Чому ви не повинні поганий коханець

Для звичайної жінки - не глянцевий клоп з гнійкою замість мозку, але один, як ви і мене, або як ваші дружини, якщо ви раптом людина - гроші, як правило, не приходять спочатку, коли вона вибирає когось, щоб любити.

Вона дивиться на руки, слухає голос, оцінює жарти і серйозно стани, які «Святий орган». Я маю на увазі, що вона думає, але вона не дуже думає про гроші. Це нормально для здорової людини, щоб бачити людину перед ним, а не його банківський рахунок - той, хто не травмується голодом, бідністю і страхом для свого майбутнього. Таким чином, такі жінки легко вводять в стосунки з чоловіками, стандарт життя якого кілька разів менше, ніж у неї. Неважливо, якщо у вас є такі руки, такий голос і такий мозок.

вона не сама банкір, вона просто закінчила її навчання і працювала до зарплати пари тисяч доларів, і він має всі доходи від сили п'ятисот, і це нерегулярний, але мій Бог, що різниця?! Коли дві душі, два інтелекти, два тіла, які приваблюють один одного, що потрібно робити з грошима?

Ці романи особливо добре влітку, коли ви можете прогулятися по місту протягом тривалого вечора, закусивши на начинку в склянці - як в дитинстві! - поцілунок на лавках і чаті про все в світі. На зиму організм починає вимагати тепло, комфорт і спекотну їжу, а перші дати найчастіше виникають в кафе. Одного разу жінка починає помічати щось.

Ні, він не хоче йти в кафе, якщо ви наполягаєте. Ні, він повністю і є тільки чай. Він критикує місцеву кухню і не рекомендуємо замовити гарячу. Так, вона погана в околицях. Він захоплює італійську, японську і французьку їжу, але в вечері це набагато тастер для нього.

Навіть найяскравіша жінка поступово з'ясує, що він економить. І серце заповнить ніжністю: бідний хлопчик, намагаючись зловити мене, і я малю останні гроші з нього!

до О, я забув, щоб покласти на мій годинник. Вона подарувала йому тестовий вигляд.
- Чи ви з'явитеся, щоб покинути їх?
Він знову послав.
- Ноп. Я був поспішаю, щоб отримати плаття.
Досить було подивитися на краватку, щоб побачити, що це не так. Він зв'язався з нею. Завітайте до вечері. У горлі Юлі. Вона була готова тримати Tom в руках і поцікавити його сині очі. Вона прикрашала його.
- Давайте піти, Юлія сказала. Демерсет Маугам, «Theatre» до героїні Маугхема, її дружець був придатний для синів, але зрілі чоловіки в таких ситуаціях можуть викликати ніжність, якщо жінка дуже закохана.

Він незвичайний, і його значення є сублімом, він вільний від конвенцій і mercantile цілей! На цій високій хвилі акція швидко перетворюється в високий рівень, і зараз ви любителям, ви більше не повинні пройти вулиці, ви можете провести час з більшою користю.

Але не за місяць. Повноцінні дорослі відносини потребують різноманітності - ви хочете спільні прогулянки, подорожі, інтелектуальні враження у вигляді нових виступів, виставок і фільмів. І, так, вам доведеться пообідати кудись.

Люди вже давно не сором'язливі один одного, жінка знає про свої проблеми з грошима і розуміє ситуацію: чи живить її морозиво бургера в домашніх умовах перед прогулянкою, і це до вечора, або на шляху він все ще веде до кафе, але потім тиждень їсть кефір з лососем. Яка жінка вибрати? Вона скаже, “Лорд, що неспроможність, нехай мені годувати!” «Я не хочу платити за мене!» Якщо ви хочете купити щось, я не голодний.

І тепер ви перебуваєте в ситуації, де ваша любов сидить перед вами і swallows noisy, і ви лопнула стейк. Великий, просто чудовий.

