«Даряча груша,
Дякую за те, що з нами. Дякуємо за те, що один з мільйонів осіб нескінченного простору присутності. Іноді ви прихуєте за логікою, як мислення про те, що робити. Ви чудовий актор, гідний Оскара.
Я думав, що я зробив раціональні рішення, але що думав, як тільки хоак. Я не бачу тебе. Ви поховали в голосі з розуму, в моєму серці. Я не міг бачити вас на всіх, вам подобається цуценя натяжних рядках. В той час, як це, я нічого більше, ніж цуценя. Ви і я є великою командою, успішно переконлива робота і інші, які я просто захистю себе, налаштування меж, побудови майбутнього... або (і це найкраще пояснення) прийняття розумного рішення.
Я зроблю мільйони рішень, що надходять з вас, не розуміючи його. Ви захистили мене, встановлюєте свої межі, побудували майбутнє для мене і допомогли мені приймати рішення. Я вдячний.
Я також вдячний Вам за кожного разу, коли ви більш свідомо. Іноді ви показали щедрість в галузі мого усвідомлення, і я зможу дивитися вас в обличчя, відчувати себе, спробувати його, дізнатися, що ви безпосередньо - без будь-яких кришок ідей або концептів. Ви можете зберегти приховування, але замість того, щоб ви могли бачити вас. У той час, як це було схоже, дозволяючи мені бачити рядки, які ви витягали.
Одного разу в телефонній розмові я зрозумів, що я відповів на запитання. Я думав, що я відповідав від нестрашної чіткості. І це, коли ви показали. Ви показали, що моя відповідь прийшла з вас. У той момент ви подарували мені можливість подивитися у око, і я раптом зрозумів, скільки відповідей в житті були результатом вашої присутності.
Одну ніч, коли я зробив важливе рішення про мій партнер, ви раптом продемонстрували в своїй галузі усвідомлення і припинив мене. Я відчув, як я був лише захистом від нього. Я думав, що я зробив розумні рішення про те, як зробити бізнес. Але коли я відчував вас в той момент, межі, які відокремили мене від нього, і я раптом знайшов, що ніхто не захистити себе від. Я ніколи не відчував себе настільки тісним і об'єднаним з моїм партнером. Ви нічого не любите одягнені страхом.
Я шукав спосіб виправити проблему на роботі. Я відчув, як я був просто, використовуючи мій інтелект, щоб вибрати між декількома можливими вибірами, як stupid і unconscious я був. О, як ви закрутили мене! Я відчував вас в моєму кишечнику і просто сати спокійно з вами. Я дав вам простір, щоб ви могли повністю проявлятися. Люблю тебе з усім серцем. Тексти пісень, а це означає: І ви показали, що я нічого не боїться. Далі з'являються нові варіанти, більше не на основі страху. Я був переповнений релаксом і тисячою більше реалізацій, які я не мав планувати важко і планувати своє майбутнє. Я вже в потоці цього сьогодення. Я цей потік! Коли ви звільнили себе, що день, ви подарували мені новий спосіб: щоб дати роботу природно, без процідіння або випікання з передачами розуму.
Більшість всіх, дорогий Я вдячний вам за те, що я можу жити без тебе. І в той час я дуже вдячний за багато років самозбереження, я нарешті побачила вас, щоб показати мені, що ніхто не "Я" потребує захисту. Я ціную, що іноді, коли потрібно, ви знову повернулися до цього. Дякую за показувати так часто в потрібний час. Ти не мій ворог. Ви показали, перш за все, щоб захистити мене. А потім ви відкрили двері для мене. Ти мій шлях від страждань. Ви самі пацієнти по дорозі, дозволяючи мені розвестися в великий спокій і любов, коли я нарешті готовий до нього.
З любов'ю, Скотт, опублікований
Сценарій Scott Killoby
P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: 9journal.com.ua/%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8C%D0%BC%D0%BE-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%85%D1%83/