На телефоні: Як позбутися від телефонного рабства?

Що робити, якщо телефон забирає все життя? Ви не зможете перевірити електронну пошту, дивитися Instagram, фотографії замість того, щоб насолоджуватися реальним життям? Тоді стаття Джеремі Вандехеі про свій особистий досвід позбавлення від мобільних рабів для вас.

Вимкніть! Коли був останній раз, ви вимкнете телефон? Всі Не було тихого. Вони не кладуть режим «Аероплан». Спробуйте вимкнути його зараз. Зробіть свій телефон і відключіть його (УВАГА: Не робіть це, якщо ви читаєте цю статтю з вашого мобільного: в такому випадку ви, ймовірно, пішли занадто далеко). Я чесно попередив вам, що ви будете відчувати себе непристойним і тривожним. Так, подарувавши телефон неприємний, але приспокійливий і досвід, який звільняється від шейків мобільного рабства, варто більше 25-го чат-бесіди сьогодні. Я обіцяє.

й Кейсі Річардсон

Я був мобільний наркоман. Пожовтий екран телефонного гіпнотизованого мене і мені потрібно його більше і більше. Кожне повідомлення або повідомлення про те, що ми пропалювали свою потребу в постійній новині, оновлень і зробили мене переможцям в боредомних бійках. Нерідко мої розмови з друзями і сім'єю почали з слів, «Ви маєте зарядний пристрій? й

Я пам'ятаю точку повороту. Я просто повернувся з походу, в якому я опинився прекрасним західом. Я пам'ятаю фотографії заходу сонця на моєму телефоні, але там немає пам'яті про те, що є! Тоо зосередився, я спробував запам'ятовувати красу на камері телефону, тому зосередився, що я не турбувався, щоб зробити те ж саме на власній пам'яті. Я зрозумів свою залежність і вирішив змінити все.

Щоб бути зрозумілим, я розробник мобільних додатків. Ми хочемо, щоб люди були залежними від нашої продукції: так само, як чіп-брокери, ми намагаємося зробити качок і кількість солі оптимально, тому ви не заперечуєте себе іншим пакетом. Ми хочемо, щоб ви могли користуватися нашими додатками. Звичайно, я не маю сумнівів, що мобільний є майбутнім, який вже прибув. У нас є багато цікавих додатків, які вже збагачені і вдосконалили багато аспектів життя. Ми навчимося постійно шукати біженців з нудного, повсякденного життя на наших телефонах. І так звикли до цього шаблону поведінки, що ми не можемо дати її навіть під час дійсно захоплюючих подій. Замість того, щоб насолоджуватися ними, ми покажемо на наших телефонах. Реальність полягає в тому, що 95% дня є нудним повсякденним життям. Я мав піти на обмеження, щоб зрозуміти, що я витрачаю 95% мого життя, починаючи на екрані.

Отримати до ліміту.

З тих пір, як я взаємодіяв з людьми в реальному житті, різко змінився. Я не можу сказати чоловіка без перевірки мого телефону. Я задаю, що мій друг? Чи виграли моя улюблена команда? Який фондовий ринок? Скільки подобається мені у Instagram? Коли я мав цілодобовий доступ до даних, я не міг говорити про хороший друг, я не бачив протягом тижнів, не відволікаючись від нього. Я соромлюся, що я приніс собі таку стан, що якщо я не говорив на екрані, я думав про те, як це зробити якомога швидше. Якщо ви хочете дізнатися більше про ваші мобільні звички, ви також помітите щось схоже.

Щоб зробити питання гірше, я використовував Twitter і Snapchat як засіб, щоб підвищити свою самооцінку. Так навіть на телефоні я відчув, як я зробив рутинну роботу. Постійні повідомлення, повідомлення електронної пошти та SMS довели, що я не можу вимкнути свій телефон.

Коли я вперше забрав метро, це було захоплююче пригода. А тепер? Чому не грати в гру? Цього разу, проведені ігри, що грали, відійшли величезну кількість здавалося б, непристойних, але красиві моменти. На фото щось красиве не означає, щоб вижити цей момент, якщо метою було зробити красиву картину і поставити на неї прохолодний фільтр.

