Як передмоваМи любимо речі. Шукайте будинок з новою коробкою. Ми проходимо гордо через солод з величезним паперовим пакетом. У ній лежить неймовірна, нова, непаралерована, змащена до пилу всіх конкурентів. Продам будинок. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Так! Так, є, щастя. Тепер у нас є новий статус, нова можливість, що надається цим.
Єдина проблема полягає в тому, що радість купівлі триває трохи менше часу, коли я провів писати перший пункт цієї статті. Я не розумію, що довго. І в цілому, гроші і почуття, якщо ви відстежуєте їх разом, досить складний. Упродовж двох років відслідковувати свої витрати на розвиток певної культури споживання, яка в свою чергу вплинула на моє сприйняття життя в цілому. Мені подобається. З високою ймовірністю це не підійде вам. Але я скажу його в будь-який час.
Я хочу додати, що це має сенс відслідковувати всі ваші витрати тільки, щоб зробити певні висновки про відсоток повторюваних витрат. Планування бюджету та обмеження витрат, на мій погляд, шлях катастрофи. Легко змінити ставлення до споживання.
Моє шановне читачеві накидає довгі тексти, тому що основні дані виділяють для мережного жиру. Якщо вам подобається, мої персональні правила, які я дотримаюся довго, і я формую тільки сейя.
Менше краще.Ми не використовуємо. Чи не ви? Дивитися в шафі або шафі. В одній точці я кинувся все, що я не торкався більше трьох місяців. У мене є близько 300 одиниць, що залишилися для підрахунку. Вони охоплюють всі мої потреби. Всі Мін. Потрібні. Коли я переїхав, вони підходять в велосипедному корпусі і великий пакет. Це зручно, людина!
Коли це перетвориться в гарбуз?Ми живемо у віці агресивного маркетингу. Речі стають застарілими, коли ви знаходитесь в рядку для останнього продукту. При покупці чогось у Вашому розумі завжди оцінять, як швидко продукт стане застарілим і недостатньою для використання. Новий телефон стане застарілим протягом року. Хороший комп'ютер за 3-4 роки. Визначити ліміти використання і необхідність заміни. Купити тільки те, що вам потрібно.
Це ніколи не інвестиції.Я серйозно сумніваю, що мій блог прочитаний будь-яким, хто знає, як інвестувати в речі. Якщо він робить, це порада не для нього. Я не думаю, що мій читач інвестує в антикваріат, картини або навіть супердорогий вино. Коли ви купуєте щось, знаєте, що інвестувати в речі, які ви використовуєте, є припливом. З повагою, Покупка будь-якого товару розуміє, що вона несе втрату в розмірі вартості, сплаченої за неї, і можливо стане постійним елементом витрат. Збільшити рівень комфорту від його використання або радості купівлі.
Антитіпація завжди сильніше, ніж радість купівлі.Це факт. Завжди працює. Потрібна нова рама в кінцевому підсумку перетворюється в тільки велосипед. Новий блискучий комп також земляний пил. Все йде.
Оцінка впливуЯ можу впевнено дати цю пораду всім. Вартість коксованих велосипедів 3,000 євро. Ви можете придбати не так крутий велосипед, а для решти 2000 євро 3 рази зайдіть в навчальний табір. Що ви думаєте, що ви повинні вплинути на результати більше? Ви любите фотографії? Ви можете витратити $ 2000 на нову камеру і ще $ 3000 на оптику. Або ви можете просто придбати хорошу камеру і за інші $ 3,500 подорожі в 10 країн і взяти фотографії різних міст. Що ви думаєте, що ви отримаєте більше подобається, друг? Хмарно і боке? Ні!
Як висновкиНадійшло мене до того, що моя квартира виглядає майже точно так само, як картина заголовка. Немає IPad. Я не хочу йому. Я вірю, що кожна людина має більш важливі речі, ніж суперечка і блиск для нового, по суті непотрібного предмету. Я досить жити в квартирі з мінімальними меблями і лампочками на дроті замість люстри, і витрачати гроші на квиток на місце, в якому я раніше не був.
Найкраще створене під обмеженнями. Ви можете зробити майже нічого. Чим менше ваша голова заповнюється сухарями питання про колір страв і відтінок нового замка, тим більше номеру для хороших думок. І праві думки дозволять вам отримати одну річ, яка не буває багато, з якою можна купити все.
Зробіть гроші, не витрачайте його на сита, не наважайте мозок з ягнят. Я не рекомендую нічого поганого! Видання
P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: glagoliev.com/minimalism/