Секрети виробництва червоної ікри на Сахаліні

Про Сахалін говорить про те, що всі їсти червоною ікрою з лавками з відро. Сніданок, обід і вечеря. Насправді це міф і історія: червона ікра не входить в щоденну дієту мешканців острова. Вони, як і ми, люди з материка, їсти його на святах і в настрої. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Але кожен, хто летить з Южно-Сахалінськ, обов'язково несе кілька кілограмів з ним в сім'ю і друзями. Це правда.

Я мав можливість відвідати рибну завод біля м. Поронаск. Після цього звіту ви будете любити ікру ще більше або зупинити його одночасно.

Рибні підприємства на Сахаліні багато, кілька десятків. На цьому ринку є великі гравці, які привозять продукцію на регіони Росії і навіть продають за кордоном, є ті, хто працює для регіону. Звісно, звісно.

Я відвідав середню завод з близько п'ятдесяти працівників.

Робота тут сезонна, пікінг влітку, коли є лосось Путін. Потім десятки рибальських шхунів йдуть на море, а десятки тіней в каперсах відокремлюють зерно від тар, тобто ікра з риби.

Чи можна уявити, що кудись рибного ікра кидається в сміття? Але не в Росії, це наша національна страва, яка відома у всьому світі. По дорозі деякі фольги, навпаки, викинути рибу, залишивши тільки ікру. Як правило, це попелиці, риба вимагає подальшої обробки і зберігання, і вони не встигають ні часу, ні бажання.

417894

Перший етап – поділ. Живіт відкритий ножем, ікра ретельно знімається і складається в відро.

Після цього риба йде в один магазин, сира - в іншому.

Це його. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вегетаріанці з якихось причин продовжують харчуватися рибою, хоча вони пити тварин.

р.

На інші дні, так що багато риби приходять на завод, щоб вони просто складали їх на підлозі.

Сировина збирається, просіяна в животі.

Потім просіюється кілька разів через спеціальний сито.

Практично завершена ікра. Тепер вона повинна стояти. Я думаю, що вони засохнуть ікрою.

А потім кладуть її в банки. Найкраще купити такий пластик, немає консервантів, але такий продукт не зберігається дуже довго. Найсвіжіші та найкращі, звичайно, на Далекому Сході. Поки вона досягає центральної Росії ... в жерсті не є ікра, але олов.

На додаток до ікра, це рослина робить всі улюблені сушені рибні закуски. Це набагато простіше. Спійманий, видалений всередині.

Сухий.

Все для вас, любителі пива і wobla. На столі не збивається!

Можливо, це лосось зробить суші. Що таке роли на Сахаліні? Ніщо робити з тим, що ми маємо в Москві.

Або можливо зробити сушені лосось скибочки. Дуже смачно.

р.

Завод виготовляє пельмені з яких причин. І яловичина.

р.

Такий неядерний актив.

Оселедець, пов'язаний, лосось, скумбрія. Пор лосось, кит, буш, сокир, chinook. Висушені, свіжі, будь-які риби.

Дівчина не може виглядати на рибі.

р.

Ви збираєтеся їсти ікру після цієї історії?

Автор: Олександр Бєленькі

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: macos.livejournal.com/874092.html