Так я змінив.Я зроблю обіцянку себе і моїх друзів, щоб витрачати більше часу на життя. Я не дам крихітну частину скла і пластику отримати в своєму шляху. Я почав намагатися змінити свої звички, подумаючи про те, що я використовував мій телефон. Я вирішив залишити тільки необхідні речі на телефоні. Всі непотрібні програми повинні бути видалені. І ви повинні вимкнути всі повідомлення, всі звуки, всі вібрації, всі сповіщення. На додаток до цих змін я почав бачити більше можливостей, щоб зламати вільний від рабства мобільного рабства і вирішив підбити свої думки в списку, який я назвав "Степи, щоб позбутися від мобільних слов'ян. й

Усунення мобільних слов'ян Зберігати його в своїх штанах. Очевидно. З повагою, вам необхідно скористатися телефоном у соціальному середовищі. Є, звичайно, винятки, коли потрібно взяти картину - але тільки те, що відбувається один раз в житті (весілля або перші кроки дитини - але не захід сонця або сніданок). Не потрібно пропустити на реальний досвід, зробивши п'ять тисяч пострілів заходу сонця. Якщо ви раптом відчуваєте необхідність отримання вашого телефону, ігноруйте його. Не сумнівайтеся, щоб ваші друзі видалили свої телефони і спокуси стануть практично нестерпними. Для того, щоб розпочати роботу над собою, ви можете запроваджувати своїх друзів, щоб збити вас на руці при порушенні заборон. Після декількох днів я пристосований і дратує відьма, щоб отримати мій телефон пішов.

Перший мозок, потім телефон.

Чи не пам’ятаєте ім’я композитора? Забудьте про Шазам. Який рік виявився Колумбом Америки? Залишайтеся з Вікіпедії. Спробуйте використовувати вашу пам'ять та фокусувати на інших проблемах, які допоможуть вам запам'ятати інформацію, яку потрібно найближчим часом або пізніше.

Приховати і видалити.

Це фон Мантри. Повторно після мене: Приховувати (вдихати) і видалити (захитати), приховати (вдихати) і видалити (захитати). Вам не потрібно двох сотень додатків. Видаліть ті, які ви більше не використовуєте і видаліть неповнолітні з домашнього екрана в папки. Залишити коментар

Відключити повідомлення про поштовх

Не дивлячись на те, що ваша дружина очікується. Якщо не існує нічого більшого, ніж люди, які ви йдете. Налаштуйте свій телефон для мовного режиму без вібрації. Непристойні повідомлення нічого не відволікають від роботи, захоплень, емоцій.

Прогулянка

Якщо відстань покривається менше одного кілометра, прогулянка. При погоді і погоді часу. Прогулянка в магазин греків, насолоджуючись свіжим повітрям (10 очок, якщо ви отримаєте до нього без знімків на телефоні; 20 якщо ви йдете без музики з навушниками; ще 50, якщо ви отримаєте в магазин без GPS допомоги).

Купити годинник.

Я часто знаходжу себе, витягуючи мій телефон, щоб перевірити час (і потім зробити це знову, тому що я заготів, я хотів дивитися час вперше). Цей час перевірте посилює середовище отримання телефону. Краще купити годинник. І носити їх.

Немає телефону в спальні або ванній кімнаті

Давайте розглянемо скільки часу ви можете заощадити без використання телефону у ванній або туалеті. Крім того, ви втратите ризик падіння мобільного телефону в туалет. Знайте, чому ви не можете тримати свій телефон у вашій спальні? Шукаєте яскравий екран перед ліжком було показано, щоб збільшити час, який потрібно заснути.

З великою силою є велика відповідальність.Я хочу, щоб я зробив це рік назад. Так багато вражень вже пропустили. Ми маємо більше обчислювальної потужності в нашій кишені, ніж потрібно було приземлити перший чоловік на місяць. Проте, ми не розуміємо, як використовувати його, тому що технологія прилипає швидше, ніж наша здатність використовувати її. Я бажаю вам удачі в позбавлення від мобільного рабства. Видання

й Джеремі Вандехе

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: теоріяandpractice.ru