І ось де починаються переговори. Чому не платити зараз і ви платите наступного разу? Візьміть бічну страву, вона не руйнує мене. Ви хочете половину? Вона навчається замовити додаткове харчування, їсти трохи і дати йому більшу частину — «що не добре для мене, будь ласка, збережіть мене з цього котла!»

Під час зустрічі з друзями, спокійно переходить до нього тисячу векселя під стіл. Ви можете подумати про збереження своєї гордості. Але природний фізіологічний процес, харчування, став тривожним обрядом, який займає багато уваги. Але ще згадуються виставки, виступи і, Бог заборонений, подорожі вперед. Ви можете придбати квитки і нічні таксі.

І я думаю, що ви нав'язуєте стандарт життя на людину, що він не може дозволити собі і, крім того, не потребує нічого, тому він повинен платити за це? Він завантажує фільми безкоштовно, подорожуючи по країні, витрачає ніч на друзів, а не в готелях, і за кордоном він хотів спати, що він не бачив там. Так ви створили проблему самостійно, і розрахувати себе.

Я не знаю, чому, але ваші стосунки починають розсипатися. Людина, здається спокійно приймати ситуацію, але стає дратівливим у дрібних речей. Ви відчуєте його з вашими пропозиціями, щоб купити новий автомобіль, ваш idiotic iPhone 6 +, і він також не схожий на цей готель, чому ви орендували кенель на Невський, коли його друзі на проспекті ветеранів мають великий диван на кухні і все ще буде похолодати домашній борщ. Ви не знаєте, як приготувати так, навіть якщо ви намагаєтеся, погано.

Готель на Невський, до речі, є дійсно кенель - потрібно платити за два, а якість сервісу, яку ви повинні вибрати, стабільно декларування. Але це не те, чому ви розбиваєте. Ситуація не є нестерпним для вас – ви все ще знаєте, що людина більш важлива, ніж гроші. Але людина не може обробити її.

Я не знаю, що з'їдає його: гендерні стереотипи, низька самооцінка, які він купував, а недорогий, або будь-які інші комплекси, але він починає сердитися на себе і поступово перенести краї до вас.

Ви не поважаєте йому, не оціните його, пригнічивши його. Незабаром чи пізно він подарує вам приклад деяких ніжних істот, які пекки у роті, але не рахує начинки, але просто вважає дідусь з сумкою подарунків. І так, можна помилитися вуличним тістоном і чашкою начинки.

У Facebook, коли я обговорював цю тему з друзями, дівчина сказала щось дивовижне: Я дізнався, що людина повинна бути вашим розміром, щоб ви не повинні отримати менше, тому ви не будете дроїти. Складний. В будинку, де стеля знаходиться лише нижче висоти, це трохи незрівнянний весь час, а потім дискомфорт стає настільки, що ви просто повинні виходити так, що ви не повинні витрачати весь життя з головою, що знаходиться в плечі.

І це, як ви розумієте, не про доходи, це про внутрішню можливість принести подарунки і радісно прийняти їх. Про впевненість людини, що людина все ще більш важлива, ніж гроші, його висока самооцінка і наявність інших переваг, крім товстої гнійної і мачисмої гордості. Якщо все це не буває, зв'язок не буде.

Що робити?

Тоді ми бачимо чудові щасливі шлюби, де жінка краще заробітку, і чоловік повний інших переваг - знає, як бути підтримкою, захистом, хорошим батьком, рівноправним партнером.

Ця людина є невеликою вартістю, якщо він знає, як поважати себе і не вимірює його варті гроші.

Тільки у нас не так багато чоловіків і жінок, тому ці шлюби рідкісні. Але їх існування дає багато сподівань, що інший "поганий хлопчик" насправді "приблизно все це" і дуже безкоштовно. Що таке?

Кредит: Марта Кетро

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.gazeta.ru/lifestyle/2015/12/a_7935251.shtml