Тобіас Ван Шнайдер: Я подарував спирт і каву на рік і це те, що сталося.

Колишній голова дизайну на Spotify та засновник креативної платформи Semplice опублікувала замітку на своєму блозі про те, як він припинив вживання спирту та кави, і що призводить до досягнення 15 місяців.

Публікуємо адаптований переклад замітки. Це було 15 місяців, так як я дав кави і спирту. І помітив деякі цікаві наслідки моєї відмови, Ван Шнайдер пише. У своїй статті він пояснив, що змінився в житті.

Тобіас Ван Шнайдер

1,1 км Економія – близько $1,000 кожного місяцяЧерез два місяці після початку експерименту підприємець помітив, що він заощаджувався близько 1000 доларів на місяць. «Чому звучить так багато, але коли ви думаєте про це, це не так велика кількість. Повідомляємо, що я витратив $ 1000 на алкоголізм, який становить близько $33 на добу. Я пишу 2-3 коктейлі в день, кожний оплачується $10, наконечник і купуйте кілька пляшок вина на місяць. Ось $1,000, пише Tobias Van Schneider.

Автор замітки, що ми не говоримо про алкоголізм - по суті, п'яємо пару коктейлів щодня в Нью-Йорку досить нормально.

Крім того, Ван Шнайдер говорить, сидячи в барі, людина зазвичай не обмежує себе парою коктейлів - він також замовляє продукти харчування або закуски ("право, тому що він трохи голодний"), а сума замовлення збільшується.

2,2 км Менше gosipВідповідний спирт, автор матеріалу почав зустрічати менше з друзями. За його словами, це було неприємним для нього, щоб пояснити кожен раз, чому він не п'є, і бути в компанії п'яного знайомого причалу. «Якщо я погодився піти кудись, то не буде більше години. Ці зміни допомогли мені зрозуміти, як часто наша дружба з кимось будується тільки на ходу бару разом. й

«Немає людей, які знають, щоб «розуміти останні новини» Ми кажемо, що «Лет» має напій, і ми не повинні пояснити чому. Кожен вже знає, що станеться поруч. й

3. У Покращення якості снуЗгідно з Tobias Van Schneider, після надання алкоголю і кави він почав спати набагато краще. Не про те, що падають аселеп (“списання аселепа після пари склянок вина, можливо, ще краще”), але про сон.

Van Schneider прокидається набагато простіше і відчуває більше енергії. «Всі склянки пива ви п'єте, відоме вранці. Тепер я відчуваю себе набагато краще і спати набагато краще.

4. У Менше стресів.«Це може бути щось більш особистим, і, можливо, не ефект від алкогольних напоїв і кави». За словами підприємця, після рефінгу кави він почав відчувати менше стресу. Він також нормалізував його травлення.

Van Schneider тепер переважно напої чай. З моменту поїздки в кав'ярню, на його думку, є більш соціальним обрядом, в цьому плані майже нічого змінилося в його житті - замість кави він наказує чай.

ВисновокБізнесмен відзначає, що він прийняв рішення відмовитися від кави і спирту не тому, що він відчував себе погано, але з відсотків. Автор задоволений результатами експерименту і не збирається повернутися до використання шкідливих напоїв.

«Я не пишу всіх, щоб слідувати моїм шляхом. Якщо ви робите добре і ваше життя, вам не потрібно нічого змінити, він пише.

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: realroom.ru/life/alcohol-and-coffee

Категории

Смотрите также

Новое и интересное