Увага! 10 правил, які можуть врятувати життя наших дітей

Ви з цього будинку, будь-яким шансом? Людина приємного зовнішнього вигляду, посміхається, звертається до дівчини, що приїжджає з школи. Людина має невеликий кошеня в руках. - Я не знаю, що робити. Хтось прокинув дитину поза. Змішуючи під лавкою, явно голодний.

Дівчинка припиняється.
до Не дайте, що хлопець помер. У мене вже є кот. Прізвище, ім'я Маруша. Ми повинні отримати новий тенант. Що робити? Після чого я надягаю оголошення на в'їздах, якщо хтось його потребує. Красивий, це не так? Він, ймовірно, вирощує хутро.
Людина з кошеня підбирає дві великі пакети, що стоять на боці.
до Ні, падає на мене. Ось, будь ласка, тримайте його на другий.
Людина бере сумку в кожну руку.
до Допоможіть, будь ласка, доведіть його до автомобіля або я боїтеся, щоб її падіння.

р.

Ви впевнені, що ваша дитина не займе декількох кроків до того, що хтось інший автомобіль в цій ситуації? А що він не допоможе чарівному старому чоловікові з крихкими речами? Або не покажуть когось шлях до найближчої станції метро. Чи прийматиме ваша дитина сторонній особі? А особливо його однолітків, запрошують компанії «легше за п’ять хвилин. й

За офіційною статистикою слідчого комітету Російської Федерації, понад 15 000 дітей щорічно проходять в Росії, 41 день. І неофіційні дані фундаментів і організацій, які виникають з цією проблемою, ставлять фігуру на 40-50 тис. дітей, що близько 100 дітей зникнуть щодня! І випливають ті числа. Про 10% залишаються незмінними у списку відсутніх осіб, часто мовчають інші злочинні статистика.

Подумайте про свої стратегії дуже уважно, неперевершено вибираючи найбільш підходящі причини для початку спілкування з дитиною. Ми зазвичай обмежуємо себе постійними тривожними порадами: Не говорите з незнайомцями на вулиці!

Навіть у дорослих іноді загубили, коли на дверцятому будинку з’являються кілька ворожих казок, або коли особливо стійкий пилосос. Навіть ми не завжди говоримо «не» впевнено. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І для дітей, які використовуються для сприйняття дорослого як органу, набагато складніше подарувати миттєвий впевнений голос. І тільки практика, тільки навчання, тільки повторення простих, але ефективних дій може зняти затягу і сформувати майстерність самозахисту.

У розмові з дитиною про небезпеку спілкування з незнайомцем, важливо для батьків, щоб орієнтуватися на основні правила:

1,1 км Перейміть будь-який сторонній у п'ятому другому бесіді, впевнено і агресивно повторивши: «Я не знаю тебе!» Від мене! Якщо ви не залишаєте, я кричу! Як правило, на етапі рефінгу діалогу і перших крісел, злочинець воліє відходити, особливо якщо кричуща дитина впевнено поєднується, або ведеться до компанії людей, які проживають на допомогу.

2,2 км Не виконувати будь-які запити незнайомців, незалежно від статі і віку, не приймати ласощі.

3. У Все про кричущий. Не торкайтесь, але кричить, запустіть до людей або чіпляйте до будь-якого об'єкта (свінч, лавка, стовп, паркан). Дитина крісельної дитини поруч з дорослим частіше сприймається як дисконтовані. На безшумних перехресних дітей не звертайтесь увагу.

4. У Запуск на боку людей, шутів: «Допомога!» Я не знаю цього чоловіка! Ось мені! Допомога Якщо відступник захопив дитину, то потрібно впадати до землі і чіплятися до всього, що надходить під руку, не для другого без зупинки.

5. Умань Якщо лівий нападник, то потрібно негайно, не затримуючи, оберіть кількість одного з батьків. Діти часто приховують такі ситуації, побоюючись, що їх батьки заборотимуть їх ходити, познайомляться з друзями, вільно рухаються по вулиці. Визначте їх, що не буде ніяких наслідків для свободи дитини.

6. Жнівень Якщо атака настає у в’їзді, потрібно відштовхувати “Знайди!” Люди не можуть відповідати кріслі за допомогою, і збиваючи на дверцятах і неможливим «Fire!»

7. Про нас З дітьми необхідно практикувати ігри розуму, навчити дитину описати навколишнє простір, пам'ятати деталі, зовнішній вигляд людей, брендів автомобілів і їх числа, вулиці і райони, визначні об'єкти. І звичайно, ваш номер телефону дитини повинен знати серцем.

8. У Якщо автомобіль підійшов дитину, або слідуйте йому на деякий час, то потрібно змінити напрямок руху різко і запустити в зворотному напрямку. Зателефонуйте своїм батькам.

9. Навігація І дуже важливий момент: без залякування або загрожування, потрібно пояснити, що небезпека не тільки незнайомець, але злочинець може стати дівчиною, жінкою, літньою особою, навіть однолітків, яким злочинець може перенести виклик вашої дитини.

10. Розглянемо і обговорити з дитиною коло перевірених осіб, домашні паролі та варіанти поведінки в ситуації, де немає можливості шукати допомогу.

Дуже важливо, щоб наші діти почувалися впевненими, знають, що вони не безпорадні, а чіткий план дій був проведений стаж для них. опублікований

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: stop-ugroza.ru/rules/10rules/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное