Я люблю вас, щоб бути навколо вас.

Право на будь-які зв'язки варто звернути увагу на те, що людина і більше прослухати, як ви відчуваєте поруч з ними.

"Я люблю тебе, але для кого я поруч з вами." Я думаю, що вона належить до Маркеша.

Є велика мудрість в цій думі. Якщо ви не плоска особистість з однією або двома явними характеристиками, і людина, яка постійно розвивається, розширює свої особисті межі, то з часом ви стаєте як об'ємний поліхедрон. Кілька архетипів, які ви можете чергувати або включати в різні ситуації, кілька ролей, які ви свідомо граєте в залежності від вашого навколишнього середовища, кілька талантів, які ви культивуєте в собі, і різні якості від найяскравіших до найяскравіших, високих.

Р

Ви знаєте, що кожен з нас є дзеркалом іншого? Отже, виходить, що якщо людина бачить у вас лінію, так як здається невигідним, що вимагає корекції, то саме в нього він є найбільш активним. Можливо, вам не сподобалося, і в його трактуванні це дратує, як постійний нагадування про вашу імперфікацію. І від цього хочу відчистити, захистити себе, приховати. Від чоловіка, від його слів, від його бачення. Ви знаєте, що це ваша якість, і нехай це буде у вас. У вас є багато, що ви можете оцінити і любов.

У вас є люди, які ви бачите. Вони можуть бути настільки гордими, і вони можуть бути так. І ви зростите наступне їх уявлення про вас. Якщо ви не повинні боротися самостійно. Вам досить багато, і, можливо, краще. І ці люди провокують вашу симпатію і безмежну подяку.

У одному з епізодів фільму «Гон» головний герой, вимушений, як мати, зробити зауваження до свого чоловіка, говорить йому: «Чому ти робимо це мені?» Я не хочу бути трохи, трохи, я не люблю себе. Чому ви робите це для мене? Тексти пісень, а це означає: І це також про когось, що показує вам хорошу сторону, що відображає вашу яскраву сторону, і хтось витягує все з вас.

Ви можете прочитати багато книг, зробити більше навчання, працювати з людьми і думати, що ви нарешті навчилися розуміти людей. Але, можливо, краще робити в будь-яких відносинах, щоб приділити меншу увагу тим, хто людина і слухати більше, як ви відчуваєте поруч з ними. Ви повинні відстежити свої перші думки і враження, навіть якщо ви глухі і сліпі чарівністю в мережі. Найімовірніше, в далекому або не дуже майбутньому, вони будуть підтверджені. Варто відзначити ваші боділі відчуття комфорту і дискомфорту: тіло не лягає. Якщо ви хочете втекти відразу, запустіть. Якщо ви хочете розчинити і розслабитися в полі іншої людини, можливо, ви повинні його дозволити.

В цілому, якщо ви почуєте репрокси, які ви недостатньо ніжні і не жіночні, то, можливо, проблема не ви на всіх. Саме тому, що людина поруч з вами відображає. Звичайно, ви можете бути такими, що ви можете відрізнятися за принципом. У вас є внутрішній сердечник, і ви знаєте, як захистити і визначати. Але чому, якщо ніхто не атакує і вимагає від вас конформувати?

Вибираючи друзів, партнерів і близьких, варто відзначити, чиї бачення себе вам подобається. Таке щастя в житті обов'язково буде більше. опублікований

Автор: Лілія Ахремчик

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.b17.ru/article/ja-lublu-tebja-za-to-kakakaja-ryadom/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное