Чому потрібна родина?

Якщо ми відхиляємо відмітні ідеї про сім'ю як ідеальний блок суспільства і місце, де тільки мир, комфорт, доброту і тепло панує, батьки ніколи не виростають старі, не хворіють і не гинуть, а діти завжди доброзичливі і слухняні, то чому це все? Чому люди потребують зайвих переживань, чому всі ці почуття і сумніви, чому сварки з непрозорим чоловіком або дружиною, чому страхи про спільне майбутнє, чому діти, якщо це можливо без них, навіщо нам потрібна така сім'я?історична екскурсія в неостаннє аграрне минуле багатьох країн показує, що одна з головних причин створення сімей була приєднана до сил для спільного виживання на землі. Багато дітей народилися часто не через надлишок любові, але тому що такі традиції, повсякденне життя і найбільш прозаїчні потреби в додатковій парі рук і ніг. Любов, звичайно, коханий, але потреба у великих і великих сім'ях була значно продиктована соціальним замовленням часу. Що ми зараз?

Зараз в Росії, в середньому, один в двох шлюбах розірвав, в великих містах і «більше розвинених» регіонах, розлучення більше, ніж у невеликих, які можна пояснити принаймні більш високим рівнем доходів і економічної незалежності подружжя. Я шукав про статистику про шлюб і розлучення: За статистикою, в Росії темп розлучення в 2012 році є найвищим. Є п'ять сотень і сорок розлучення на тисячі шлюбів. І щорічно збільшується відсоток розлучення. Жіночий файл для розлучення частіше чоловіків. Жінки хочуть закінчити шлюб восьмий відсоток. За статистикою середній шлюб триває не більше року. І за іншими даними середня тривалість шлюбу 4,5 років. У сучасному місті люди не мають «необхідного» об’єднання в сім’ях, якщо ви попросите про будь-які переваги від життя разом, і дивно, що це стосується мислення про роль сім’ї в нашому житті. Одна мама або тато може підняти один або два або три дітей без допомоги свого чоловіка. Вирощування - це годування, викладання, підгодівля, водіння на гноги, ммм ... деякі управляються піклуватися про духовний світ і внутрішню гармонію дитини, але, на жаль, небагато часу і зусиль для цього. Або ви маєте час і енергію, щоб це зробити, але ви не Виняток, звичайно, але в цілому, набагато складніше підняти дітей наодинці, ніж два, крім того, життя неповної сім'ї, безсумнівно, залишає свій знак (як і в повній мірі, але проблематично). Тема важко, глибоко і дуже поширена ці дні. Ну, приїжджайте, є, з'ясуйте, що для сім'ї. Побоюючись самотності і холодного віку не страшні багато людей, хороші новини, телебачення та інші ЗМІ регулярно працюють в ім'я збереження всіх життєдіяльності від бодром і Богом, щоб заборонити глибокі відбиття на життя. Сині екрани щедро діляться мозковими продуктами з людьми різного віку, тому є багато, щоб зробити у віці. І є більше і більше дозвілля і розвагних центрів, необхідно для людей, якимось чином втекти від внутрішньої незадоволеності і психологічної самотності, і тут здається корисним - навчання на п'ятому найвищому, тренінгу, ігрових вечірках і багатьох можливостей для реалізації. Якщо ви хочете співати, якщо хочете танцювати, якщо ви хочете, малювати або зробити щось інше. Не думаю, що я проти розвитку, я для нього, але мені здається, що люди часто збираються в таких місцях не з кращих і найвибагливіших життів. Якщо від повноти - добре, якщо вони зберігаються від самотності - см. Почати сім'ю і віддати народження дітям «за себе» часто жіноча ідея-фікс, а потім можна розвести, або краще ще без чоловіка, що він переносить, і «де зараз нормально знайти».? Про дітей, серед чоловіків також фіксується ідея, і про сім'ю, про сім'ю, про сім'ю, що таке? Чому потрібен чоловік? Не потрібна сім'я? Вік матеріальних цінностей і високих технологій більше не передбачає близькість душ, знання себе через партнера, глибоку єдність і всі ці розумні випадки книги? Що має бути нова парадигма для створення сім'ї, не від страху, не від необхідності, не з правил або через вік і тиск близьких? . й Я думав про це і продовжую робити так, але мені здається, що починаючи з сім'ї є однією з етапів особистісної еволюції, наступного кроку у власній саморозкритості і самоосвіті. «Персональний етап еволюції» не про Кубок особистих досягнень або кращий співробітник місяця. Це все про життя, про глибину і щирість почуттів, про ступінь виконання і любов, що більше не підходить вам окремо, а потім у вас два. Коли ви навчилися бути друзями і приймати іншу людину, коли ви навчилися не працювати з відповідальності, коли ви хочете знати себе і світ ще більш глибоко, що ви відчуваєте невідкладну потребу в житті партнера. Не заповнювати внутрішню недійсність, щоб не втекти від страхів і комплексів, не мати кого-небудь виконання Ваших побажань для відпочинку вашого життя, але просто тому, що вони досягали найвищого рівня майстерності в їх одиночному ковзанні і готові парувати з ким-небудь, щоб бути в союзі, де один плюс стає більше двох. Синергістичний ефект, результатом якого є простір, в якому хочуть приходять нові душі. Високочастотний поле, що має ефект загоєння всіх, хто потрапляє під його вплив або знаходяться поруч. Профспілка, в якій народжуються глибокі ідеї, відомі основи реального життя, формуються персонажі, ростуть діти і розвиваються, а потім онуки. Зрілий і свідомий виховання є відповідальною роллю, плоди яких не можна відмовитися або ковані. Фрукти реальні, безперечно реальні, плоди, які проявляються і відображають все, що було сказано на походженнях ... можливо, тому багато людей бояться переходити глибоко в відносини? Чому потрібен чоловік? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.Чи можливо це без сім'ї? Звичайно, ви можете. Але якщо це шлях без глибокої служби до світу і людей в ньому, навряд чи це до кінця шляху все буде здаватися як на початку. Думка... Опубліковано: Dina Richards

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: mudrayavesta.ru/article/107/381/