Чоловіча перспектива, де шукати чоловіка

Про те, де дівчата краще зустріти для серйозних стосунків. Ми вирішили, що один з наших читачів може використовувати цю інформацію.

- Багато друзів однодумців скаржаться на труднощі в пошуку костюмів. Звичайно, в режимі «робота-робота», ймовірність зустрічі нормального кандидата обмежена колегами, вантажними і пікапними вантажними машинами в метро. Якщо у вас є автомобіль, речі ще гірше. Я спробую допомогти вам уникнути типових помилок і знайти дійсно хороші місця для задоволення.

Починаємо з переліком місць, де Я не рекомендую чоловікам: тренажери, футбол і «футбол», рибальство, байкерські партії і т.д.Ваші наміри без щирої пристрасті для предмета будуть розкриті в одному другому, і більшість чоловіків йдуть на ці місця не відволікатися від жінок, тому ви будете розчаровані.

І ось 10 місць, де, на мій погляд, можна знайти нормальні чоловіки для серйозних стосунків.

Веб-сайт «Вконтакте» для молодшого публіки, «Однокласники» старші, а розумні молоді частіше спілкуються в ФБ. Особливістю Facebook є те, що багато розумних і успішних людей мають реальні рахунки. Недбала підписатися на них, дивляться, які кладуть подоби, і вже проходять профілі. Фото на Facebook зазвичай не вистачає, і в житті хлопець може бути таким же, як в мережі. Але в цілому це найбільш адекватний варіант від онлайн-пошуку, краще, ніж сайти знайомств.

IT конференції.У нас є безліч програмістів, багато дівчат і релаксу. Але не все так просто: в першу чергу необхідно вибрати конференцію з післяпошуком. Або принаймні з тривалими кавовими перервами, інакше ви просто не познайомитеся з ким-небудь. По-друге, потрібно трохи зрозуміти в темі (що важко для людини з-за кордону, коли мова йде про технічні речі). Тому, вивчіть тему, теми спікера, подивіться на найбільш поширені проблеми в області під час обговорення, формуйте питання і попросіть його спікеру. Гарантія уваги. До речі, схеми роботи з будь-якими конференціями. Але для ІТ пам'ятайте, що більшість програмістів є інтровертами, щоб взяти ініціативу прямо зараз.

Розумні ігри.Знайди свою команду (або знайти існуючу) і прийти і грати в спортивну гру Що? Де? Коли? Незважаючи на стереотипи, це не nerds, які висять тут, але успішні і перспективні молоді люди. З недоліків потрібно мати найширший світогляд і ерудиція, інакше ви просто не зможете грати.

Боротьба (Encounter).Ви не хочете грати Що? Де? Коли? Зробіть свій автомобіль через нічне місто, вирішіть божевільні головоломки, і в кінці висить хлопці з інших команд, обговорюючи гру. Є багато цікавих хлопців, і всі з автомобілями. А спільні емоції – це великий грунт для рапсументу один з одним. Складається: вам доведеться бігти, сходження, часто в бруді. І все пізно вночі.

Ропаймінг.Це денний варіант, але для більш екстремальних дівчат. По-перше, це безпечно, тому не боїться. По-друге, партія роупамперів досить доброзичлива, і є явно більше хлопців, ніж дівчата. Варіант не для комбікормів, але якщо ви берете участь - забуваємо про чоловіків, це як препарат.

Американський футбол.Не має сенс йти на звичайний футбол - крім аматорських ліг, є веселощі і немає лінії між вентилятором і футболістом. Але піти в гру команди Litwins і дивитися це видовище дуже цікавим і перспективним. Я не глибокий поцілунок цієї партії, але поки я знаю, це дуже весело і шанувальники не лагають за спортсменами в тяжкості.

Лицарські клуби.О, це джерело бездонтного тестостерону. Для дорослих чоловіків зрізають в залізній броньній стіні на стіні, а благородні мінуси співають їх експлуатації. І, звичайно, хороший лицар потребує жінок, тому ваша увага впевнена. Опція не для кальмарів - вам доведеться побороти всі труднощі кемпінгу життя. А бути готовим зробити сукню.

Туристи.П'яти три дні в лісах з наметом і граючим волейболом не є кемпінгова поїздка, але цирку. Справжні туристи пожовті гори і загустки, перетягують важкі рюкзаки і намети на себе на дні, і все це робиться значно заради самого процесу. Любителям серед туристів, як правило, найсильніші – якщо ви живете в лісі протягом декількох днів, то в побуті – і ще більше.

Курси Білоруська Мовай Natsyanalna-areenavannym moladz Zbriaets на Gatsiya meravatstva i abmyarkavae окремий весіль. Фрективні заняття є ледь рожевими аводомами: Спартани, мастакі, художники. Я, Уядома, є зустрічі інтелектуальних ляпчуко. Таксі Мова - батько-в-право, вона отримала шапку.

Велосипедні котушкий Якщо ви хочете приєднатися до велосипедної спільноти, то вам обов'язково потрібно залізні ніжки і вплив. Але прокси очевидні - регулярно займатися велосипедом, ви не тільки ризикуєте познайомитися з спортом і розумними чоловіками, але і хорошим м'язовим насосом. Почати з велосипедних громад і попросити пораду на велосипеді купити - ви вже отримаєте тон уваги.

І, нарешті, не меся з музикантами. Особливо рок-музика. Видання

Автор: Сергій Лавріненко П.С. І пам'ятаємо, тільки змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Фото: леді.tut.by/news/relationship/474825.html