Здоровий хребт є основою вашої енергії

На Сході вважається, що чистий кишечник і здоровий хребт необхідний для здоров'я. Чому це важливо для здорового хребта?

Я неодноразово сказав, що для того, щоб почувати себе здоровим, потрібно мати достатній запас енергії.

І Спін, відповідно до філософії Сходу, є енергогенератором - вздовж хребта є основними енергетичними центрами тіла (чакра).

Ви бачите це в малюнку.

Тому здоровий хребт є запорукою здоров'я!

Якщо ви не здорові, ви ризикуєте. Давайте мені дати вам кілька причин, чому це так.

Зокрема, хребта несе відповідальність за збереження органів і тканин нашого тіла в природному положенні, в якому вони можуть повністю функціонувати.

З будь-яким викривленням хребта органи не тільки змінюють їх правильне положення, але і змінюють їх форму, тобто вони деформуються. Якщо це стосується органів, які забезпечують енергію організму (кіднів, матки), то виникає гострий недолік енергії в організмі. Енергетичний дефіцит впливає на кожну клітинку.

Розміщення матки (птозу) практично завжди відбувається після пологів. Але при здоровому хребті матка швидко займає своє оригінальне місце.

На жаль, майже всі нас вже в дитинстві мають викривлення хребта або інших патологій. Тому жінки, які дуже часто породжують матки. У чоловіків виникає велика кількість крапель нирок.

• Клітка, яка не може повністю дихати. Виявляється кисневе голодування. Ці клітини не можуть виготовити здорове відштовхування.
  • Одна хвора клітина виробляється тим самим, в результаті - вогнище захворювання - хворий орган, тканини, системи тіла. Все тіло не здорово!
Що робити, ви запитаєте?

Моя відповідь, подбати про ваше хребта.

І сьогодні я дам вам два рекомендації (яка велика стаття), але ми продовжимо цю розмову в наступних статтях.

Перша рекомендація.Отримати собі гімнастичний бал. Сидіння в домашніх умовах, коли ви їсти, коли ви працюєте на комп'ютері, коли дивитися телевізор (якщо ви не дали цієї залежності).

Моя дочка, наприклад, на таких м'ячих скелях немовлята! Вони візьмуть м'яч з ними на всі поїздки!

Ви можете зробити багато вправ з м'ячем. Якщо ви зацікавлені, ви можете легко знайти їх в Інтернеті.

Після трьох до п'яти днів ви можете почати відчувати хребет – це буде «затискати» до її правильного положення. Отримай цей період!

Друга рекомендація.Поставити бар в домашніх умовах! Зараз такі бари можна купити в магазинах спорту або через Інтернет.

Щодня повісити на брусі з п'ятнадцять до тридцять секунд – на самому початку, і це досить для органів, щоб почати повертатися до їх належного місця.

Для того, щоб відчути ефект, потрібно робити цю вправу принаймні на тиждень. Спочатку ваша хребта знаходиться в напруженому стані, після чого вона почне відпочивати.

В результаті у вас буде стрибок сил, так як основні енергетичні органи будуть стоятися: матки і нирки.

Ці два простих рекомендації зроблять величезний внесок у здоровий хребет! Доброго дня! Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: prodolgoletie.ru/zdorovyiy-pozvonochnik-osnova-vashey-energetiki