Помилки смарт-Жінок

Жінки хочуть дізнатися, чому чоловіки не одружилися.Найсвіжіші статті писати, розповісти інші молоді жінки, які прагнуть до правди, як це дійсно, в результаті накопичуються п'ять або шість популярних версій. Перевірки часто нагадують вироки, викладені популярними штампами.

Так як розслідування було упереджене та одностороннє, я пропоную додавати заперечення до посади прокурора, довести аргументи адвоката.

р.

Перше сильне звинувачення чоловіків, які не хочуть маррі, сформульовані таким чином: «Людина боїться взяти відповідальність. й

Невідповідна людина хоче негайно засуджувати і цвях до стовпа без розгляду і розслідування. Але ми не кидаємо її.
Зарядка дуже абстрактна, немає специфіки, і це важливо. Відповідальність, без повноважень, є міфічним поняттям.

Наприклад, людина найнята за вакансію в великій організації, власник списує довгий перелік обов’язків і відповідальності за невиконання: матеріал (монетарні штрафи), кримінальний, адміністративний, добре і «головий» для мого бізнесу. майбутнє лідера зацікавить владу, і вони не хочуть.

Облік вважає «чорний» і підпорядковується тільки власнику, фінансовий директор є тим самим, менеджери вже хороші, вони не повинні бути під керівництвом, вони власні боси. Який лідер сане буде зайняти роботу, якщо він не має повноважень і повноважень, але тільки одна відповідальність. О, він просто боїться взяти відповідальність! Чи не має нічого спільного з страхом? Чи є це загальний сенс і розумний страх?

У сім'ї, і тільки тоді потрібна відповідальність за сім'ю? Я ніколи не бачив фразу: він не хоче маррі, тому що він боявся влади над жінкою (який готовий обійти і обійти) і не хоче управляти відносинами.

Питання влади в сім'ї не просто. Напевно, хто піклується більше про сім'ю (матеріально і ментально), і він добре в ньому, він повинен мати більше повноважень, тобто можливість приймати рішення, які обов'язкові для всіх членів сім'ї. Цей стан справ досягається згодою сторін. Я не впевнений, що «поважна відповідальність» - це спосіб узгодження.

Жінка може бути головою сім'ї, якщо є угода про це. Тоді відповідальність переважно на хто? вона не боїться відповідальності, вона?

Заява «не хоче маррі, бо бо боїться взяти відповідальність» означає, що жінка готова взяти відповідальність, і він не є. Якщо це справа, то це чудово, все, що залишається, щоб погоджуватися на те, що жінка несе відповідальність за те, що вона очікує від чоловіка. Це хороші переговори для дорослих, які хочуть вести переговори та жити щасливо. Не буде задоволена рішенням одного (одного) і відповідальність іншої (іншого).

Негоди з звинуваченням у співвідношенні не починаються, коли вони хочуть вести переговори, і не сперечатися, тому якщо ви впевнені, що «люда не буде маррію, тому що він боїться взяти відповідальність», розкажіть про шлюб з цією позицією краще навіть не почати.

Наступний варіант небажання маррі виглядає так: «Людина любить свою свободу дуже», вона залишається додавати – скраб.

Багато жінок плутають сімейне життя з в'язницею і позбавленням волі. Може бути, чому люди вибирають свободу? Чому ієр, запитати негайно - ви хочете піти в тюрму, вас цікавить вузол?
Покажіть, будь ласка, будь ласка, зв'яжіться з нами Почати відмовлятися від людини, і він не буде насолоджуватися будь-якими відносинами, тому версія помилкова і шкідлива для життя разом.

Ще один помилковий дисертацію: «Мен, хто не хоче одружитися. й

Здавалося б, що я отримав цікавий досвід, тепер зрозуміло, як не будувати відносини, чому це не правильно? Як видається за позовами конкретної жінки, історій про нещастяну любов доступні. Якщо жінка любить жінку? Протягом століть і після поганого врожаю селяни вийшли в поле і знову засіяли, тим самим вижили, годуючи сім'ї і продовжують сім'ю.

Уважна жінка-психолог: «Людина не маррі, бо не може йти проти матері. й

Поглибше зануритися в психоаналіз, або навіть в глибину століть, ймовірно, всі мати в сім'ї були проти шлюбу сина. До речі, мама праві, так само, як тато. Варто послухати поради батьків, друзів, але реальний чоловік робить рішення самому. Я маю на увазі, є невеликий відсоток людей, які люблять чоловіків, які кажуть: "Хоай, хочу отримати одружений, але мій мама не пускати мене." Жінки, які ви хочете? Не означає, що він став чоловіком. Ми говоримо про чоловіків, не дорослі волосатий діти.

«Не одружився, бо вони не бачать різниці цивільного шлюбу і формального шлюбу. й

Це, мабуть, єдиний тез, в якому є багато правди. Я повинен сказати, що багато жінок не бачать різниці, жити в цивільному шлюбі протягом років і відчувати себе щасливим. Так само буває, що чоловіки бачать різницю між реєстрацією шлюбу і життям разом з особливою жінкою. Наприклад, є розуміння того, що шлюб буде нестабільним, а розлучення дуже дорого. Якщо жити разом стає неможливим, в більшості випадків простіше відокремити. Багато заможливих жінок також надають можливість реєструвати відносини з партнерами з тієї ж причини. Гістеричне наполягання на швидкому поході до реєстру з погрозами, щоб піти в інший (правий) молодий чоловік, швидше за все, говорить про те, що більш важливо для жінки бути одруженим, ніж будувати відносини з чоловіком. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Є кілька версій чоловічої привабливості до маррі, це «не подобається дітям», «зовнішній пошук кращої долі», «не дозріває» і т.д.

Хороші новини. Чоловіки радять маррі, якщо вони переконані, що вони будуть краще з цієї жінки, ніж без неї. У той же час це як жарт:

Коли ми одружені, ми поділяємо всі наші сердечники навпіл.

- Мед, я не маю ніяких проблем.

- Я сказав вам, коли ми одружилися...

Яка ваша мотивація для отримання шлюбу? Видання

Автор: Віталій Пікугін

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: b17.ru/article/41805/