Хлопці додають м'ясо до переліку ракоподібних карциногенів

Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ), після вивчення даних про наслідки споживання м’яса на здоров’я людини, укладено висновок, що м’ясні та м’ясні продукти є карциногенними та можуть призвести до розвитку раку.

26 жовтня 2015 року 22 експерти з 10 країн презентували результати дослідження 800 наукових праць, що проводилися за останні 20 років, проводячи посилання між споживанням м’яса та розвитком різних видів раку у людини.

М'ясо тепер можна знайти на офіційному сайті ВООЗ список карциногенів, шукаючи «м'ясо». й

Оброблене м'ясо дає статус групи корциногенів 1. Науково доведено, що це призводить до розвитку раку. Зокрема, кожен 50 грам обробленого м’яса, що споживається щодня, збільшує ризик виникнення колоректального раку на 18%. У тій же групі карциногенності входить тютюн, формальдегід, азбест і дизель-витяжний двигун. Оброблений м'ясо включає в себе солоне, копчене та інше м'ясо, яке було оброблене для поліпшення смаків або тривалості зберігання, наприклад, шинка, консервоване м'ясо, ковбаси.

Червоне м'ясо було надано статус групи 2A карциноген. У цій групі лікарі включили м'ясо всіх ссавців, включаючи м'ясо корів, телят, кози, свиней, овець, коней.

Зокрема, експерти відзначили, що щоденне споживання цього м’яса «посильно карциногенні» та «збільшують шанси розвитку раку прямої кишки, раку простати та раку підшлункової залози. й

Чому ВООЗ є настільки небажаним визнання шкоди м'яса і багатьох впливових лікарів продовжує приховати факти шкідливого впливу тваринних продуктів на організм людини, пояснюється добре д. Colin Campbell, професор Emeritus Департаменту харчової біохімії в Кунклі університету, більш ніж 50 років в галузі харчування, доведено зв'язок між хворобами і тваринною їжею, автор понад 300 наукових праць і два кращихселери:

«Чому не лікує здоров’я?» Відповідь на це питання може бути чотири слова: гроші, концеси, влада та контроль. Коли освіта харчування відбувається у зв'язку з проблемами громадського здоров'я, вгадайте, що надає навчальні матеріали для цих цілей? Інститут яєчного харчування ім. Данила, Національної асоціації тваринництва, Національної ради з питань здоров’я, Нестле клінічне харчування, лабораторії Wyeth-Ayerst та інші організації приєдналися до сил для створення харчування в медицині та ініціативи з Медичної програми Nutrition.

Ви думаєте, що ця зірка-струдентська команда тварин і фармацевтичних виробників зробить об'єктивні суди і пропонуємо оптимальні схеми харчування в середовищі, де наукові докази свідчать, що здоровий раціон є одним на основі цілих рослинних продуктів, мінімізуючи необхідність ліків? ?

Його книга “Китайська освіта” була перекладена на 10 мов і продала понад 1 млн примірників. Книга заснована на безпрецедентному масштабі 20-річного проекту «Китай-Коренелл-Оксфорд» (Китай-Коренелл-Оксфорд Project), що запускається в 1983 році і проводиться спільно з Китайською академією профілактичної медицини, Cornell та Оксфордськими університетами (США та Великобританія).

Дослідження виявило більш ніж 8 000 статистично значущих взаємозв’язків між харчовими факторами та захворюваннями, такими як рак, інсульт, інфаркт, атеросклероз та інші серцево-судинні захворювання, ожиріння, цукровий діабет, аутоімунні захворювання, остеопороз, хвороба Альцгеймера, камені нирок та втрати зору.

Дослідження, яке висвітило 880 млн (96%) місцевих жителів, розпочато екзаменувавши смертність від 12 різних раку в більш ніж 2400 підрахунків у Китаї. Здійснено 650,000 співробітників, а кінцевий результат був засмічений, де захворюваність певного виду раку була високою і в якому хвороба була практично невибагливою. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: veganstvo.info/518-voz-dobavila-myaso-v-spisok-kancerogenov-vyzyvayuschih-rak.html