Михайло Литвик: Відносини є складною

Ускладнюються відносини з людьми. Що сказати, і з собою іноді непросто приїхати до умов.

Публікуємо 15 порад відомого психолога, психотерапевта Михайла Литвика, які допоможуть у вирішенні деяких життєвих питань.

1,1 км Я не знаю, як досягти успіху. Але я знаю, що шлях до невдачі буде любити всіх.

2,2 км Не існує чоловічої або жіночої логіки, є можливість або нездатність думати грамотно.

3. У Ви хочете дізнатися найбільшого ворога? Дивитися в дзеркалі. З ним, інші зникнуть.

4. У Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

5. Умань Є тільки одна дійсна причина розриву відносин і звільнення від роботи – неможливості особистого зростання в сучасних умовах.

6. Жнівень Незріла людина часто знає, але не може. Зріла жінка не тільки знає, вона знає. Тому незріла людина критикує, а зріла людина робить.

7. Про нас Поділіться тільки з друзями і ворогами. Подруга буде радісним, ворог буде загиблим.

8. У Не завадить щастя, але знайти місце, де воно знайдено. А щастя знайдуть вас. Я можу сказати вам, де ваше щастя – це ви. І шлях до нього є максимальним розвитком всіх ваших можливостей.

9. Навігація Щастя є побічним продуктом самоорганізованої діяльності.

10. Якщо хтось перепроваджує вас з неперевагомістю, відразу дізнається, скільки витрат на обслуговування, оплачуйте і не встигайте більше бізнесу з цією особою.

11. Якщо ви хочете довести щось до кого-небудь, то ви живете заради людини, яку ви хочете довести її. Якщо ви живете для себе, то немає необхідності довести що-небудь кожному.

12. Мрії – голоси наших здібностей. Я не мріяв співати в опері. Немає голосу, без слуху. І якщо у мене була, що мрія була запалена моїми здібностями. Я спробую потрапити в оперу.
Ми просто повинні думати про те, як досягти цієї мрії. Головне тут не поспішати, потім буде досить швидко. Дуже добре, коли людина може сказати наступне про себе: «Я тільки робив те, що я намагаюся досягти мрії. й

13.00 р. Щоб дізнатися, як люди лікують вас, розкажіть їх про плани та мрії. Ви будете критикувати вас. Хто хоче, щоб краще сказати вам, як це зробити.

14. При спілкуванні з людиною, пам'ятайте, що він має гарну думку себе.

15.00 р. Якщо ви досягнете успіху, то буде проходити резиденції. Видання

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/mihail.litvak.37?fref=nf