Невелика хитрість: так що квіти в будинку цвітуть пишно і довго!

Як довго ваш улюблений квітка цвіте як квітковий магазин? Я майже забули його. Я здаюся годувати його, і він не порадує пишною квіткою.

Але останнім часом прийшов відвідати другу, і вона має квіти просто виглядають, всі квітучі, як вибір. Як прийти? Виявляється, є одна невелика хитрість для того, щоб квітка цвіте пишно і довго потрібно спеціальне підживлення. Його секрет простий і доступний, я поділю, може ваші квіти, будь ласка,.
Для того щоб рослини цвітуть ще більш красивими і пишними, садівники рекомендують підживлення в період бутонізації. Одним з цих добрив є касторове масло, завдяки яким цвітіння стає пишним і довше, а квітники великі і отримують більш насичений колір.

Підготовка

Пляшка літра заповнюється опрацьованою водою при кімнатній температурі і додається до неї

1 ч.л. чавунної олії.

Далі кришка щільно закривається і вміст ретельно промивають.

Кастрове масло повинно перерватися в найменші дроби і добре перемішати водою, щоб не спалити коріння рослини.

Відразу після походу, до тих пір, поки масло катора піднялася, поливають квіти.

Якщо рослина цвіте один раз на рік, то одне таке годування досить. Якщо рослина цвіте постійно, то можна годувати їх відкатною олією раз на місяць.

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8