Невибагливі способи використання господарського мила

Чи є у вас мило у вашій квартирі? Якщо ні, не забудьте купити його і нехай це лежить тільки в разі! Я чув багато разів про свої переваги. Після того, як дитина, я був укус від сусіда собаки і бабуся перед перетягуванням мене до лікарні промивають рану милом. Я прокинувся, але бабуся спробувала ретельно очистити рану. По суті, лікар оцінив нас за це і проконсультував нас, щоб зробити це весь час. Виявляється, що краще в мікробіологічних показниках було ... мило "Економічний".

Потім в душу протікає тільки холодна вода, і мило. Але коли мій батько прийшов, щоб отримати стрижку, перукарі дивилися: таке товсте волосся - і є абсолютно немає лупи! Все дивно, що він був миючим головою.

Мій однокласник (довго часу тому!) мав товсту, розкішну волосся нижче її бат. Щось я не міг розчісувати себе. Я не можу протистояти спробам її виглядати. Перша мийка - шампунь (миємо основний бруд), потім - господарське мило. Я спробував! Через півроку замість трьох тонких волосся, прохолодного волосся і 0 лупа. Я щаслива з волоссям 9 років.

Хтось з друзів, на консультації вчителя, врятував дитину від початку серйозних запалення на нозі за допомогою побутового мила.

Господарське мило успішно використовується для лікування запальних процесів (до ініцієнтного гангрену)

Навіть гінекологічні захворювання успішно обробляють господарським милом (в деяких стаціонарних лікарнях використовується для миття підлоги в відділеннях, де розташовані новонароджені).

Хірурги знають про дивовижну здатність господарського мила замінити хірургічні рукавички (якщо вона миється на руках і зліва на суху) – кажуть, що потім навіть з вирізом під час операції ризик зараження мінімальний.

Моя голова з господарським милом, ви можете досягти, що волосся стає густим і здоровим (лупи і крихке волосся зникають). Правда, щоб шкіру голови не пересушують після такої мийки, потрібно потім промити голову кислотним розчином на основі оцту або лимонного соку.

Господарське мило радять мити - не менше 2 разів на тиждень - щоб шкіра завжди виглядала молодим. Після миття слід змащувати шкіру звичайними дитячими кремами. І ефект такого миття, за тими, хто спробував, краще, ніж використання дорогих професійних косметичних засобів.

Дуже добре очищає шкіру миттям в парилці з березовим бюветом, замоченим в розчині господарського мила: шкіра прекрасно очищається, а потім світиться зсередини.

Ви можете виготовити за допомогою побутового мила від початку загального холоду. Необхідно зробити мильний розчин, занурити ватний тампон і обробити пазухами. Потім (хоча вона буде трохи засмічена) носа ніколи не буде фарше, а після 2-3 таких процедур ви забудете про холод протягом тривалого часу.

При покусу собаки, щоб запобігти зараженню від потрапляння в рану, рекомендується злити кров від рани (вимити бактерії), а потім або нанести марлеву або пов'язану пов'язку, замочену в розчині господарського мила.

Успішно справляється з господарським милом і при лікуванні грибкових захворювань ніг. Рекомендується ретельно промити уражені ділянки на шкірі милом і щіткою, потім обробити поверхню шкіри йодом.

Після депіляції, щоб запобігти почервоніння шкіри в чутливих зонах, люди також використовують господарське мило. Досить просто мити один раз і не буде подразнення.

Господарське мило успішно обробляємо молочну щітку і потовидіючи. Вони добре вимити, вона вбиває всіх бактерій і грибів, як молочниця. З молочною щіткою, вона прекрасно допомагає, мило кільцевий пальчик і змащувати вагінальну пальцю стільки, скільки підходить пальчик, тому я розповіли в лікарні.

Якщо виникають проблеми в ротовій порожнині, можна лікувати зубну щітку розчином господарського мила і залишити на ніч. З ранку ви будете впевнені, що зубна щітка повністю знезаражена.

У господарському милі існує безліч луків, які швидко і якісно розчиняють бруду, а також мають протимікробний ефект. Не дивно в медицині, грубе господарське мило ще використовується як антисептичний засіб.

Коли я був в армії, я лікував ноги милом. Тільки на 1 тиждень вранці і ввечері промийте ноги в холодній воді з господарським милом і грибком в якості звичайного!

Кілька років тому, мої новоутворені вуха стали запалені - чорний блиск, утворений на спині лобка. Я вже збираю сережки і «заростити» вуха, але моя мама взяла звичайне господарське мило, натерти його дрібними стружками, додавати сік цибулі і покласти його на мій лоб на день. Увечері я зняв все, після чого змащував вуха спиртом на пару днів, і все відійшов. Більше проблем.

Господарське мило - відмінний засіб для зняття набряків. Для цього достатньо розвести мило в воді і натирати синус з отриманим розчином. Необхідно виконати процедуру кілька разів на добу.

Прості. Плетемо господарське мило в миску, додайте воду і збийте її мазком в піну. Тепер беремо 1 ст.л. л. отримана піна, 1 ч.л. солі "екстра" і мікс. Ця суміш наноситься на добре промивається особа. Я попередив вас - вона сильно стежить, але це просто означає, що процес загоєння знаходиться в дорозі. Тримайте маску на півгодини. Ви будете мати суху сіль на обличчі, кисті її і мити спочатку гарячою, а потім холодною водою. Ця процедура повинна проводити 2-3 рази на день 2-3 тижнів.

Відповідність кипіння. Змішати в рівних частинах натерти цибулю, господарське мило і цукор. Покласти цю мазь на кип'ятіння і пов'язувати.
До цього ранку ви побачите, що рана повністю очищена.

Лікарі рекомендують миття з господарським милом кожні два тижні: ви захистите себе від вірусів і бактерій

З тріщин на підборах і стегнах роблять ванну 2 л гарячої води, 1 чайну ложку соди і 1 столову ложку вареної
господарське мило.

Побутове мило і дощова вода виключить втрати волосся назавжди. Використовуйте тільки темне мило для миття волосся. Немає інших миючих засобів. Миття волосся 2 рази на тиждень. Я зробив це протягом двох місяців. Чудовий результат.

Якщо синтезоване місце знежирене господарським милом - не буде синців.

Моя мама все ще зробила таку домашню шкірку - косметолог порадив її назад в радянські часи: наносити піну з господарського мила на вологу шкіру обличчя і шерсть, змочену хлоридом кальцію, протерти її обличчя по лінії масажу. Шкіра дуже очищається. Мама дуже добре виглядає і не розуміє вартість салонних кислотних пілінгів.

Якщо ви милоте місце опіку господарським милом і дозвольте його висихати, то не тільки бульбашки від опіку, але залишаться не почервоніння! Перевірити багато разів. опублікований

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: green-dom.info/