Чудова для рибних страв: простий і швидкий!

Ви коли-небудь чули про продукт, як лимонна сіль? Наприклад, я дізнався про нього відносно недавно. Я спробував його, я був щасливий з результатом і тепер я поділився рецептом з вами, мої дорогі. До речі, помаранчевий цукор аналогічно підготовлений, який зазвичай додається в солодкі страви і домашні кондитерські вироби.

По суті, лимонна сіль - відмінна приправа для рибних страв і страв з білого м'яса. Чудово підходить для приготування кевичів, а також можна відтінити смак рибних супів.

За кілька хвилин і поставка ароматичної солі забезпечить вам тривалий час. Подбайте тільки про наявність великої морської солі і приготуйте свіжий красивий лимон. Чудова добавка для морепродуктів і запечена курка, а також натуральна заправка для салатів і навіть сендвічів.

До речі, лимонна сіль має яскравий колір лимона, оскільки ми будемо використовувати натуральний барвник - ірмерик, який дасть не тільки апетитний відтінок, але і додатковий смак. Крім того, за цим принципом готують гарячу сіль - для цього лимон замінюється гарячим перцем, а замість турмерної, використовується мелена паприка.

Вам потрібно:

• Лимон, 2 шт.
  • Морська сіль 50г.
  • Перець перфуми (перець) - 60 г.
  • Часник, 2 зубчики.
Рецепт приготування:

Лимони ретельно промивають, кип'ятять воду і висушують за допомогою звичайного паперового рушника. Зніміть шкіру і виріжте її невеликими шматочками. Часник очищається і подрібнюється пресом (гарячим пресом). часниковий гель перемішують з скишеною пілінгом лимона, рівномірним шаром викладають в термостійку форму і ставлять в духовку. Суха при температурі близько 100 ° С протягом 15-17 хвилин. Дозволити суміш охолонути і додати ароматний перець і сіль на море. Отримана композиція ретельно подрібнюється блендером. Готова лимонна сіль висушена трохи, упакована в чистому сухі банки з кришками. Зберігати в кімнатній температурі, опублікованій П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: 7dach.ru/Exspert/15-receptov-samyh-neobychnyh-zagotovok-43917.html