Ми маємо чотири слова, які ми ніколи не забуваємо.

Ми можемо змінити наше життя.І ми маємо силу говорити вам.й

Вони можуть:

• щоб порадувати чоловіка або отруювати своє життя

• заохочувати або плутати

• Натхнені

Ви є тим, хто дає вам подарунок життя, і ви той, хто дає вам подарунок життя. Ми у вас, і ми у вас. У нас є багато речей, і ми маємо багато речей, щоб зробити, і ми маємо багато спільного. У нас є багато веселощів, і ми маємо багато задоволення від них. У нас є багато, і ми маємо багато спільного з ним.

І ми маємо власні слова, і ми маємо наші і наші.

Ось чотири слова, які ви завжди повинні забувати.

Ми завжди робимо. . . ?

Не завжди. Можливо, це було колись або ви це робили в минулому, але не завжди. Ми не будемо чекати, щоб ви прийшли до нас.

Ви повинні дати мені блиск того, що ви сказали. Ми живемо в світі миру, життя миру. Сьогодні ви не така ж людина, як ви були рік, місяць або навіть день тому.

«Я завжди курити», — каже: «Я завжди курити», — кажеш: «Я завжди куриться, — ти скажеш, «Ви будете палити в умбі матері». Тексти пісень, а це означає: Я даю вам блиск. Ми не маємо слова «покладів». й

Тоді ви сказали, що «Я зробив це до того часу», або «Я не зробив цього часу. й

"О, приходьте!"

І люди світу, люди землі, люди землі, люди землі, люди землі, люди землі, люди землі, люди землі, землі, люди землі, землі, люди землі, люди землі, люди землі, люди землі, люди землі, люди землі. Це зазвичай фраза, що випливає з доповненням. З однаковим успіхом ви можете сказати «Я нічого. й

Ви є тим, хто є тим, хто є тим, хто є тим, хто є тим, хто є тим, хто є тим, хто є тим, хто є кращим. І ми маємо право бути з вами.

У нас є туман рукавів. Не боятися ваших гріхів, і ви не боїтеся ваших гріхів. Якщо ви даєте мені подарунок, я подарую вам подарунок і даю вам подяку.

"Хто... Це не ярмарок!

Алас, життя не вірно. Ти не народився більярд, ні ви коли-небудь був народився більярд. Ви не зможете бачити світло дня, а не зможете побачити світло дня. Це життя.

Найкращий спосіб боротьби з вами, щоб дізнатися, що це неправильно з вашим життям. Ви високо? Ви можете звернутися до місця, недоступного для інших.

Інтроверт? Чудовий. Ви повинні знайти місце для їжі і зробити те, що вам подобається. Не кожен може це зробити.

Чи не вистачить ти? Не страшно. Ви повинні піти в основну мету і піти в неї.

Чи можна ви похилити? Великий. Слухати незвичайну роль в кіно.

І кожен з вас, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, що ви знаєте. Ми просто повинні знайти і відкрити їх.

«Я не можу це зробити, але я можу. й

«Якщо тільки я можу. . . ?

А потім ви починаєте бачити мене зараз. Період. Це чудовий спосіб позбутися від грошей.

Якщо у мене було кілька мільйонів доларів, я б почати свій бізнес. " Якщо у мене було мільйон, я б купити більшу квартиру і відчувати себе щасливим. Щойно я зроблю свій перший мільйон, я починаю жити реально. Але гроші – це непристойна мета, спеціально придуманий нами корпораціями. Ви завжди хочете купити щось нове з нас. Коли ви перебуваєте в житті, ви в житті,

Як правило, ця фраза йде разом з: "У мене є ..." Якщо тільки я був один. . . ?

Ні, ні, ні, ні! У вас є багато можливостей тут і тепер ви можете працювати з. Ми маємо багато, щоб поділитися з вами в кінці.

Тоді ви скажете, "Чому я його, я можу це зробити." Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: inr.pro/en/article/54658/