

Я думаю, що найцінніший догляд ми можемо дати близьким людям, їх історія та їх інтереси. І захочеться більше для них. Що вони хочуть.

Так приїжджаємо, сестри, подаруємо винахідникам на сімейних скелетах! Якщо ви не нам, то наші діти і онуки. Я хочу бачити сонце самостійно. Вимкніть стадію і вирушайте в реальну подорож!

Кредит: Лідія Бельва

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.matrony.ru/inventariziya-skeletov-v-shkafu-soyti-s-etapa/