«Я, Ме, Мін»: Як Ego Gets Into Business і Що робити про це

Коли ви одягнете всю душу в бізнес, іноді заважає вам зробити речі правильно. Про те, як steer на правому шляху говорить письменник, дизайнер і підприємець Павло Jarvis.

Ego смішний, коли ми працюємо для себе і запускаємо власні продукти. Его може бути каталізатором: "Захопити цю компанію, я буду це краще себе." Або, «Нон товарів на цьому ринку дійсно підходить для аудиторії, я можу зробити краще. й

Але іноді це те ж саме те, що ми кладемо нас на шляху створення власного проекту, який може отримати нас неправильно.

Минулого тижня студентка курсу фрілансу попросила мене за відгук про сторінку, яку він зробив за свій продукт. Після вивчення його я написав йому, що я не розумію, що він був продажем і пояснив, де я думав, що можна покращити. По-перше, я просто не розумію текст (це загальна проблема для маркетингових описів, що творець проекту компілює — це занадто близько, щоб побачити продукт з точки зору аудиторії). Як зробити сторінку більш зрозумілою для аудиторії, як провести тести A/B з заголовками та кнопками, і як запитати аудиторію про те, які слова та умови краще використовуються.

Через годину я отримав сердитися (і дуже житній) лист від нього вимагав відшкодування за курс, так як я глибоко відхиляв його, і не мав права на всіх, щоб розповісти йому, що він повинен зробити (хоча він явно запитав про це). Я не говорю про це, щоб покласти цю людину перед мною. Це сталося мені, теж. Я зробив те, що взяв всі мої зусилля, а потім я відчув, коли хтось не розумів мене. Я кладу так багато роботи в ній, що ви думаєте, що це не працює так добре!

Коли наш бізнес не завадить нас, він болить. Глибоко. Ми сердитися, ми втомлюємо наші ноги з небезпекою, ми дрочить на когось. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Звісно, вони послужать нас фінансово, емоційно і інакше, але вони не могли б бути підприємствами в повному розумінні слова, якщо вони існували тільки заради образу нашого егоїсу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Головний ворог чоловіка, який працює за себе. Або ж, його его. Це божевільний опонент, який занурює неочищений. І це не обов'язково атакувати, коли ми занадто приховуємо: це відбувається, що ми повністю самодомогти, критикуємо себе весь час, і поки не падають жертви его. Для того, щоб мати відвагу розпочати щось, але тоді це може стати тягаром. Якщо лівий знімок, ви можете втратити важливі з'єднання, веде, партнери або просто безкоштовні поради.

Як ви не можете зробити ваш ego?

1,1 км Слухати і навчатися. Пам'ятайте, що ви не знаєте все (і це завжди правда). Завжди щось навчатися. Якщо хтось говорить про те, що ви не хочете слухати, використовуйте його як можливість дізнатися щось (навіть зрозуміти, чому ви не хочете слухати їх, чому ви не погоджуєтесь з ними і т.д.).

2,2 км Подати контроль.й Контроль – для найчастішої ілюзії. Чим менше ви намагаєтеся контролювати і тим більше ви приймаєте, що ви не маєте контролю над думками і почуттями інших (про ваш продукт або навіть про ваш характер), тим краще. Ваша ідея, ваш продукт, або ваша робота не може бути фруктів. Пох, і, але це не кінець світу, і це не означає, що ви не можете спробувати щось інше.

3. У Якщо ви попросите кого-небудь за допомогу або зворотний зв'язок, поверніть до точок 1 і 2 весь час. Ми дуже часто запитуємо, що ми вже маємо відповіді. Якщо ви запитуєте щось, є реальна причина.

Я негайно сповіла запитом цього хлопця на повернення грошових коштів (хоча час для таких запитів пройшов для нього). Просто тому, що я роблю це. Я також написав йому, що я не мав намір його завдати шкоди - Я хотів допомогти (так він запитав його). Я навіть запропонував дати більше інформації про зміни, які я запропонував йому, і я відправив його матеріали про те, як зробити тести A/B. Він ніколи не відповів і я не маю проблеми з цим.

Покрокуючись від того, що попит его необхідно. Це допомагає зрозуміти, що щось неправильно, і, можливо, ви повинні спробувати щось інше.

Крім того, незважаючи на те, що ви зробили – і це неодмінно станеться. Не дайте звір, запитайте себе: що я можу дізнатися тут?

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: Ideanomics.ru/? р=4236