20 Крихітних Думок, які можуть погіршувати наші мрії

Що потрібно зробити наше найвибагливіші бажання? По суті, дуже мало думати правильно. Адже саме в нашій голові, що ставлення до успіху або невдачі реалізації чого сниться про форму.
Ви не можете змінити нічого, якщо ви змінюєте ваш розум.

Якщо ви мрієте про щось гарне, то, перш за все, щоб навчатися думати позитивно і знизити всі негативні думки, які багато з нас використовуються.

Ось 20 найбільш поширених небезпечних думок.

1,1 км Моя мрія та цілі чекають. Як часто ми відкладаємо до завтрашнього дня, що ми хочемо так погано, допитаючи речі не на користь особистих бажань? Можливо, ми страхуємо невдачу, критики або непорозуміння. Ми повинні бути боятися, щоб ми не знали, Якщо ви хочете жити життя, ви можете бути гордими, зупинити розмову про ваші мрії і почати робити їх сьогодні.

2,2 км Я не маю часу. По суті, фраза може на увазі більше полоіту, або, можливо, їсть, шлях казки, «Це не те, що важливо мені. й

3. У Я не люблю. А замість постійного мислення про таланти і генія, думають про важливість практикування і роботи на собі. Це запорука виконання мрії. Люди, які мають наполегливість і терпіння вчитися, роблять помилки, і рости завжди успішними на що хочуть.

4. У Ця проблема занадто складна. Реальна проблема не існує, але що ви думаєте про це занадто багато. Так само, як і йти вперед.

5. Умань Я ще не готовий. Не відчуйте, коли вони мають можливість зробити щось. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Крім того, вони збираються з нашої зони комфорту, що означає, що ми не зможемо відчути себе готовою до тієї долі. Але якщо ми не беремо цього шансу в той же момент, це ніколи не може статися знову в житті. Попри невизначеність і страх. Дуже просто.

6. Жнівень Я зробив набагато краще. Життя - це боротьба, і навіть якщо ви не могли б отримати те, що ви бажали, це означає, що хтось ще більше. Regret і самовстановлення не роблять ніяких непоганих.

7. Про нас Я програшу. Реальна відмова не намагається нічого робити. Все інше - практика. Це нормально, якщо ви плутаєтеся, вам просто потрібно дати собі час для дихання і ніколи не відмовитися. З кожним кроком ви досягнете мети.

8. У Я хочу бути простим. Структурно-важкість - це природний спосіб змінити речі. Вам потрібно знищити старий, щоб новий з'явиться в своєму місці. Не означає, що ви не в змозі. Ви на шляху до успіху.

9. Навігація Інше, що мені простіше. Якщо ви хочете досягти успіху, зупинитися у порівнянні з іншими. Зовні ми бачимо тільки результат зусиль людини і ми ніколи не знаємо, які труднощі він повинен впоратися з цим.

10. Я не маю нічого щасливого. Ви думаєте, що ви нічого не хотіли б подякувати? Відкинути ці негативні думки і подякувати долі за те, що ви встигли уникнути сьогодні, якщо не досягнете. Чи є Ваше скло наполовину порожнім або половину повною, дякую вам за те, що в ньому.

11. Я занадто багато недоліків. Заява про відмову. Коли ви відчуваєте себе комфортно, ви, навіть ваші недоліки виглядають красиво. І як тільки ви приймаєте свої недоліки, ніхто не може використовувати їх проти вас.

12. Я не маю підтримки. У нас вистачить критики. А замість того, щоб бути натхненням. Після того, як затвердження після невдачі значно цінніше, ніж універсальна похвала після успіху. Як тільки ви починаєте корінь для інших, вони не тільки почувають себе, вони почнуть виявляти однакову підтримку для вас.

13.00 р. Я не маю часу для всіх інших. Ви не можете досягти лише одного. А замість того, щоб побудувати ваші стосунки і позитивні зв'язки з людьми навколо вас сьогодні. Бажаю сказати: «Я тебе люблю», «Я тебе бачу», «Я пишаю тебе,» і що ще ви відчуваєте про інших. Вам буде приємно не тільки одержувачам, такі з'єднання зміцнять вас.

14. Моє близькі стосунки може чекати. Якщо ви ніколи не зупинилися, щоб насолодитися кимось навколо вас, шанси ви зрозуміли в майбутньому, що ви віддалите деякі важливі речі і залишитеся ніщо. Не можна швидко перемогти або заробляти, вони повинні будувати зерно щодня.

15.00 р. Я тільки поламав обіцянку. Якщо ви очікуєте довгострокових успіхів і хороших відносин з іншими, то вам не доведеться цього «все». Товари і обіцянки є життєво важливими, не існує компромісів.

16.00 р. Не боляче. Це просто те, що він виглядає так. Але насправді, лежачи - це безперечна хвороба, яка розвивається на швидкості блискавки. Якщо ви не хочете стати брехні і бути чесним з собою і іншими, не дозволяйте собі брехати. Навіть якщо ніхто не знає про це, але ви.

17.00 р. Вони піклуються про мене, але вони занадто зайняті, щоб тримати своїх обіцянок. Як важко реалізувати, ви, мабуть, просто об’ємні люди, які вам потрібно. Варто пам'ятати: якщо ви важливі для людини, він завжди знайде спосіб виконання своїх обіцянок без будь-яких причин.

18 років Я ніколи не торкався. Ви не повинні бути сором'язливі ваших сліз. Без цих емоцій ми стаємо роботами. Збереження допомагає розряджати і пускати, що нас турбує. Розвиваємо нашу духовність і містить основні принципи людства.

19.00 р. Я відмовляється від прощення. Щоб переїхати, потрібно дізнатися, щоб звільнитися від минулого і прощати всі правопорушення. В іншому випадку, старі домішки постійно занурять вас, а неприємні ситуації будуть повторюватися.

20. Моє серце зламало ще багато разів. Ми відчуваємо, що ми заслуговуємо більше, ніж ми були задоволені. Але замість того, щоб відчути себе, потрібно знайти відвагу, щоб відпустити минуле, незалежно від того, наскільки важко і страшно це може бути. Це єдиний спосіб ми можемо змінити наше життя в майбутньому, а не чіпаючи до чогось, що використовується для того, щоб бути. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/psycho?w=wall-41883468_126414